Yep, yep, yep. Kaži iš tiesų kodėl Kubo nusprendė šitaip sudirbti Byakuya? Gal tam iš tiesų kokia rimta priežastis yra? (Stengiuosi nenuvertinti autoriaus)
Bleach Manga'os aptarimas.
Collapse
X
-
Comment
-
Et, manęs Bleach nebestebina, nebent blogąja prasme. Galbūt todėl, kad visi personažai, išskyrus Ichigo, pasidarė silpni ir tiesiog Kurosaki-san fanclub members. Kapitonai, po Soul Society arkos, prarado savo svarbą ir didybę. Rukia tapo Orihime II ir tapo nuobodi. Supraskit teisingai, abi veikėjos man patinka, tačiau jei pačioje pradžioje Rukia ir Orihime labai gražiai atsvėrė viena kitą, tai dabar jos labai supanašėjo. Ir labiausiai man nepatinkantis aspektas - personažai "neevoliucionuoja". Prėjusias arkas sieja tik Ichigo power boosts ir minimalūs istorijos pokyčiai, o ne personažų augimas. Lyg, pasibaigus arkai, juos kolektyvinė selektyvi amnezija ištiktų. Na, galbūt, čia mangakos bėda - vietoj to, kad vystytų senuosius, pripaišo naujų ir tikisi, kad iš tokios gausybės vistiek, kas nors patiks. Gaila, žinoma. Iš pradžių, tai viena labiausiai man patikusių mangų ir labiausiai susigyvenau su personažais ( Byakuya ir Orihime - mano mėgstamiausi ), o dabar skaitau tik tam, kad pabaigčiau, o istorija ir veikėjų likimai man vis labiau neberūpi👍 1Comment
-
-
-
-
Comment