Kolkas lb idomu, tik tikiuosi, kad nepadarys tokiu nesamoniu kaip per Naruto Pain arca, kai visus mirusius prikele :/ And rest in peace Byakuya.
Bleach Manga'os aptarimas.
Collapse
X
-
-
Na, 50% kodėl dar skaitau šitą mangą mirė. Kažkodėl tikiuos, kad ne, nes jei tai tiesa, tai pati kvailiausia mano matyta vieno iš svarbių personažų mirtis. Jokios rimtos kovos, geros istorijos, nieko. Atėjo blogas quincis ir užmušė. Na, o Zaraki, at least he is so badass how he should be.Comment
-
Man ta mirtis kaip tik sukele idomuma... Ne jau visi dabar prades mirinet sitaip nuo tu "Quinciu". Tikrai daros idomu iki kur tos mirtis nuves. Ir dar ziauriai idomu daros ka siuo metu Ishida veikia, kai jo kolegos Quinciai doroja Shinigamius.Paskutinis pakeitimas nuo Abalys; 2012-07-26, 21:03.Comment
-
Gali būti. Bijau, kad visa tai tik tam, kad Ichigo geriau atrodytų. Nes Kira ir Byakuya gan rimti veikėjai taip greitai numarinti (?), kad sukeltų įtampą. Nors, tiesą sakant, mane tik sunervino. Be to, Bleach - ne Naruto, nėra toks tamsus ir rimtas. Turint omeny Orihimės sugebėjimus ir 4 būrio kapitonę galima tikėtis, kad prisikėlimų ( su kuriais visai sutikčiau šiuo atveju ).Comment
-
Na, o Zaraki, at least he is so badass how he should be.
Na, 50% kodėl dar skaitau šitą mangą mirė. Kažkodėl tikiuos, kad neComment
-
Na,asmeniškai aš nemanau, kad tai kuom nors jiems padės - Renji jis buvo stimulas tapti stipresniam, Rukia pagaliau pasijuto turinti brolį. Kaip jau minėjau, labiausiai tikėtina, kad visa tai tik tam, kad Ichigo žvaigždė ryškiau suspindėtų.Comment
-
http://www.mangareader.net/bleach/503
Panašu kad nieks eilini karta nemirė.I will Protect you-vienu žodžių Ichigo eilini karta apgins visus,that makes me sad panda.Jeigu už dvejų mėnesių jie prisikels,tada Kubas jau laisvai galės vadintis Trolių Karalium.Paskutinis pakeitimas nuo airidas20th; 2012-08-14, 23:22.👍 1Comment
-
Galėjo Kubo daug ko nedaryt - apseit be prisikėlimų iš numirusių, geriau išplėtot jau turėtus veikėjus ir istoriją (kažkokia buvusių įvykių įtaka tarpusavio santykiams turėtų jaustis ), nupiešt dimaniškesnes ir įdomesnes kovas, Ichigo nepadaryt vieno vienintelio teisiausio, stipriausio ir kitokio -ieusio, nesuvaryt Ishidos ir kitų bet...manga prastėja su kiekvienu chapteriu, o aš vis dar atsiverčiu tik dėl to, kad skaitau jau seniai ir paprastai baigiu ką pradėjau, be to yra veikėjų, kurie man patinka.Comment
Comment