Jeigu tai yra jūsų pirmas apsilankymas, būtu gerai apsilankyti mūsų FAQ. Norėdami rašyti forume, turite užsiregistruoti. Jei norit tiesiog peržiūrėti, tai eikite į forumą.
Vo atsisedau vakare, paisalioju paisalioju, o man va forumas trukdo, vis sedziu jame ir, aisku, negaliu piesti. XD Internetas yra tikrai per geras dalykas. Bet nieko. Viena puslapi sugebeja jau apibrezti tusiniais (turiu 2, abu kartais myza kaip pasele...) ir nutrinti piestuko zymes ir uzdedineju seselius... manau, man reikia tiesiog atsikratyti nepilnavertiskumo komplekso ir piesti kaip iseina netrizniuojant del to, kad puslapis per sviesus gaunasi...
P.S. Po penkiolikos perinstaliavimu, daugybes failu kopijavimo ir konfiguravimo bei beprotybes del harddraivo sektoriu ir mazai vietos juose, MANO EMULE VEL VEIKIA!!! Victory is mine!
Girls don't like boys, girls like cars and money...
Boys will laugh at girls when they're not funny...
aciu jums, tokie geri, drasinat!!! dekui.
( sovietinio socializmo liaudie nzn, kodel tai parasiau, visiska nesamone ) ( bet skamba gerai )
o siaip tai pastaruoju metu niekaip piest negaliu, tris paveikslelius nupiesiu ir jau blogai jauciuosi - jie mane kazkaip sodina ( ar mano baterijas, ar ka - nzn )
o siaip tai vienintelis zmogus, juos skaites - Mildziux. tai klauskit jos nuomones tik neklauskit apie todzi ( vienas veikeju ) nes ji negali pakest ( net ne tas zodis ) to seno pedo. tai va.
o siaip tai stilius gan senas ( gi metus piesiau ) ir net dabar jau nebelabai man isena juo piest ir sasiuviny ( ant dideliu lapu, kaip butu ant paprasto lapo - Milda sako, kad a4 ), tik va, blogai, kad ant langeliu, ten piestuku labai viskasissitryne, tai nzn ar matysis nuskenuota. nu nezinau, gal jei mano drauei patasys skeneri, tai pabandysiu, nes kitas atvejis - tai Mildos mamos darbas, o nenoriu savo manga kazkaip imt ir atiduot svetimam zmogui - kaip jie istvers be mano prieziuros :') hehe
bet dabar truputuką tingiu XD, tai galit forume patys pasiieškot, atrodo ideja del anime rpg temoje yra ir leidimas į hentai skiltį dar yra truputuką...
Tai va, žiuriu čia žmonės piešia manga... tai sakau ir aš noriu savo nesamonių įdėt.
Žinau, kad šūdas, bet vistiek... Ir atleisk, Mildziuk, kad negėlėtas . Tiesa, tu, tai duodi... Idėk dar ką nors. Tada bus ir mums iš ko pasimokyt ir visai tautai geriau.
Na, o dabar mano nesamonės... Paišiau paišiau ir žiūriu, kad nelabai juokinga ir turinio mažokai....... Taigi skelbiu akciją-atrakciją! Parašykit kas (koką nors privačią žinutęar neprivačią, ar ką) kas galėtų vykti kitame puslapyje ir t.t... ar šiaip pakeikit...
xixixi Kazius tau ploja ^^ tikrai labai fun, bent jau forma mangos, o jei esi tiek dosnus kad ir i kitu idejas atsizvelgsi, tai visai gali but labai daug fun ^______^
*klap* *klap* *nod* *nod*
http://img361.imageshack.us/img361/5696/sig9vf.png "While we�re living | The dreams we have as children | Fade away
xixixi Kazius tau ploja ^^ tikrai labai fun, bent jau forma mangos, o jei esi tiek dosnus kad ir i kitu idejas atsizvelgsi, tai visai gali but labai daug fun ^______^
*klap* *klap* *nod* *nod*
Čia aš dėl to, kad pradėju ir minčių pritrukau. Bo, jeigu tų minčių turėčiau, tai patikėkit pripieščiau. Ot.
"Man tai tinkas ligoneisi, ba jie kazhkuomsi idomesniu, spalvingesniu" zio
nu pz tu neralus, man patinka va skaitinėju į žvengiu, MORE MORE MORE!
nežinau dėl galo ką pasiūlit, pvz. gal ... nupaišė jis kokia ten nerealią anga ir susigomėjo ta manga kokie jp sponsoriai, užsimane anime išleisti tris sezonus net sukurė ir poto koks zio tą anime pažėjes pasidare cospleuju pagal anime nzn padėkit kiti
Comment