Saviveikla

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • DJ
    >_<'
    • 2002 02 20
    • 87

nu rimts, daugiau parodik...

Comment

• marona-chan
      ---

• 2005 03 17
      • 17

nu tikrai tu zymiai graziau piesi..nzn kodel tau atrodo kitaip,bet tavo manga ir skaityti daug ydomiau ir graziau nupiesta.esme tame,kad as su kompu nemoku visai dirbti,tai tenka paciau tusuoti,o siaip mano piesimas tikrai labai prastai atrodo be tusavimo

divid>nu kaip tau tiek kantrybes ir darbstumo uztenka??man jau po kokiu 10 puslapiu visiskai uzknisa ta pacia manga piesti,o ji jau 62 psl nupiesus...beja labai grazu,tik zinoma daugiau idek

trecias psl.toks jausmas kad kuo toliau tuo leviau gaunasi
      http://www.deviantart.com/deviation/18695707/

Comment

• divid

Aciu aciu! Siais laikais ne daznai gauni pagyrimu (ypac is lietuviu )
        gediminas> tai specialiai toki pusplapi idejau, kur nesuprasi apie ka kalba eina - vistiek nepatiks, nes shoujo (tik ne romance )
        DJ> Thanx
        Marona-chan>Aciu! And for the record, tikrai neketinu mesti piesti mangos, nes kitaip ner ka veikt, o ypac vasara! Ir paskaiciavau tiksliai, pas mane dabar yra 68 psl. Net paciai keista... Ai, tiesa, tavo manga irgi graziai nupiesta, tik siulyciau su tusu ir screentonais daryti - zymiai paprasciau, nes panasu kad su piestuku daug uztrunki

Tai va, o psl. daugiau nedesiu - geriau iliustracija (cia charai is mano mangos):
        Click me

P.S. Tos blakstienos NETUREJO taip gautis

Comment

• KazE
          Forumo vilkas
          • 2003 09 22
          • 139

o_____O
          thats smth aisku kreivokai bet ka padarysi, bet lygis aukstesnis nei kitu...

P.S. ale vistiek i viska ziurima nerimtai. IMO jei jau neturejo taip gautis, tai perpiesk kad gautusi kaip turejo ^^
          http://img361.imageshack.us/img361/5696/sig9vf.png
          "While we�re living | The dreams we have as children | Fade away

Comment

• DJ
            >_<'
            • 2002 02 20
            • 87

klausimas, kodel paveiksliuke mergos? kodel bernu nepaisai :]

Comment

• DragonX

Nes ten yuri bus .
              divid, man tai patiko tavo manga, bet tos chares plaukams kazkas ne to...
              Beje, kur tokiu sustru screenu gauni? Gal galetum man nuoroda bent i pm'a nusiust? O tai maniskiai kazkokie visai ne i tema gaunas .

Comment

• Berserker

whoa

marona-chan piesia nuostabiai!
                mangos piesimo stilius geras, grazus, nevargina akiu:], beveik nera trukumu

labiausiai miela buvo pamatyti piesinius "animal", "butterfly", "elf or something..."
                p.s. isvydes piesinius, manau, kad profesionaliai sugebetum nupiesti, pvz.: elf village + trees + deer... + attacking orc or smth...;] nebutinai viska kartu... zinoma piesti neverciu:]

p.s. zinoma butu galima daugiau pakomentuoti, bet rasinelio neparengiau:], tai va tik tokia mano nuomone sian

Comment

• divid

KazE> Aciu. Tik kad ir taip labai ilgai knisausi prie to piesinio. 2kart jau akis taisiau, 3 karta tingejosi...

DJ>Ai, nzn, taip jau isejo... Bet siaip tai piesiu ir bernus...

DragonX> Tai cia mano senas piesimo stilius... Mane pacia tie plaukai uzkniso, todel pradejau juos kitaip piesti...

Dar viena iliustracija:
                  Click me again
                  (Daug plauku :dizzy: )

Comment

• bi0dileet
                    Miau

• 2004 09 05
                    • 27

A man vistiek geriausia manga yra diabolique'o

Comment

• DragonX

divid, kai spalvini bandyk konturus ne juodus daryt - graziau atrodo . Bet taip ir nepasakei is kur screenu gauni .

Comment

• KazE
                        Forumo vilkas
                        • 2003 09 22
                        • 139

Autorius divid
                        KazE> Aciu. Tik kad ir taip labai ilgai knisausi prie to piesinio. 2kart jau akis taisiau, 3 karta tingejosi...
                        Nenoriu but izulus, bet va cia ir yra skirtumas tarp gero ir seipsau darbo
                        http://img361.imageshack.us/img361/5696/sig9vf.png
                        "While we�re living | The dreams we have as children | Fade away

Comment

• marona-chan
                          ---

• 2005 03 17
                          • 17

berserker>labai aciu^^tik labai abejoju ar sugebeciau nupiesti orc..ir gyvunu nemoku piesti tai ir deer neiseitu

Comment

• Berserker

Nepameginus nesakik, kad negali, tiesiog reikia paziureti, kaip kiti juos piesia, ar kaip atrodo, nes kitaip sunku isivaizduoti piesiama objekta.
                            Reikia praktikuotis praktikuotis ir praktikuotis, sunkus darbas:/

p.s. bet tai tikrai zinau, kad elfu kaimeli miske tai tikrai sugebetum nupiesti l.graziai;]

Comment

• marona-chan
                              ---

• 2005 03 17
                              • 17

vakar nupiesiau elnia(ir elfa salia pripiesiau^^)bet kopindama nuo enciklopedijos kitaip tai tikrai neiseitu.o jau orkus kaip sudetinga piesti..nu aisku pravaverstu kas nors naujo nes visi mano piesiniai panasus

elfus visai paprasta piesti-nuo zmogaus skiriasi tik tiek kad ausys ilgos

Comment

• Berserker

Pamegink dabar dar piesti is atminties ir parodyk eskizus ar baigta piesini, ivertinsim meminius sugebejimus piesiant dar nepilnai istobulinta objekta, kuri neseniai ismokai piesti:] Pasakysim kokia tavoji dailininko dvasia;]

p.s. viskas ismokstama kopijuojant kazka is atvaizdu, velesnis piesimas is atminties parodo kurejo sugebejimus tobulintis, taigi vieniem reikia ilga laika praktikuotis, sunkiai plusti, o l.gabiems dazniausiai pavyksta tai atlikti greiciau.

Comment

Working...