Bleach Manga (Naujausieji skyriai pirmajame pranešime (407))
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
You say "Speak your mind"? O.K., I'll do it
- Ichigo nesugebėjo užsidėti kaukės, taigi techniškai neaišku koks kietas jis su ja
- Laikas išmokti pridėti prie dviejų du - ichigo vos nemirė kovoje su Ulqiora, taigi nieko nuostabaus, kad yra nusilpęs
- Tvarsčiai ant kūno nemanau, kad mados klyksmas, greičiau būdas sulaikyti kraujavimą, įtvirtinti lūžusius šonkaulius or whatewa
Be to, dar nuo senų laikų aišku, kad Ichigo Hollow mask naudojimas per daug riatsu naudoja, todėl yra intervalas kurį negali naudoti hollow formos.
Kadangi jo mask stipresnė nei buvo prieš tai, natūralu, kad išsekęs ichigo nepajėgė paleisti normalaus smūgio.
Žmonės, aš kiek matau daug kam atrodo, kad ši manga pasiekė dugnų dugną, bet tada klausimas kyla kodėl ją skaitote? Kad galėtumėte čia pasiskųsti kokia ji bloga nelogiška ir panašiai?
Taip, Kubo nesugeba prilygti Naruto ar Onepiece. Ir ką?
Nemanau, kad dėl to verta verkšlenti. Ką tai pakeis?
Galų gale AZ turi šiam dalykui mangos aprašymus, štai ten balsuodami ir reikškite savo nuomonę, o ne čia renkite savo tiradas "Šitas skyrius gaidys">"Aš irgi pritariu X, tai tikrai gaidys">Tada dar trečias atsiranda, šiuo atveju aš ir pasako <"Viskas normaliai yra, ko čia verkšlenat?"
Ir žinote kas po to gaunasi?
Ale pokalbių svetainė, ale floodas.
So, prieš postindami kas tai per gaidys bent jau pamąstykite ką sakote, o jei visgi norite palaikyti "gaidžio" idėją, nebūtina kurti naują tekstą su "I love Ichigo, but manga still sucks", geriau jau spauskite "Dėkoti" jums patinkančiame poste ir mes be 100 postų žinosime ką Jūs manote.
Taigi, "Speak Your mind without words"
Tikrai įdomu, spėju jog jis mirs nuo senatvės gulėdamas lovoje. O ne, palauk. Juk ten Ichigo, Zaraki ir Byakiua yra. Mirtinai nusigers visi. O jei rimtai, tai trys vs vienas aišku jog Yammy "patvarkys" visi kartu. Kidou, Bankai, milžinišku Riatsu, dar gal prisikels ir jau nugalėta Rukia... Nenoriu spoilinti ir leistis į detales
Nors Wabaliuz jau išsakė tai savo buvusiame poste, ajajai.
O čia, kad jo nepamirštum:
Spoileris:Paskutinis pakeitimas nuo Svečias; 2009-10-23, 16:34.Comment
-
na man ta bleach manga netokia jau ir bloga pasirodo kaip kad daugumai cia, nieko ten labai blogo joje nera, lyginant mangos pasauli su ichigo galimybem, man ji labai kvaila neatrodo, bet jeigu lyginsit manga su realybe, tada ji atrodo prasciau negu naruto ar one piece(kurio nebeskaitau nes nusibodo kaskaip)...
vienintele klaida kurejai padare, kad visi tampa galingesni ir galingesni, bet tiesiog nera galimybiu tai galiai isreiksti mangoje ir anime, vienintelis galios parodymas tai veikeju lyginimas tarpusavyje.. kad ir kokie galingi jie tampa, ateityje tampa dar galingesni, jokiu ribu ir su laiku ta galia tampa nesuvokiamu dalyku... net absurdisku, cia vienintelis minusas mangos mano manymu...
manau yammy patvarkys greitu laiku.. pagaliau ir zarachi parode, fainiausias veikejas jis man, su savo nesveikais galios istekliais, be jokiu paturbinimu kaip hallow kaukes ar bankai..Comment
-
- Ichigo nesugebėjo užsidėti kaukės, taigi techniškai neaišku koks kietas jis su ja
- Laikas išmokti pridėti prie dviejų du - ichigo vos nemirė kovoje su Ulqiora, taigi nieko nuostabaus, kad yra nusilpęs
- Tvarsčiai ant kūno nemanau, kad mados klyksmas, greičiau būdas sulaikyti kraujavimą, įtvirtinti lūžusius šonkaulius or whatewa
2. Yeah, ten jam skyliu normaliai buvo pridare kovoj su Ul, bet kai jis virto tuo Hollow smthing creature igavo high speed regeneration galia, tai jai mirtinas zaizdas sugebejo healintis tai jauciu tuo paciu ir viena kita suluzusi sankauli susihealino.
O apie mangos nusirtima ir klausima "kodel jus vis dar ja skaitote?" atsakymas butu:
Ritasi, grimsta gilyn ar dar kaip nors prasteja, bet vistiek idomu suzinok kaip ten viskas baigsis ^^
Spoileris:Spoileris:Dude chill out xDComment
-
Aš irgi nematau joje nieko blogo. Na, gal šiek tiek užtempta, tačiau tikrai ne ant tiek kad būtų neįdomu. Kas dėl tų visų power-up`ų - ko jūs norit, taigi shonen manga, o be to jų čia tikrai nėra tiek daug kaip kokiam DB, be to jie logiški. Tarkim kad ir ta nauja kaukė - prieš nemažą gabala mangos Shirosaki Ichigo juk pasakė išgyventi iki to laiko kai jis pasirodys antrą kartą, jei nori pilnai įvaldyti hollow galias - na kaip turėjo būti, dabar taip ir nutiko.Comment
-
Kapitonų stiprybės paslaptis
Pala as kazka praleidau ar tie kapitonai treniravosi ar jie visada tokie galingi buvo?
ok bet ar ju lygis toks pat nuo pacios mangos pradzios ar jie nesveikai sustiprejo ruosdamiesi siai kovai nes Kenpachis nors ir pralaiminejo Ichigo Soul Society bet abiem rankom kardu nekirto... lygtais (jei butu kirtes taj ichigo turejo mirt pagal ta jega kai Kenpachis su tuo arrancaru su kirviu kalesi) O Byakuya ir su savo Bankai lygatis Soul Society gavo
Kazkaip ma atrodo kad as kazka pamirstu kas visa tai paaiskintu
prisiminiau gi visi kapitonai su sealais buvo kurie ribojo ju galias (vistiek nepaaiskina zarakio bet kitus paaiskina)Paskutinis pakeitimas nuo Svečias; 2009-12-26, 18:53. Priežastis: Laikas išmokti naudoti "Keisti" funkcijąComment
-
Autorius Suiramok bet ar ju lygis toks pat nuo pacios mangos pradzios ar jie nesveikai sustiprejo ruosdamiesi siai kovai nes Kenpachis nors ir pralaiminejo Ichigo Soul Society bet abiem rankom kardu nekirto... lygtais (jei butu kirtes taj ichigo turejo mirt pagal ta jega kai Kenpachis su tuo arrancaru su kirviu kalesi) O Byakuya ir su savo Bankai lygatis Soul Society gavo
Kazkaip ma atrodo kad as kazka pamirstu kas visa tai paaiskintu👍 1Comment
-
Yammy dabar kaunas su Zaraki , Byakuya ir turbut Mayuri.
Kiti Espada mire
O kas atsitiko Grimmjow kaip atsimenu jis nemire dar mangoj~http://yumihoriku.deviantart.com/
BLACKOUT
http://blackoutlt.deviantart.com/gallery/ be sure to visit our page~Comment
-
Autorius Suiramprisiminiau gi visi kapitonai su sealais buvo kurie ribojo ju galias (vistiek nepaaiskina zarakio bet kitus paaiskina)
SS jie kovėsi be apribojimų.
Aš nesuprantu nejaugi tai taip sunku - Kubo nėra kvailas, ir jei leis Ichigo iškapoti visas Espadas, niekas jo mangos neskaitys.
Štai kodėl jis sužeidė Ichigo; Ulqiora už Yammy tikrai stipresnis būdamas antroje savo releasinimo stadijoje (berods pats tai sakė). O ką, jei po mirtino sužeidimo pultų kapoti Yammy, pusė skaitytojų mestų mangą. Va ir visa logika, kurios Jūs taip sunkiai ieškote n postųPaskutinis pakeitimas nuo Svečias; 2009-10-31, 11:24.Comment
-
Grimmjow kažkur leisgyvis voliojasi.xDD Mes su drauge labai norėtumėm tikėt, kad jis atgis ir pataps anti-hero tipo geručiu. Wonder, if that's possible....Comment
-
http://yumihoriku.deviantart.com/
BLACKOUT
http://blackoutlt.deviantart.com/gallery/ be sure to visit our page~Comment
Comment