Kas ten įves tų veikėjų tai čia nesvarbu. Na kaip man atrodo tai pagrindinė vaikėja yra ta bevardė mergela xD Na o toliau galima prikurt jai draugu ir priesu :> Šiaip Robbu tu pagrindiniu nebus daug, net jeigu visi kartu po vieną sukursim vistiek atsiras favoritai kuriuos naudosim, nes kas jie bus yra visiškai nežinoma, nes kiekvienas žmogus šią manga piešią su savais ketinimais atsivelgiant į jau sukurtą istoriją, taigi pačioj pradžioj suprast kur ten kass yra pagrindinis yra labai sunku. Ir aš ketinu įkišti nevieną (jau saraše 3) veikėją. Tokia pavadinkim pagrindinė bus tik viena o kiti pašaliniai, vienas išvis comic relief character xD Nu pamatysim kas ten bus, dėl to ir yra įdomu kurt nes tu VISIŠKAI nežinai kas ten bus xD
Dėl mangos tipo tai jo aš netš nematau. Dabar vyksta pristatymo aprašymas, veikėjai erdvė ir pan, kas žino kaip viskas pasikeis? xD
Oooo ir laukiam laukiam (bent jau aš xD) Nes aš nemačiau nei vieno tavo kokio anime stiliaus darbelio arba tiesiog animacinio stiliaus ^______^
Dėl mangos tipo tai jo aš netš nematau. Dabar vyksta pristatymo aprašymas, veikėjai erdvė ir pan, kas žino kaip viskas pasikeis? xD
Oooo ir laukiam laukiam (bent jau aš xD) Nes aš nemačiau nei vieno tavo kokio anime stiliaus darbelio arba tiesiog animacinio stiliaus ^______^
Comment