Bleach Manga'os aptarimas.
Collapse
X
-
Naujas skyrius, 527
Tiesiog seilemis besitaskantys gerbejai, nesugebantys pasakyti nieko kito tik "tikiuosi mano stabas laimes" man varo vezi. Jei neturite ka pasakyti, darykite kaip ir as - patylekite, protingiau pasirodysite. Kaip sakoma, "kalbejimas sidabras, tylejimas auksas", ir palikite savo prisipazinimus meileje Aizenui, tam laikui kai jis atliks ka nors idomaus (apsivers ant kito sono), nes siai dienai visi jau supranta koks jis Jums svarbus, ir jau tikrai nemegina jo uzgauti...[url=https://myanimelist.net/mangalist/Aramissss&sclick=1]👍 2Comment
-
Skyrius man labai patiko. Aišku, Unohana man krito į "dislike" sąrašą, o Ichigo pagaliau vėl sudominti sugebėjo, nes fail'ino (irony at its best). Anyway, bus smagu sužinoti, kas per Kenpachio kardas ir kaip Ichigo žada grįžti ir visiems kaip visada padėti (nes akivaizdu jog taip bus.)Comment
-
Comment
-
-
Naujas skyrius, 529. Naruto ir Bleach pasineria i prisiminimus...[url=https://myanimelist.net/mangalist/Aramissss&sclick=1]Comment
-
Na nepasakyciau, kad nevykes chapteris, galu gale gal suzinosim, ka reiskia Aizeno zodziai " As zinojau apie tavo gimima dar pries tau gimstant", tie zodziia galbut tures tam tikra prasme ir zmones gal to nebelaikys Kubo trollinimu. O del prisiminimu nesiskudziu, visada megstu suzinoti daugiau apie soul society praeiti, galu gale visai nesupykciau, jei butu sukurtas side story apie pacios soul society formavimosi, praeities musius, kapitonus nuo pacios pradzios iki siu laiku.Comment
-
Na nepasakyciau, kad nevykes chapteris, galu gale gal suzinosim, ka reiskia Aizeno zodziai " As zinojau apie tavo gimima dar pries tau gimstant", tie zodziia galbut tures tam tikra prasme ir zmones gal to nebelaikys Kubo trollinimu. O del prisiminimu nesiskudziu, visada megstu suzinoti daugiau apie soul society praeiti, galu gale visai nesupykciau, jei butu sukurtas side story apie pacios soul society formavimosi, praeities musius, kapitonus nuo pacios pradzios iki siu laiku.Comment
Comment