the ********... NSO?? neužskaitau, suprantu monsteris sutentaclais iš septinto pragaro rato, nū bet ne pilki žmogeliukai.
Universal MANGA
Collapse
X
-
Kas sakė, kad jie pilki? Jų išvis ten nėra, ten tik lėkštė.SCREW YOU, PEOPLE!Comment
-
Beje Lust, norejau sita dalyka suzinot jau metus(zinau kad nuskambes kvailai xD), bet kaip galima padaryti taip kad raides butu pabrauktos baltai?? xDDDComment
-
-
-
-
Pala pala... O Katou yra ne to vaikino vardas? Kur pačioj pradžioj buvo?? Nes tos pagrindinės merginos vardas dar kaip ir turėjo būti neaiškus? Ar aš kažko nesuprantu???
Pagal mane tai veikėjai tokie yra :
1. Ta pagrindinė mergina su kasa
2. Katou, jos vaikinas iš jos prisiminimų
3. Moris, tas šviesiaplaukis pagrindinės veikėjos klasiokas/draugas
4. Nauja veikėja Haruka
Pataisykit mane jei kažką ne taip suprantu, nes kažkaip labai painu kai visi skirtingai veikėjus interpretuojaComment
-
Sorry jeigu taip buvo... DAMN IT!!!
Nes as kaip supratau antram puslapį tas vaikinas sako Katou?, o ne jinai. Nes bent jau jis buvo pavaizduotas.
Jei mėgsti fantastiką (nesvarbu ar sci-fi ar fantasy) užeik čia
[2010.01.21 15:03:03] Rain Dragon: šiaip tu gi pradedantysis rašytojas, tai dalių trumpumas yra atleistinas~
Comment
-
Aha... tai mes skirtingai supratom Reikia palaukti daugiau nuomonių ir dėl visko susitarti... nes kai kiekvienas skirtingai supranta, tai poto košė gausis
Bet jėga, atsiranda naujų veikėjų ^^
O kieno dabar eilė piešt? Nes kiek supratau 5 žmogaus nėra, tai taip išeina Robbu-chan pereina į Penktą vietą o aš tada į šeštąPaskutinis pakeitimas nuo Nakviša; 2008-11-07, 20:29.Comment
-
-
Pala pala... O Katou yra ne to vaikino vardas? Kur pačioj pradžioj buvo?? Nes tos pagrindinės merginos vardas dar kaip ir turėjo būti neaiškus? Ar aš kažko nesuprantu???
4. Nauja veikėja Haruka
Pataisykit mane jei kažką ne taip suprantu, nes kažkaip labai painu kai visi skirtingai veikėjus interpretuoja👍 1Comment
-
COME ON!!! jus nenorit biski apsistoti su tais veikejais ir nekurti kiekviename psl naujo? niekas taip gi neissivystys
4. Nauja veikėja Haruka
Pataisykit mane jei kažką ne taip suprantu, nes kažkaip labai painu kai visi skirtingai veikėjus interpretuojaPaskutinis pakeitimas nuo vrblitz; 2008-11-08, 09:33.Comment
-
yoshi, tai, kaip supratau, dabar eilė man piešt?
apie veikėjus..nemanau, kad naujų veikėjų įvedimas yra labai jau blogas dalykas ..pritariu, kad nereikėtų labai jau daug is karto jų sukraut, bet..su 2-3 veikėjais veiksmas taip pat nelabai rutuliosis, kai vienas iš jų egzistuoja kaip paslaptinga asmenybė prisiminimuose (ir staigus jo atsiradimas sugadintų visą intrigą..)..taigi, lieka Katou, Moris ir šviežiena Haruka. Tegul niekas nesupyksta, bet asmeniškai ji man nėra tinkama būt viena iš pagrindinių veikėjų, taip, ji gali likt kaip viena is supporting characters (kitaip sakant, antraeilė..pasirodanti retkarčiais, kad pagyvintų aplinką..)..mano kuklia nuomone , reikėtų įvesti dar vieną charakterį, kaip vieną iš pagrindinių, kuris butų įdomus, ryškus, žodžiu, stiprus charakteris ( su tam tikrais bruožais, savais pliusais minusais ir tt). ..kadangi, kaip čia gaunas, eilė tenka piešti man, tai aš ir ketinu kaip tokį charakterį įvesti (gomen, VRBLITZ, bet aš taip pat įkišiu dar vieną charą, jau net turiu viziją, kaip jis turėtų elgtis, atrodyt ir pan.)
next, jei gerai pamenu, ši universal manga turėjo būt lyg fantasy tipo, bet..kaip pastebėjau, ji po truputį virsta shoujo school tipo. mokykla gali būt kaip pagalbinis siužetas, bet main line turėtų pradėti vystytis per daug nesusijusi su mokyklos reikalais. taigi, pagrindinė siužeto linija lyg ir turėtų būti atskirta nuo mokyklinio pasaulio (kuris liktų kaip antraeilis planas).
jei , kas negerai, sakykit, taisykit..
ok, pradėsiu tada po truputuką piešt , bet nesitikėkit greičiau nei po savaitės👍 1Comment
Comment