nu rimts, daugiau parodik...
Saviveikla
Collapse
X
-
nu tikrai tu zymiai graziau piesi..nzn kodel tau atrodo kitaip,bet tavo manga ir skaityti daug ydomiau ir graziau nupiesta.esme tame,kad as su kompu nemoku visai dirbti,tai tenka paciau tusuoti,o siaip mano piesimas tikrai labai prastai atrodo be tusavimo
divid>nu kaip tau tiek kantrybes ir darbstumo uztenka??man jau po kokiu 10 puslapiu visiskai uzknisa ta pacia manga piesti,o ji jau 62 psl nupiesus...beja labai grazu,tik zinoma daugiau idek
trecias psl.toks jausmas kad kuo toliau tuo leviau gaunasi
http://www.deviantart.com/deviation/18695707/Comment
-
Aciu aciu! Siais laikais ne daznai gauni pagyrimu (ypac is lietuviu )
gediminas> tai specialiai toki pusplapi idejau, kur nesuprasi apie ka kalba eina - vistiek nepatiks, nes shoujo (tik ne romance )
DJ> Thanx
Marona-chan>Aciu! And for the record, tikrai neketinu mesti piesti mangos, nes kitaip ner ka veikt, o ypac vasara! Ir paskaiciavau tiksliai, pas mane dabar yra 68 psl. Net paciai keista... Ai, tiesa, tavo manga irgi graziai nupiesta, tik siulyciau su tusu ir screentonais daryti - zymiai paprasciau, nes panasu kad su piestuku daug uztrunki
Tai va, o psl. daugiau nedesiu - geriau iliustracija (cia charai is mano mangos):
Click me
P.S. Tos blakstienos NETUREJO taip gautisComment
-
o_____O
thats smth aisku kreivokai bet ka padarysi, bet lygis aukstesnis nei kitu...
P.S. ale vistiek i viska ziurima nerimtai. IMO jei jau neturejo taip gautis, tai perpiesk kad gautusi kaip turejo ^^http://img361.imageshack.us/img361/5696/sig9vf.png
"While we�re living | The dreams we have as children | Fade awayComment
-
whoa
marona-chan piesia nuostabiai!
mangos piesimo stilius geras, grazus, nevargina akiu:], beveik nera trukumu
labiausiai miela buvo pamatyti piesinius "animal", "butterfly", "elf or something..."
p.s. isvydes piesinius, manau, kad profesionaliai sugebetum nupiesti, pvz.: elf village + trees + deer... + attacking orc or smth...;] nebutinai viska kartu... zinoma piesti neverciu:]
p.s. zinoma butu galima daugiau pakomentuoti, bet rasinelio neparengiau:], tai va tik tokia mano nuomone sianComment
-
KazE> Aciu. Tik kad ir taip labai ilgai knisausi prie to piesinio. 2kart jau akis taisiau, 3 karta tingejosi...
DJ>Ai, nzn, taip jau isejo... Bet siaip tai piesiu ir bernus...
DragonX> Tai cia mano senas piesimo stilius... Mane pacia tie plaukai uzkniso, todel pradejau juos kitaip piesti...
Dar viena iliustracija:
Click me again
(Daug plauku :dizzy: )Comment
-
Autorius dividKazE> Aciu. Tik kad ir taip labai ilgai knisausi prie to piesinio. 2kart jau akis taisiau, 3 karta tingejosi...http://img361.imageshack.us/img361/5696/sig9vf.png
"While we�re living | The dreams we have as children | Fade awayComment
-
berserker>labai aciu^^tik labai abejoju ar sugebeciau nupiesti orc..ir gyvunu nemoku piesti tai ir deer neiseituComment
-
Nepameginus nesakik, kad negali, tiesiog reikia paziureti, kaip kiti juos piesia, ar kaip atrodo, nes kitaip sunku isivaizduoti piesiama objekta.
Reikia praktikuotis praktikuotis ir praktikuotis, sunkus darbas:/
p.s. bet tai tikrai zinau, kad elfu kaimeli miske tai tikrai sugebetum nupiesti l.graziai;]Comment
-
vakar nupiesiau elnia(ir elfa salia pripiesiau^^)bet kopindama nuo enciklopedijos kitaip tai tikrai neiseitu.o jau orkus kaip sudetinga piesti..nu aisku pravaverstu kas nors naujo nes visi mano piesiniai panasus
elfus visai paprasta piesti-nuo zmogaus skiriasi tik tiek kad ausys ilgosComment
-
Pamegink dabar dar piesti is atminties ir parodyk eskizus ar baigta piesini, ivertinsim meminius sugebejimus piesiant dar nepilnai istobulinta objekta, kuri neseniai ismokai piesti:] Pasakysim kokia tavoji dailininko dvasia;]
p.s. viskas ismokstama kopijuojant kazka is atvaizdu, velesnis piesimas is atminties parodo kurejo sugebejimus tobulintis, taigi vieniem reikia ilga laika praktikuotis, sunkiai plusti, o l.gabiems dazniausiai pavyksta tai atlikti greiciau.Comment
Comment