Bleach Manga (Naujausieji skyriai pirmajame pranešime (407))
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
WTF? aplamai, cia bleach manga skiltis, o ne "mylimiausias bleach veikejas"Ir rimtai baik kartoti zodzius , nes jau nervinaComment
-
Kuo toliau, tuo labiau BLEACH manga prastėja (vis daugiau atskleidžiama spragų istorinėje ir loginejė mangos pusėse, keletas pavyzdžių: #1 Espada (Nekomentuoju O_o'), Hyori "perplėšimas" pusiau ("aš nebeturiu visos apatinės kūno dalies, bet vis tiek gyvuoju, cha cha"), Ulquiorra ir Orihime (jų atsisveikinimas buvo vaizduojamas lyg kokia meilės istorija, nepaisant fakto, jog prieš keletą minučių Ulquiorra Ichigo krutinėje "išgręžė" skylę ir jo vos nenužudė), Ichigo transformacija (iš dalies, kadangi nebuvo pasirodęs Shirosaki, su savuoju "I'll crush you 'till nothin's left" ir nieko doro pats Kubo nepaaiškino apie šį "lūžį") ir t.t., na, bet gal tik man taip atrodo, kadangi mėgstu viską kritikuoti )... , anyway, būkime optimistais; reikia tykėtis, jog Kubo sugebės visa tai pakeisti. ^^
P.S. Šitai mane sudomino:
Autorius H SHINJITk is probably gonna give Ichigo 2 masks.
Nah the dude never gets close to mastering anything,i'll just give him a new toy.
Spoileris:P.P.S. Jei kam įdomu, 379 skyriaus spoiler'į galima rasti čia.Coffee-man~Comment
-
Mane ne tiek erzina mangos prastejimas kiek tas visiskai nieko nepasakymas kiekviena karta kiekvienas chap prasideda nuosmugio arba smugio ivykusio praito chap gale sukelto dumu debesio o baigiasi arba smugiu arba pasiruosimuisi smugiui o per viduri chap nieko tokio kas skirtusi nuo chap pradzios ir pabaigos ner nebent kelios "sirdi gniauziancios" frazesComment
-
Nah the dude never gets close to mastering anything,i'll just give him a new toy." reiškia: vaikinas, kuris tai parašė, mano, jog nuo šiol Ichigo turės 2, o ne 1 kaukę ( pirmąją ir antrąją) ir panorėjęs galės jas kaitalioti.
Edit:
P.S. H SHINJI rašydamas, įsivaizdavo, jog frazę "Nah the dude never gets close to mastering anything,i'll just give him a new toy." sako Shirosaki's.Paskutinis pakeitimas nuo RP_41; 2009-10-20, 20:04.Coffee-man~Comment
-
Kuo toliau eina manga tuo ji prastesne ,bent jau man taip atrodo ,bet Ichigo is awesome.Destiny is waiting ,lets move foward to it.Comment
-
Ichigo man primena Sasuke....Teh Mylimukas - Visko Greitai pasiekantis , populiarus ....
Nesakau kad man jis neptinka(actually one of fav) Teisiog per daug demesio Kubo galetu Rukiai Renji ir Chadui palikti Yammy~ Ben jau pagal mano logikahttp://yumihoriku.deviantart.com/
BLACKOUT
http://blackoutlt.deviantart.com/gallery/ be sure to visit our page~Comment
-
man tai cia viskas primena Dragon ballz, kai songokas atskrido kautis su frieza, pirmiausia susikove su tokiu chiuvaku is gynio burio(nu ten pries ji visi gavo, o songokas ji is keliu smugiu patvarke).Tai cia tas "chiuvakas" - yammis, o songokas - ichigo. Tikriausia neuzilgo , kai ichigo susikaus su aizen, ichigo pavirs i full hollow(tik jau tada kuna valdys ne hollow, o ichigo),cia panasiai kaip songokas su frieza susikove ir pavirto i super sajanaComment
-
Spoileris:ech kai atsimenu Byakuya Vs Renji kova, ten dar Renji vyras buvo, dbr tik Hueco Mundo smely ryja sumustas...Comment
-
man tai cia viskas primena Dragon ballz, kai songokas atskrido kautis su frieza, pirmiausia susikove su tokiu chiuvaku is gynio burio(nu ten pries ji visi gavo, o songokas ji is keliu smugiu patvarke).Tai cia tas "chiuvakas" - yammis, o songokas - ichigo. Tikriausia neuzilgo , kai ichigo susikaus su aizen, ichigo pavirs i full hollow(tik jau tada kuna valdys ne hollow, o ichigo),cia panasiai kaip songokas su frieza susikove ir pavirto i super sajana
as nesuprantu kam visokiuose mangose/anime(pvz: naruto, bleach, dbz) prikuria veikeju ir jie paskui nieko gero nepadirba.Paskutinis pakeitimas nuo Vilius; 2009-10-22, 20:42.Comment
Comment