JŪSŲ manga

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • vykis
    Narys

• 2009 02 18
    • 70

JŪSŲ manga

Sveiki,

jei kas piesiat manga (butent manga) o ne atskirus piesinius tai dekit cia, parodykit prie ko dirbat
    Tikiuosi kad kuo toliau tuo dauges zmoniu kurianciu butent savo mangas su savo kurtais veikejais, siuzetu ir piesimu!

As pradesiu:
    mudu su Gintoki nusprendem sukurti manga konkursui "Anime nights 2009" Vat ir kadangi konkursas jau baigesi (pripazystu - laimetoja piesia tikrai labai graziai)tai norejau jum parodyti Man dar yra daug kur tobuleti pats zinau bet vistiek gerai butu kritika isgirst ir siaip komentarus P.S Jei tingesit skaityt intro lapa tai paminesiu kad skaityti IS DESINES I KAIRE!!

Vat jum musu pirmas bendras darbelis:

Spoileris:

• mariux9998
    Labas.

• 2008 06 20
    • 434

Na, bent jau piešėjas piešt tai moka. Tik lietuvių kalbos klaidas galima būtų ir pataisyti.

Comment

• Dark-Tarou
      I'm a woman on a mission

• 2008 07 14
      • 486

Gera tema, bet tikriausiai daujinšiams joje nevieta, kaip supratau pagal aprašymą, kas yra ganėtinai skaudu.

Norėčiau pridurti, kad žmonės kuria doujinshius ne todėl, kad pritrūksta kažkokių idėju, bet tas įdėjas įgivendint manga, pabrėžiu, kokybiškoje mangoje yra labai sunku. Idėja reik brandinti, labai brandinti. Tai nėra šiaip, man atėjo į galva mintis ir aš ją iliustruosiu! Tam reik tiek daug apgalvojimų, pamastymų, veikėjų paveikslų kūrimo. Reikia pristatyt veikėjus, išrutuliuot istoriją ir pan. Dar padaryt ją ne per daug išlėstą - juk čia konkursui!

Doujinshi veikėjai yra visiems žinomi ir iškart nusimeta pusė darbo, nes mangos kūrimo limitas konkursui yra tikrai nedidelis ir pavyzdžiui užsiemusiam žmogui yra sunku.

Doujinshiai yra tiesiog puiki proga susipažinti su mangos kūrimu ir piešimo stiliais. Daugelis žinomiausių mangakų pradėjo savo karjerą nuo doujinshiu.

Man, kaip parodijų megėjai, tiesiog yra malonumas kurti parodiją ant savo mėgstamų mangų.

Aš čia dėl to, kad nereikia smergti doujinshiu. Aišku, yra nesąžininga tuo atžvilgiu, kad doujinshi žmonės priima artimiau, nes jis jam jau yra artimas, su mėgiamais personažais ir pan. Štai kodėl doujinšiai dažnai laimi prieš original manga, nes original manga padaryti mėgiamą iš keletos puslapių yra išties sunku.

Ir dėl jūsų doujinshio definicijos - ji yra kvaila. Joje yra teisybės, bet labai nedaug. Jūs žinote kaip yra sunku sukurti doujinšiui scenarijų? Kad jis būtų juokingas ar keltų kitas emocijas? Galvojat bet koks žmogus gali jį sukurti? Tam reikia įgūdžių, jeigu juokingo tai gero humoro jausmo! Tu turi perteikt veikėjų paveikslus ir išlaikyti juos savo charakteriuose. Neužsiciklinkint ant kažkokių stereotipų!

Khem khem.
      Kol kas esu sukūrusi pilnai du doujinshius. Pirmąjį kūriau dvi savaites be pertraukų, kiekvieną dieną sėdėdama prie piešimo. Taip, prie kvailo bleach doujinshio.

Pati dabar kuriu daug mangų projektų, kuriuos norėčiau įgyvendinti su savo veikėjais ir tra ta ta (Jų skečų yra pažengusiuse). Bet nemanau, kad jie keliaus į mangos konkursą, nes yra ganėtinai ilgi.

Dėl jūsų mangos. Aš iškart noriu pasakyti tokį vieną dalyką. Jeigu jūs norite laimėti konkursą, jūs turite žinoti koks yra jūsų adresatas. Tai yra būtina. Nesupratau kam skirta manga, kokia yra jos pagrindinė mintis, ką norėta pasakyti? Taip. Ji turi gilią prasmę, bet dar kartą primenu, kokia jūsų auditorija? Ar ji paprastai supras jūsų gilią mintį? Ar ji norės gilintis?

Aišku, jeigu jūsų tikslas buvo parodyti savo pamąstymus ir vizijas, tai yra puiku. Bet jūsų kūrinys turi nešti kažkokią žinutę, alternatyviai užslėptą, bet žinutę, kažkokią mintį, kažką pasakyti, palikti skaitytojui įspūdį. Aš nieko nepagavau. Bet pabandysiu pasigilint. Jūs turėjot omeny žmonių aklumą? Nesugebėjimą įžvelgti dvasinius dalykus? Arba šiaip apie bičiulį, kuris apsirūkė? xD Jeigu ne, tai būtų neblogai sužinoti ką ^^

Veikėjai manęs neįtikino savo emocijom. Aš nejaučiau aplinkui esančios atmosferos. Galbūt dar dėl to, kad viskas piešta pieštuku ir yra labai blyšku. Ir tie juodi tekstai ir rėmai DAR labaiau prayškina blyškumą. Stiliaus klaida. Piešimas šlubuoje, nes trūksta to "touch" (patirties piešime).

Man patiko tai, kad nupiešiai backus. Šaunuolis, aš tokius dalykus labai vertinu.

Kas tie "pillows'as"? Debesys? Jeigu visą manga rašai lietuvių kalba, tai prašyčiau jokių žargonybių ir svetimybių, nes labai nerimtai atrodo.

Gražiai išpaišytos cigaretės.

Gerai parinkti veikėjų rakursai.

Taigis, rašyčiau dar ilgai ir ne viską aprašiau, bet reikia praktikos praktikos praktikos. Šaunuoliai, kad kuriat savo manga, su savo charais ir pan., bet neįžeidinėkit prašyčiau kitų kūrėjų, nes jų pastangas kątik sumaišėt su purvais. Baisu tiesiog.

Sėkmės kuriant, tikiuosi susitikt per Anime kono mangų konkursą.
      /// http://dark-tarou.mybrute.com

Comment

• Bardakas
        Žmogus Ne

• 2005 09 22
        • 1462

Išblukęs pieštukas - nekas, tušu viską reiktų užbaigt ar panašiai. Coveris slabnas, bet turbūt pagyrimas už scenų kadruotęs kurios išviso egzistoja, ko nedažnai pamatysi wanabe mangakų darbuose, tačiau įvairovės dar trūksta, galima būtų pažaist labiau su perspektyva ir pan. Daiktų būvimas erdvėje irgi parodo jau kažkokį lygį, tačiau personažų apipavidalinimas kiek apgailėtinas, galiu pasakyt - man tik šuo patiko
        Nesupratau scenos su "Kekšė!" (?).
        Kas dar? Šiaip nelabai įdomu, trūko kabliuko, lyg tai būtų skirta vaikams, bet su tuo kekše supratau, jog tai orientuota į paauglius ar vyresnę auditoriją.
        Paskutinis pakeitimas nuo Bardakas; 2009-04-21, 19:31.
        Maybe on Earth, Maybe in the Future
        sigpic
        Kurokawa idėjinis lyderis
        Lėtai keičiu slaptažodžius

Comment

• vykis
          Narys

• 2009 02 18
          • 70

Taiiiiip.... aciu uz komentarus, asmeniskai as komentuot galiu tik is technines puses istorija ne mano.. Siaip ganetinai stengiausi bet aisku dar turiu daug daug padirbet sorry uz ta uzsipuolima ant doujinshiu gal ir nereikejo taip ziauriai parasyt visus iki vieno jusu komentarus turesiu galvoje didelis ACIU!

Comment

• Aivaras
            ką tu?

• 2008 09 10
            • 358

Neblogai, neblogai :]] Ypač patiko apie cigarus, kai aš jų fanas tai čia super xD Kitam vol. nupiešk kai jis rūko juos xD Good job

The Pillows yra grupė, beto tai ne debesys išvertus, o pagalvės ;D
            Paskutinis pakeitimas nuo Aivaras; 2009-04-21, 20:52.

Comment

• Original_Prankster
              Mr. Mojo Risin'

• 2008 11 04
              • 200

Autorius Dark-Tarou

Kas tie "pillows'as"? Debesys? Jeigu visą manga rašai lietuvių kalba, tai prašyčiau jokių žargonybių ir svetimybių, nes labai nerimtai atrodo.
              The Pillows, tai čia kaip supratau muzikos grupė. Gi pradžioj rinkos iš listo. Right?
              Don't forget kids: the higher your postcount, the bigger your penis is!
              There's the known. And there's the unknown. And what separates them is the door, and that's what I want to be. I want to be the door.'- Jim Morrison, 1967.

Comment

• vykis
                Narys

• 2009 02 18
                • 70

Autorius Original_Prankster
                The Pillows, tai čia kaip supratau muzikos grupė. Gi pradžioj rinkos iš listo. Right?
                Thats right!! Tikrai taip. Cia grupe. istikruju matyt netaip jau nesuprantamai pavaizduota ta dalis nes visgi kazkas pagavo

Comment

• bronzine
                  music freak *

• 2009 04 12
                  • 149

manau kad reiketu daugiau veiksmo ir pasistenk daugiau sukurt piesinuku nes iprastoi mangoj buna maziausiai kazkur apie 17psl
                  bet as tik taip manau ;DD o seip tj geras ;DD
                  if life gives u lemons...
                  then make a lemonade ;3

Comment

• Derogatory`
                    Loki'd

• 2007 10 06
                    • 350

Na, labai pritariu Dark-Tarou, ar bent didelei jos litanijos daliai.
                    O šiaip ir pati po truputį kuriu projektėlį savo mangai. Kol kas žinau tik pagrindines mangos siužeto linijas, keletą veikėjų ir aišku idėjas, mintis, kurias norėsiu pasakyti savo manga. Tačiau pati kurdama, galvodama apie savo mangą, supratau kaip sunku suvesti visus galus idėjine ir pateikimo prasme. Ypatingai, kad skaitytojui būtų viskas suprantama ir nekiltų per daug nereikalingų klausimų. Tačiau, aišku, mano nuomone, visko neatskleidimas mangoje taip pat yra pliusas - dar labiau sudomini skaitytoją.
                    Tai vat, anksčiau ar vėliau, įdėsiu kokį puslapį čia, iš savo būsimos "Remorceless" mangos. Galbūt kokio pirmo chapterio viršelį, kurio eskizas jau yra. xD

Comment

• Deima-
                      Ką čia gero nuveikus?

• 2008 07 04
                      • 90

Gera tema, bet tikriausiai daujinšiams joje nevieta, kaip supratau pagal aprašymą, kas yra ganėtinai skaudu.
                      Gali dėt ir doujinsh'ius, nes manau tu irgi nori sulaukti komentarų, pagyrimų, o to uždrausti mes negalime ir nenorime. Bet aš į juos žiūriu skeptiškai.
                      Norėčiau pridurti, kad žmonės kuria doujinshius ne todėl, kad pritrūksta kažkokių idėju, bet tas įdėjas įgivendint manga, pabrėžiu, kokybiškoje mangoje yra labai sunku. Idėja reik brandinti, labai brandinti. Tai nėra šiaip, man atėjo į galva mintis ir aš ją iliustruosiu! Tam reik tiek daug apgalvojimų, pamastymų, veikėjų paveikslų kūrimo. Reikia pristatyt veikėjus, išrutuliuot istoriją ir pan. Dar padaryt ją ne per daug išlėstą - juk čia konkursui!
                      Jei kuri kelių volumų mangą tai taip, bet one-shote svarbiausia mintis ir pateikimas, nes one-shote paprasčiausiai neužteks puslapių veikėjams atskleisti. Nors jeigu susikoncentruosi ties vien tik veikėjas gal ir užteks. Čia tas pats kaip literatūroje. Juk novelėje tikrai tiek neaprašysi kiek romane.
                      Doujinshi veikėjai yra visiems žinomi ir iškart nusimeta pusė darbones mangos kūrimo limitas konkursui yra tikrai nedidelis ir pavyzdžiui užsiemusiam žmogui yra sunku.
                      Nesvarbu koks limitas, nes mangos idėja galima rutulioti dar ir prieš paskelbiant konkursą. O geriausia visada kažką mąstyti ir stebėti aplinką.
                      Doujinshiai yra tiesiog puiki proga susipažinti su mangos kūrimu ir piešimo stiliais. Daugelis žinomiausių mangakų pradėjo savo karjerą nuo doujinshiu.
                      Tikiu, bet manau, kad mangakų pradėjusiu savo karjerą nuo one-shotų irgi nemažai yra.
                      Aš čia dėl to, kad nereikia smergti doujinshiu. Aišku, yra nesąžininga tuo atžvilgiu, kad doujinshi žmonės priima artimiau, nes jis jam jau yra artimas, su mėgiamais personažais ir pan. Štai kodėl doujinšiai dažnai laimi prieš original manga, nes original manga padaryti mėgiamą iš keletos puslapių yra išties sunku.
                      Nu tai kaip jų nesmerkti, kai jie turi tokį pranašumą.
                      Ir dėl jūsų doujinshio definicijos - ji yra kvaila. Joje yra teisybės, bet labai nedaug. Jūs žinote kaip yra sunku sukurti doujinšiui scenarijų? Kad jis būtų juokingas ar keltų kitas emocijas? Galvojat bet koks žmogus gali jį sukurti? Tam reikia įgūdžių, jeigu juokingo tai gero humoro jausmo! Tu turi perteikt veikėjų paveikslus ir išlaikyti juos savo charakteriuose. Neužsiciklinkint ant kažkokių stereotipų!
                      Doujinsh'io scenarijų sukurti yra tiek pat sunku kiek ir paprastą scenarijų. Doujinsh'io netgi lengviau, nes kūrėjas žino kokie turi būti veikėjai. Ir visa tai ką čia pasakei galima pritaikyti ir paprastam scenarijui.
                      Pati dabar kuriu daug mangų projektų, kuriuos norėčiau įgyvendinti su savo veikėjais ir tra ta ta (Jų skečų yra pažengusiuse). Bet nemanau, kad jie keliaus į mangos konkursą, nes yra ganėtinai ilgi.
                      Gaila, kad tu tik turi minčių, o jų neįgyvendini. O jas įgyvendinti nėra būtina per mangos konkursus. O geriausia jas įgyvendinti kuo greičiau, nes vis teik pirmas blynas bus prisvilęs. Ir nuo prisvilimo neišgelbės nei one-shot'ai, nei doujinsh'iai
                      Dėl jūsų mangos. Aš iškart noriu pasakyti tokį vieną dalyką. Jeigu jūs norite laimėti konkursą, jūs turite žinoti koks yra jūsų adresatas. Tai yra būtina. Nesupratau kam skirta manga, kokia yra jos pagrindinė mintis, ką norėta pasakyti? Taip. Ji turi gilią prasmę, bet dar kartą primenu, kokia jūsų auditorija? Ar ji paprastai supras jūsų gilią mintį? Ar ji norės gilintis?
                      Mūsų mangą neturi auditorijos. Ją gali skaityt, bet kas gali bent kiek giliau mąsto. Jei žmogus visiškai nesuprato pagr. minties tai jis ne iš mūsų auditorijos.
                      Aišku, jeigu jūsų tikslas buvo parodyti savo pamąstymus ir vizijas, tai yra puiku. Bet jūsų kūrinys turi nešti kažkokią žinutę, alternatyviai užslėptą, bet žinutę, kažkokią mintį, kažką pasakyti, palikti skaitytojui įspūdį. Aš nieko nepagavau. Bet pabandysiu pasigilint. Jūs turėjot omeny žmonių aklumą? Nesugebėjimą įžvelgti dvasinius dalykus? Arba šiaip apie bičiulį, kuris apsirūkė? xD Jeigu ne, tai būtų neblogai sužinoti ką ^^
                      Mūsų manga turi dvi mintis :
                      1.Kaip tu ir įvardinai "žmonių aklumas", "nesugebėjimas įžvelgti dvasinius dalykus".
                      2.Kiek žmogui reikia, kad jis būtų laimingas? Viso labo tik trijų paprastų dalykų. Muzikos, nakties ir cigaretės.
                      Pillowsai yra japoniška muzikos grupė, todėl be žargono čia neapsieita.
                      Spoileris:

Sėkmės kuriant, tikiuosi susitikt per Anime kono mangų konkursą.
                      Būtinai ir tikiuosi būsim geri oponentai.
                      Nesupratau scenos su "Kekšė!" (?).
                      Kas dar? Šiaip nelabai įdomu, trūko kabliuko, lyg tai būtų skirta vaikams, bet su tuo kekše supratau, jog tai orientuota į paauglius ar vyresnę auditoriją.
                      Ui ką tik pastebėjau mažytę klaidą kuri gal leistų labiau suprasti tą "kekšę". Toje vietoje kur cigaretė prašo vaikino nesurūkyti jos, jį turėjo iš baimės apsiverkti. Vaikinui tai tik pagerintų cigaretės skonį. O toje "kekšės" vietoje, cigaretė apsimyža iš baimės. Keista, kad tau pasirodė, kad šį mangą vaikams.
                      Neblogai, neblogai :]] Ypač patiko apie cigarus, kai aš jų fanas tai čia super xD Kitam vol. nupiešk kai jis rūko juos xD Good job
                      Džiugu, kad patiko, bet šį mangą yra visiškai užbaigta.
                      Right.
                      manau kad reiketu daugiau veiksmo ir pasistenk daugiau sukurt piesinuku nes iprastoi mangoj buna maziausiai kazkur apie 17psl
                      bet as tik taip manau ;DD o seip tj geras ;DD
                      Ačiū už komentarą.
                      Na, labai pritariu Dark-Tarou, ar bent didelei jos litanijos daliai.
                      O šiaip ir pati po truputį kuriu projektėlį savo mangai. Kol kas žinau tik pagrindines mangos siužeto linijas, keletą veikėjų ir aišku idėjas, mintis, kurias norėsiu pasakyti savo manga. Tačiau pati kurdama, galvodama apie savo mangą, supratau kaip sunku suvesti visus galus idėjine ir pateikimo prasme. Ypatingai, kad skaitytojui būtų viskas suprantama ir nekiltų per daug nereikalingų klausimų. Tačiau, aišku, mano nuomone, visko neatskleidimas mangoje taip pat yra pliusas - dar labiau sudomini skaitytoją.
                      Tai vat, anksčiau ar vėliau, įdėsiu kokį puslapį čia, iš savo būsimos "Remorceless" mangos. Galbūt kokio pirmo chapterio viršelį, kurio eskizas jau yra. xD
                      Šaunu, kad ne tik galvoji, bet ir šiek teik įgyvendini savo idėją.

Sigą sukūrė pasalūnė.Didelis ačiū jai.

Comment

• Dark-Tarou
                        I'm a woman on a mission

• 2008 07 14
                        • 486

Na, po gijos aprašymo: dėkitsavo kurtas mangas su savo veikėjais - aišku, kad kils tokia mintis.

Aš kalbėjau apie pasiruošimą mangos konkursui, kai mažai laiko brandinti tas mintis, netgi paprastam oneshotui. Oneshotas nėra lengvas dalykas, nes turi išskirti ir parodyti svarbiausius dalykus, kad skaitytojui būtų aišku ir įdomu.

Dėl idėjos rutuliojimo prieš konkursą. Visi mano teiginiai buvo pasakyti doujinshio apgynimo tikslui. TAIP, gali bradndint prieš konkursą, čia juk visiškai aiškus dalykas, bet įsivaizduokim situacija, kad tu nesuspėjai nieko sugalvoti per tą laiką, tik scenarijų doujinshiui. Aišku, tų situacijų galima kurti šimtais, bet tai, kad doujinšis kuriamas greičiau yra MILŽINIŠKAS pliusas konkurso dalyviui, kuris tiesiog neturi tuo momentu minčių savo idėjoms arba jos per daug sudėtingos įgyvendinti.

Citata:

-Tikiu, bet manau, kad mangakų pradėjusiu savo karjerą nuo one-shotų irgi nemažai yra.

Deive, ar aš one shotus kritikuoju? Tai aišku, kad yra, niekas nesako, kad nėra!

-Nu tai kaip jų nesmerkti, kai jie turi tokį pranašumą.

Pranašumą, kad jis labaiu sudomina skaitytoją? Tai reikia kurt istorijas, sudominančias tą auditoriją ir šiuolaikinį skaitytoją.

-Doujinsh'io scenarijų sukurti yra tiek pat sunku kiek ir paprastą scenarijų. Doujinsh'io netgi lengviau, nes kūrėjas žino kokie turi būti veikėjai. Ir visa tai ką čia pasakei galima pritaikyti ir paprastam scenarijui.

Taip. Tai sakydama aš paprėžiau, kad doujinši kurt nelengva, o ne tai, koks kūrimas yra išskirtinis ar kažkas panašaus!

Mano galvoje nevien mangos konkursai. Aš tik paminėjau, kad ten idėjos galbūt nesipuikuos. Dėl įgyvendinimo - jeigu būtų taip parsta, jau būčiau įgyvendinusi, kam kalbėti apie savaime suprantamus dalykus? Pirmas blynas ir panašiai? Savaime suprantama, kad jeigu žmogus neįgyvendina, jis dar ieško, ieško palankių sąlygų tam dalykui.

Kalbant apie auditoriją tai čia jūsų reikalas. Aš manau, kad kurdamas mangą, ar rašydamas kūrinį, turi į adresatą atsižvelgti.

Apie Pillows dabar viskas aišku.
                        /// http://dark-tarou.mybrute.com

Comment

• Miglaja
                          Cute potato ~

• 2007 12 16
                          • 551

Skaitau aš šitą doujinshi ir suprantu, kad šią istoriją jau esu skaičiusi.....ir prisimenu kur: gijoj fanfiction. Visai neblogai sugalvojot sujungti savo gabumus: Gintoki talentas lengvoms istorijoms ir Vykio talentinga ranka piešimui. Matosi, kad daug darbo įdėta, sėkmės jums
                          Anime & Manga// Knygos // Muzika // Filmai

Comment

• Deima-
                            Ką čia gero nuveikus?

• 2008 07 04
                            • 90

Na, bent jau piešėjas piešt tai moka. Tik lietuvių kalbos klaidas galima būtų ir pataisyti.
                            Soryy, kad nepamačiau iš karto tavo posto. Šiaip ačiū, o dėl lietuvių k. klaidų, tai aš ir pats buvau keletą pastebėjęs ir pasakiau piešėjui, Vykiui, bet mes klaidų taisymą atidėjom vėlesniam laikui, nes manga dar nebuvo pilnai sukurta. O po to jau abiem užsimiršo tos klaidos.
                            Na, po gijos aprašymo: dėkitsavo kurtas mangas su savo veikėjais - aišku, kad kils tokia mintis.
                            Per skubėjimą neperskaičiau tų pirmų sakinių sakinio. Bet ir perskaičius tuos sakinius esmė nesikeičia.
                            Aš kalbėjau apie pasiruošimą mangos konkursui, kai mažai laiko brandinti tas mintis, netgi paprastam oneshotui. Oneshotas nėra lengvas dalykas, nes turi išskirti ir parodyti svarbiausius dalykus, kad skaitytojui būtų aišku ir įdomu.

Dėl idėjos rutuliojimo prieš konkursą. Visi mano teiginiai buvo pasakyti doujinshio apgynimo tikslui. TAIP, gali bradndint prieš konkursą, čia juk visiškai aiškus dalykas, bet įsivaizduokim situacija, kad tu nesuspėjai nieko sugalvoti per tą laiką, tik scenarijų doujinshiui. Aišku, tų situacijų galima kurti šimtais, bet tai, kad doujinšis kuriamas greičiau yra MILŽINIŠKAS pliusas konkurso dalyviui, kuris tiesiog neturi tuo momentu minčių savo idėjoms arba jos per daug sudėtingos įgyvendinti.
                            Na, aš, pavyzdžiui, kiekvieną mėnesį dalyvauju AC rašymo konkursuose ir dar nebuvo taip, kad nespėčiau sugalvoti ko nors. Aišku iš tų konkursų tik keletą darbų yra geresni, bet vis teik ką nors sugalvot visada spėju. O jeigu nesiseka galvoti yra labai paprasta išeitis. Stebėti aplinką ir jei kas nors įdomesnio įvyksta - aprašyti. Na, bet aišku jeigu tu nori kurti ką nors ne slice of life ar panašių žanrų, tai šitas patarimas nieko nereiškia.
                            Deive, ar aš one shotus kritikuoju? Tai aišku, kad yra, niekas nesako, kad nėra!
                            Aš ir negalvojau, kad tu kritikuoji. Tiesiog parašiau kaip faktą.
                            Pranašumą, kad jis labaiu sudomina skaitytoją? Tai reikia kurt istorijas, sudominančias tą auditoriją ir šiuolaikinį skaitytoją.
                            Pranašumą, kad jis patraukia skaitytoją veikėjais, kurios sukūrė ne doujinsh'io autorius. Visa tai galima pavadinti vienų žodžių : fanboy'izmu. Iš karto užbėgu už akių ir pasakau, kad suprantu kad populiarius veikėjus reik tinkamai pateikti ir t.t. , bet vis tiek ...
                            Mano galvoje nevien mangos konkursai. Aš tik paminėjau, kad ten idėjos galbūt nesipuikuos. Dėl įgyvendinimo - jeigu būtų taip parsta, jau būčiau įgyvendinusi, kam kalbėti apie savaime suprantamus dalykus? Pirmas blynas ir panašiai? Savaime suprantama, kad jeigu žmogus neįgyvendina, jis dar ieško, ieško palankių sąlygų tam dalykui.
                            Nežinau kaip tau, bet man vienintelę sąlygą yra noras kurti. Daugiau tikrai nieko nereikia.

Šiaip šį diskusiją dėl doujins'ių yra beprasmė, nes čia argumentai beverčiai, o svarbiausia žmogaus požiūris. Tai siūlau užbaigti šią diskusiją, nes jai čia net ne vieta.
                            Skaitau aš šitą doujinshi ir suprantu, kad šią istoriją jau esu skaičiusi.....ir prisimenu kur: gijoj fanfiction. Visai neblogai sugalvojot sujungti savo gabumus: Gintoki talentas lengvoms istorijoms ir Vykio talentinga ranka piešimui. Matosi, kad daug darbo įdėta, sėkmės jums
                            Ei ,ei čia ne doujinsh'is. Čia kažkas panašaus į one-shot'ą. Na, bent, jau tikrai ne doujinsh'is.Ir taip tu teisi. "Žvilgsniai" yra manga interpretacija "naktis, cigaretė ir muzika". Labai malonu, kad tai pastebėjai. Ir ačiū už komentarus, bet drįsčiau sakyti, kad talento aš neturiu. Turiu tik idėjų. Jei turėčiau talentą mano rašymo stilius būtų daug geresnis. Bet aš tikiuosi per keletą metelių pagerinti savo stilių. O dėl Vykio talento irgi drįsčiau abejoti (nors man jo piešimas patinka) nes manau jis viską gavo per sunku darbą. Nors dėl jo galiu klysti. Per mažai jį pažįstu.
                            Paskutinis pakeitimas nuo Deima-; 2009-04-22, 18:04.

Sigą sukūrė pasalūnė.Didelis ačiū jai.

Comment

• vykis
                              Narys

• 2009 02 18
                              • 70

Am.. del tu gramatiniu klaidu tai my bad.. prazioplinau bemaketuodamas... Na dabar LABAI tikrinsiu visa rasyba
                              hm... nezinau kaip pas mane su tuo talentu yra jis ar ne na bet stegiuosi piesti... Garantuoju tik tai, kad sekantis musu darbas bus geresnis bent jau is technines pusis

Comment

Working...