JŪSŲ manga

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • madaralt
    Rimtas forumo narys
    • 2009 02 28
    • 112

as tai norejau paparasyt kokio linko kur rasytu kaip manga piest pvz kokias spalvas juodai baltai ir kitokiu mangos standartu,bandziau piest biski gavos biski ne, o visiem mano pazystami zino kad turiu talenta piest todel plzzzzzzzzz
    sigpic

Comment

• RayYuka
      Paraamnestical

• 2009 11 02
      • 206

o, varge... tai va kur savo piestų mangų kolona...
      Ahhh... varge antrąkart... manga labai gražiai nupiešta... nors kai kuriuos paveiksliukus nupieščiau geriau, bet man dar ligi tokio lygiooo milijonai šviesmečių... aš net nemoku tinkamai dėti šėšėlių ir būtų tikra gėda čia dėti savo kūrinius prie tokiųųų...~~'
      Geriau siaubinga pabaiga, nei siaubas be pabaigos.

Comment

• vykis
        Narys

• 2009 02 18
        • 70

Am.. Zmones, tai kur mangos dingo??
        c´mon.. parodykit ka darot jei turit ka pabaige (nesvarbu jei ir neesat 120% patenkinti kokybe ar pan..) idekit. veliau bus idomu palygint su tolimesniais jusu darbais, beto sulauksit manau naudingu patarimu
        taip kad jei turit - dekit !

o cia mano poros menesiu senumo Labai trumpa istorija (2 psl ) padariau kaip bandyma tiesiog:

Spoileris:

Comment

• Edvinukas
          Kolekcionierius
          • 2009 11 02
          • 105

strigo man tas kad dailei i kvadartelius sudeliota as taip prates prie tokios sumaisties kaip japonu mangose veiskmas liejasi is vieno i kita o cia toks nzn piesimas geras bet tie kvadarteliai kaip anciukas donaldas

Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

Comment

• Deima-
            Ką čia gero nuveikus?

• 2008 07 04
            • 90

Pavaišinsiu jūs savo šiuo metu kuriamos mangos vienu nebaigtu puslapiu.
            Spoileris:

Edvinukai, skonio reikalas dėl tų langelių. O ir šiaip būna ir mangų su lygiais langeliais.

Sigą sukūrė pasalūnė.Didelis ačiū jai.

Comment

• Aramis

Pasakysiu iš karto, kad nekiltų neaiškumų. Post'ai su "na tuoj nupiešiu pirmą skyrių", "aš taip gražiai piešti nemoku" bus trinami.
              Kiek suprantu iš temos profilio, čia kaip ir kitose meninėse temose dedami darbai, bei kritika, patarimai jų autoriams. Jeigu norite parodyti kaip žavitės vienu ar kitu darbu(jis tobulas, aš irgi taip norėčiau), naudokitės "Dėkoti". Jei turite pastabų(manote jog kažkas gali būti padaryta tobuliau, norite kažką sužinoti), tada kurkite naują žinutę.
              Paskutinis pakeitimas nuo Svečias; 2009-12-31, 14:51.

Comment

• RayYuka
                Paraamnestical

• 2009 11 02
                • 206

Įdėsiu tokius kaip eskizinius manga darbelius, kadangi niekas daugiau nededa manau prieštaraujančių nebus

http://img19.imageshack.us/img19/3338/randommanga21.jpg

http://img710.imageshack.us/img710/7...dommanga22.jpg

Iškarto pieštas raudonu rašikliu ir nupieštas
                http://img14.imageshack.us/img14/5065/randommanga1l.jpg

P.S. Atsiprašau už nuotraukų kokybę. Skenerio nebėra (arba jo neberandu), tad teko ant kėdės viena koja stovint nufotografuoti. Kitą kartą bus geresnis vaizdas (bent jau ryškumo) šįkart ir tingėjau ką tvarkyt ~~'
                Paskutinis pakeitimas nuo Svečias; 2010-02-08, 19:35. Priežastis: Rekomenduoju mažinti raišką, img funkcijai jie per dideli, o llandžioti kitur nelabai patogu.
                Geriau siaubinga pabaiga, nei siaubas be pabaigos.

Comment

• Aramis

Autorius RayYuka
                  Įdėsiu tokius kaip eskizinius manga darbelius, kadangi niekas daugiau nededa manau prieštaraujančių nebus
                  Žmogau, mažink truputį raišką, 5 mpx ar kiek ten pas tave yra ryškiai per daug img funkcijai. Bandžiau ją uždėti, bet kai nuo vieno galo paveikslo reikia keliauti kažin kiek, tai nejuokinga.
                  Jei kas, skaitom paveikslų dėjimo taisykles, kuriose parašyta jokių tekstinių nuorodų.

Comment

• TheLithuanianIdiot
                    Naujokas
                    • 2010 04 02
                    • 10

Hmm.. Pati kuriu mangas ir tikrai sunku jas kurti vienai.
                    Todel net nezinau kiek laiko jus skyret savo kurybai ar kiek
                    as pati sededavau prie stalo su piestuku galvodama.
                    Tai cia yra didelis pliusas, kad jus aplamai jas kuriat. :P
                    O del tu kitu smulkmenu kaip langeliu destymas ar tusavimas tai is tikro kiekvienas daro kaip jam patinka ir sitoj vietoj baust negalima. xD

Tai va, gerai kad dirbat, taip ir toliau.
                    ( ノo ・ω・ o )ノ ~ ❇ ⎈ ❇ ⎈ ❇

Comment

• Maimi
                      =^.^=

• 2010 07 19
                      • 109

Mano manga

Scenarijus: Simono Juso
                      Iliustracijos: mano
                      Pavadinimas: vabaliukas

Pirmoji manga. Viskas piešta be planšeto, su kompiuterio pelyte, o tai SUCKS Žodžiu pirmasis mano darbas, jokio tonavimo, žodžiu visiškai atmestinai darytas Bet vis vien įdomu, kaip įvertinsit XD

Click Below:
                      DEVIANTART ACCOUNT

Comment

• vykis
                        Narys

• 2009 02 18
                        • 70

nice dziugu kad pabandei ir nupiesei iki galo (kad ir tokia trumpa istorija) galima butu daug ka komentuoti, bet bendrai tai saunu! Svarbiausia piesko toliau ir daugiau. Nesustok!! o del pacios istorijos noreciau pagirt, nes lyg ir mintis gilesne yra ir nusisypsoti priverte. Taip, kad kurtkit ir dekit toliau!

Comment

• Kanda
                          Rašytojas

• 2010 09 25
                          • 236

mmm uzmaciau cia taip netycia, kad toks skyrelis egzistuoja - tai sumaniau ideti Yoru Mangos ( simet dalyvavo NowJapan) atmesta pabaiga - SUTRUMPINOM ISTORIJA ;D nera teksto, bet gal mintis aiski ;D Gaila kazkaip uzmarstyje palikti XD
                          DA , tumblr :P

Comment

• vykis
                            Narys

• 2009 02 18
                            • 70

Graziai visai ir mintis aiski zinoma daug idomiau butu, jei butum idejus labiau isbaigta, nes dabar viskas grazu ir minti suprasti galima, bet tik lineartas. Suprantu, kad su siais dviem puslapiais nieko nebedarys, tik ateiciai pabandyk paekspermentuot su "kameros kampais" nes dabar viskas labai paprastai atrodo. Tiesiog paieskot idomesniu rakursu patariu ateiti, taip darbas issiskirs iskarto, o kartais taip ir ideja lengviau perteikt. cia mano nuomone idomu butu pamatyt dar kazka kiek ilgesnio sekmes!

Comment

• Kanda
                              Rašytojas

• 2010 09 25
                              • 236

Autorius vykis
                              Graziai visai ir mintis aiski zinoma daug idomiau butu, jei butum idejus labiau isbaigta, nes dabar viskas grazu ir minti suprasti galima, bet tik lineartas. Suprantu, kad su siais dviem puslapiais nieko nebedarys, tik ateiciai pabandyk paekspermentuot su "kameros kampais" nes dabar viskas labai paprastai atrodo. Tiesiog paieskot idomesniu rakursu patariu ateiti, taip darbas issiskirs iskarto, o kartais taip ir ideja lengviau perteikt. cia mano nuomone idomu butu pamatyt dar kazka kiek ilgesnio sekmes!
                              Tai jau jap... ;D Zinau klaidas, bet nesugebu keistis ;D Gerai pameginsim dirbti kaip sakai ;D ACIU
                              DA , tumblr :P

Comment

• dreamflyer
                                Naujokas
                                • 2010 06 21
                                • 29

Kanda man labai patiko Yoru manga kelis kartus skaičiau jėga!

O čia pora puslapių kuriuos nupiešiau, patys pirmi
                                http://i648.photobucket.com/albums/u...kelis/done.jpg
                                http://i648.photobucket.com/albums/u...anukelis/2.jpg
                                << http://dantheblackcat.deviantart.com/ >>

Comment

Working...