esme ta kad kaip ir sugalvojau kazka naujo, bet as piesiu ant popieriaus (sasiuvinyje ), tad labai reikia vengti trinimu. Ir patyriau beda su judesiais, jei juos pavyktu padaryti tada galeciau padaryti daugiau kadru nei paprastai. pacioje pradzioje, gal nuskambes kvailai, bet as susikeliau man ga kuno bei veido daliu nuotrauku i lieciama telefona ir bandydavau kurti siektiek improvizuojant. veido bruozus jau moku bet visa kita dar veliasi...
JŪSŲ manga
Collapse
X
-
As pvz naudoju manga studio ex. Kiek esu megines, tai geriausia programa. Net jei ir piesi su ranka, gali nuskenuoti ir ikelti, labai lengvai ideti teksta ir tonus, tik visiskam zaliukui gali tekti nemazai tutorial praziureti (arba paklausti manes ^^). Kad ant lapo piesi tai ne problema. As ta pati darau. Sakai improvizuoji kopindamas kitu darbus? Sveikiontinas dalykas. Dar ir dabar as darau ta pati, nes nesu koks genijus. Jei piesi i sasiuvini ir bijai trinimu, tai naudok labai kieta piestuka ir spausk ji tik vos vos. Lengviau issitrins, arba keisk popieriu i glotnesni. Judesius gali trejopai daryti: jei moki ir gali daryk is naturos, bandyk kopijuoti kitu darbus arba naudok leles metoda (is pradziu pies zmogu is pagaliuku arba panasiai kaip lele is sumautu detaliu ir apaugink mesa bei rubais)Comment
-
kaip musu dailes mokytoja sneki as ta manga ex sstudio bandziau piest bet ten Š gaunas nu nebent primest tuos snekejimus, bet tai kad as is karto pripiesiau juos... bet laimei kad galiu nesunkiai istrinti, sakykim piesiu ant sasiuvinio lapo ar man langeliai bei visa kita nuskenavus nesimatys?, ir ar man nukopijuos viska ar nereikes istraukti sasiuvinio lapu is pacio sasiuvinio?Comment
-
kaip musu dailes mokytoja sneki as ta manga ex sstudio bandziau piest bet ten Š gaunas nu nebent primest tuos snekejimus, bet tai kad as is karto pripiesiau juos... bet laimei kad galiu nesunkiai istrinti, sakykim piesiu ant sasiuvinio lapo ar man langeliai bei visa kita nuskenavus nesimatys?, ir ar man nukopijuos viska ar nereikes istraukti sasiuvinio lapu is pacio sasiuvinio?
Šiaip, įdomu man pasidarė, kodėl pieši ant languoto sąsiuvinio? Kol dar nevėlu, siūlau mesti šitą įprotį ir piešti ant normalaus popieriaus lapo (jei langeliai tau padeda proporcijas laikyti, tada piešdamas pasidėk po apačią sąsiuvinį languotą, kad matytum langelius). Jei nori išvengti trynimo, tai rekomenduoju sunkias pozas ir pan. pirma pasipraktikuoti atskirai, o kai išeis - perpiešti į mangai skirtą lapą - tada jau geriau jausi kaip ir ką piešti.Comment
-
okey. Tai va kas gavos sakau kaip [COLOR="#800000"]megejui[COLOR="#000000"] visai neblogai bet jusu nuomone kolkas man svarbiausia Kazkas susikniso neina nuotrauku pakeist pozocijos tad pasikeiskit patys jei galesi asiku... Jei noresit kokio kadro ryskiau sakykit nuvogsiu tevuko fotika nes su tel prasta kokybe...
Zodziu greit tureciau gauti skanuota varionta tai visi zodziai bus tvarkoi ir su manga studio EX... Tai ce tik tai ka padariau labai prastu variantu...Comment
-
eliotdrag
zinai kas keista jog as niekur nerandu kur tavo darbus paziet o tiek daug kalbiIsaugok savo talentus, panaudok uzsispyrima ir rask savo kurybai laiko nes tik po sunkaus darbo kai busi tinkamai ivertintas pajusi, jog to siekti yra tavo gyvenimo tikslasComment
-
Tikriausiai man reikės pabūt baisiu žmogum ir pasakyt, jog tai peckelionė. Pripažinkim, jog tai eskizas ir tuomet neils ginčų. Ir mano patarimas būtų apgalvoti teksto laukus prieš juos darant ir pasistengt, kad nebūtų keliama per brūkšnelį. Ir žinoma, įkelti taip, kad būtų viskas perskaitoma.
P.s. šiaip piešiniai keliami į kitas gijas.Su mielu noru palaikau ir prisidedu prie puikių idėjų arba ne.Comment
Comment