Perskaičius naujajį skyrių pradedu galvoti, kad viskas baigsis kaip prastasis Dragon Ball, kuo toliau tuo vis daugiau niekam nebeįdomios "galios". Atrodo kad Kubo tiesiog bando pritempti kiek įmanoma ilgiau nors manga kiek girdėjau jau į pabaigą.
Bleach Manga'os aptarimas.
Collapse
X
-
Na jau, senai mečiau tiek žiūrėti, tiek skaityti Naruto ir kadangi visvien žinau kas ten vyksta, nė kiek nekyla noro grįžti prie šio kūrinio. Jokio įdomumo. Bleach bent jau turi lengvą stilių, kuris neužima daug laiko, o kadangi yra kaip ir pažadėta pabaiga, tai bent jau ne taip ir smaugia tai, kad galas per daug ištemptas ir per daug popastiškas galios atžvilgiu. Žinoma, buvo smalsu pamatyti Genryuusai bankai, bet savo perdėtu galingumu mane nuvylė.Comment
-
Nu tai ką, diedukas šį kartą kopijuoja Alucard style, visai kietai , atrodo jog Bachui amen, bet ir taip visvien aišku jog dieduka Bachas ateinančiuose skyriuose nukals iš vieno hit pasinaudojąs kokia nors technika. Tik ar man vienam užkniso laukt kas ten grasino papjaut Uraharą(Aizenas,Grimmjow?) prieš kažkur 20 skyrių?.Comment
-
Tik ar man vienam užkniso laukt kas ten grasino papjaut Uraharą(Aizenas,Grimmjow?) prieš kažkur 20 skyrių?.
BTW Zangetsu quincy pamiršo, kad jo grupuotė moka pasisavinti bankai ar tik šiaip no logic..Comment
-
Naujas skyrius:
Kas liečia naują skyrių:
Spoileris:Vėl kažkoks super uber mega priešas išlys, kad šį taip greit sutvarkė.Comment
-
Naujas skyrius:
Kas liečia naują skyrių:
Spoileris:Vėl kažkoks super uber mega priešas išlys, kad šį taip greit sutvarkė.Comment
Comment