Tai kad tų charakterių prikepta tiek, kad jau sunku kažką naujo sugalvot.
Bleach Manga'os aptarimas.
Collapse
X
-
Re: Bleach Manga'os aptarimas.
Dėl Gaizen fan klubo, berods nepajėgė jie ištverti žiemos šalčių ir grįš tik pavasarį, kai paaiškės jog pastarasis yra Ichigo motina persirengus...
Sent from my GT-I9105P using Tapatalk 2[url=https://myanimelist.net/mangalist/Aramissss&sclick=1]Comment
-
Niekuo čia dar nekvepia. Čia tik mano pastaba, kad Ichigo mama tiek išvaizda, tiek charakteriu Orihime primena. Apie Orihime tėvus beveik nieko nežinom, ją išlaiko teta, kurios irgi nematėm. Tad galimybė, kad ji GALI būti quincy yra. Bet nebūtinai su Ichigo artimai giminiuosis, greičiau su Ishida.Comment
-
Comment
-
Taip, bet Aeval minėjo, kad nieko nėra aišku. Jei Orihime ir turi Quincy kraujo ir giminiuotusi su Ishida, tai greičiau ten būtų incest, nes Ishida gi dėl jos galvą pametęs. (Nors Orihime su Ichigo truputį panašūs, panašesni nei jis ir jo sesės. Bet man jau visi baigia supanašėti)Comment
-
Būkim biedni, bet teisingi, taip sakydavo mano baba. Vienintelė viešai ir nenuginčyjamai savo jausmus deklaravo tik Orihime. Visa kita yra mūsų, fanų, spekuliacijos, norai ir fantazijos. Dėl incest - Ichigo ir Orihime brolis ir sesuo tikrai nebus. Nemanau, kad tokie ryšiai sietų ir Ishida su Inoue. Nebent kokios nors eilės pusbroliai ir pusseserės. Jei bus - su sąlyga, kad mano prielaida yra teisinga. O dėl panašumų, na, čia gana sudėtinga. Vistik, kaip jau minėjo nemesis, personažų daug ir gali būt, kad čia tik random copy/paste. Prisiminkim Aizen ir Ginjo. Manau, paieškojus ir daugiau būtų galima rast. Šiaip jau man Orihime ir Ichigo nėra panašūs, labiau gal su Yuzu nebent.Comment
-
-
Comment
Comment