Saviveikla

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Mildziux
    tebunie meska!

• 2003 07 25
    • 35

Stori mutantiski piestukai padeda! Nuskenuota. Gana sudinai nuskenuota, bet kajau padarysi. Kaip visada, man VEL PASIDARE GEDA SAVO SUDINOS MANGOS, bet stai ji. Tikiuosi, kad ivertinsite bent Majos plaukus, prie kuriu kaskart praleidau po penkiolika minuciu, nes nieko daugiau gero cia nematau...
    Girls don't like boys, girls like cars and money...

Boys will laugh at girls when they're not funny...

Comment

• Daan
      Administratorius

• 1998 10 30
      • 176

uch .. dar viena menininkė
      gerai !!!

Comment

• Mildziux
        tebunie meska!

• 2003 07 25
        • 35

XP Dabar negaliu piesti, kol nepaziurejau "One Piece" ir mama neatnese popieriaus. Turbut paaiskinti bent sita viena scenele sugebesiu per kokius penkiasdesimt puslapiu...

Gomen ne, panasu, kad uzgrusiu foruma dideliaaaaais paveiksleliais...

Comment

• Jimi_Hendrix

NUOSTABU, NUOSTABU

oi duok dar, svarbu, kad lietuviškai, uj skaitau kaip vilkas, ką kaip vilkas, kaip meška kokia ...

Comment

• Mildziux
            tebunie meska!

• 2003 07 25
            • 35

Meskiukas...*huggle* Aciu, aciu. Stengiuos.

Comment

• Majo

taigi, I'm back!!! kazkas ten vis taip nori tu mangu tai va ir as istraukiau is stalciaus senokai pradeta projekta. gal atgaivinsiu, nors, prisipazistu, ne nenutuokiu, kas ten toliau turi vykt. bet gal nuskenuosiu kada, jei pas drauge pateksiu, tai va. ten siaip paprastam sasiuviny yra, ant languoto popieraius, tai va. ir stilius pobaisis, gal net daugiau shonen nei shoujo ( nes visai ne shoujo) bet tas stilius atitinka uztat charakterius ir panasiai. bet gal kada idesiu, ten gal 7-8 psl yra koki. nu, jei drauge leis skeneriu pasinaudot. tai va

Comment

• daumiz

klausyk ta tavo labai zjb nupaishyta tikrai
                del siuzhieto nezinau bet mangaku ishtaves isheitu wisai nebloga
                idek daugiau savo mangos arba susikurk sawo koki nors puslapy
                P.S. naudok PC tekstu rashymui nes tada daug aiskiau bus
                Paskutinis pakeitimas nuo Daan; 2003-09-04, 20:58.

Comment

• Mildziux
                  tebunie meska!

• 2003 07 25
                  • 35

Nu, del kitu puslapiu tai as nezinau, ir net nezinau, kodel as nenoriu ju ideti... (Hm, gal del to, kad - ju nera?) Gal paemiau per daug i sirdi (toki jau baisu iproti turiu) viena draugiska, konstruktyvu komentara del kalbos, ir man jau rodosi, kad visiems cia atrodo labai snobiska ir netikroviska. (Nors turbut taip ir yra)

Em, jo. Piesimo stilius cia visai neblogas net ir man paciai, kazkaip gal pirstai iskrypo, ar ka, nes nebegaliu taip pat nupiesti. Thanks to all that have supported me. As... as net nebezinau, ka atsakyti...

Galvoju tuos tekstus tikrai perrasyti. Jo. Reikes. Tik mano Corelis kazkaip truputeli oziuojasi, bet sutvarkysim.

OOC to Majo: Tau neatrodo tas bernelis labai melancholiskas?

Comment

• daumiz

dawai Mildziux nestabdyk ydek dar.Bent as jau us tawe 100% einu nes bent sioks toks progresas Lietuvoj.O jei del to nenori det kad kas nors papizdawos tai nebijok-nes dabar as tawe wadinu baile{jei tu bijai del to kad pashieps tawo manga}. tiesiog ydek ja ir wiskas kad ir languotam saswini OKAY

bijoti negarbinga bijoti negrazu bet eme ir pabugo lietuvis mangaku

Comment

• Mildziux
                      tebunie meska!

• 2003 07 25
                      • 35

As nebijau, as tiesiog jauciu, kad tas komentaras buvo gryna tiesa (tikri zmones taip nekalba!), o as nemoku to istaisyti (as juk ne tikras zmogus ir tokiu nepazistu!), ir "One Piece" nebematau, nes RTL2 nebera, ir ikvepimas visas dingo... O_o Pasistengsiu, kiek galiu, bet dabar bandau prisitaikyti prie mokyklos ir jauciu baisu nora lankyti ir dailes mokykla (kuriai neturiu pinigu) ir dizajneriu bureli, ir dar pasedeti prie Interneto, kiek tik galima, ir dar mano tevas kartas nuo karto pamato ir tyciojasi is mano piesimo (daugiau su juo nekalbesiu), ir dar daug kas...

As tingiu piesti.

Comment

• daumiz

nu del laiko stokos suprantu bet kad tevukx pysa prota tai negerai nes shiaip ash tai jam neatleisciau pats del ko nors pradeciau ji pyzdawot o tinginys uzheina wisiems uzheina ir praeina

tingeti negarbinga tingeti negrazhu bet eme ir aptingo mildziukas pamzu

Nestabdyk progreso kury pradejai

Comment

• Mildziux
                          tebunie meska!

• 2003 07 25
                          • 35

Siuo metu man labiau patinka valgyti ir piesti spalvotus piesinius, negu manga... gomen ne... jei jau uzeis vel ikvepimas, galiu ir daugiau puslapiu vienu kartu nupiest, bet ranka nekyla.

Ka cia daugiau pridursi. Pasiteisinimo neturiu. ^^;

Comment

• Majo

nu ka, tai va. oi, sena cia tema. ko nieks neberaso? o ko Mildziux nieko neideda? o man visai nieko jos naujas projektas, ten apie sovietu sajunga toks biski ( tiksliau visai ). nu, kaip gali nepatikt, kai ji man visus sasiuvinius pripaiso katios ir juros gift art. beje, yura buvo mano ideja ( vardas ). grazus, nia? cia tipo nuo jurijus, nes M ieskojo vardo, o as pasiuliau!!! nu ka, nuklydau i lankas.
                            tai va. tada tiek.

Comment

• daumiz

tai blin imeskit ta savo nauja projekta

ne gi taip sunku

Comment

• Majo

ne man sakyk. ne mano o as savo 73 psl ( o dabar tai jau turbut truputi daugiau ) gal greit aigsiu. zn, jau visus metus paisau.
                                o milda dabar paiso doujinshi, kuriuose vienas is mano personazu ( kurio ji ziauriai nekencia ) ( net ne tas zodis ) bus nukankintas etc. etc. how fun.

Comment

Working...