Bleach Manga (Naujausieji skyriai pirmajame pranešime (407))

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Baka
    For Christs Sake

• 2007 09 11
    • 133

O man atrodo, kad nieko nebus, nes per tiek laiko nieko nebuvo, nebus ir veliau. Jie ten vaizduojami kaip draugai greiciau nei kai loveriai. Pastaroji dalis gali buti suformuota fanu greiciau nei animas tai pasako.

Comment

• Yumenator
      Motherbleeping Killjoy

• 2009 07 27
      • 552

Autorius Baka
      O man atrodo, kad nieko nebus, nes per tiek laiko nieko nebuvo, nebus ir veliau. Jie ten vaizduojami kaip draugai greiciau nei kai loveriai. Pastaroji dalis gali buti suformuota fanu greiciau nei animas tai pasako.
      jeigu nieko nebutu buciau labai dekinga Tite Kubo~~ Nors ir mano OTP nebebus bet bent jau ir mano nemagstamiausio irgi nebus
      http://yumihoriku.deviantart.com/

BLACKOUT
      http://blackoutlt.deviantart.com/gallery/
      be sure to visit our page~

Comment

• Tabeko
        Ring Ding Dong~

• 2009 02 01
        • 290

Pasakysiu ir aš savo nuomonę apie poras.XD
        Ogi manau, kad nieko nei vieniem, nei kitiem neišeis, nes čia ne Romance anime. Čia kovos and so on svarbiausia. Taigi, tikėtina, kad baigsis tuo, jog taip niekas ir nesusiporuos.x]
        Anyway, I'm for IchiHime all the way!!!XD

Comment

• Aramis

Autorius Tabeko
          Pasakysiu ir aš savo nuomonę apie poras.XD
          Ogi manau, kad nieko nei vieniem, nei kitiem neišeis, nes čia ne Romance anime. Čia kovos and so on svarbiausia. Taigi, tikėtina, kad baigsis tuo, jog taip niekas ir nesusiporuos.x]
          Anyway, I'm for IchiHime all the way!!!XD
          Na, poros labai galimos, kol kas kiek matau Tito nuėjo lengviausiu keliu - bando padaryti savo mangą kuo populiaresnę. Po SS arkos atsirado Aizen (super duper blogietis), dabar Vizards. Juk taip tiesiog siekiama didinti auditoriją.
          Romantika irgi nepamaišys, manga ims domėtis daugiau merginų.
          O ir man trūksta romance.
          Po prisipažinimo aš irgi už Ichigo+Orihime. Ji taip gražiai prisipažino savo jausmuose
          So...
          Paskutinis pakeitimas nuo Svečias; 2009-09-29, 21:44.

Comment

• Tabeko
            Ring Ding Dong~

• 2009 02 01
            • 290

Autorius pilkasis_kardinolas
            Na, poros labai galimos, luk kol kas kiek matau Tito nuėjo lengviausiu keliu - bando padaryti savo mangą kuo populiaresnę. Po SS arkos atsirado Aizen (super duper blogietis), dabar Vizards. Juk taip tiesiog siekiama didinti auditoriją.
            Romantika irgi nepamaišys, manga ims domėtis daugiau merginų.
            O ir man trūksta romance.
            Po prispažinimo aš irgi už Ichigo+Orihime. Ji taip gražiai prisipažino savo jausmuose
            So...
            Yaaaay! IchiHime all the waaaaaay!!
            Pilki, sutinku su tavim. Klydau, biški.XD
            Anyway, Rukia has Renji, so shaddap.xD

Comment

• Vilius
              teisinga nuomonė ----->

• 2009 07 19
              • 173

man tai del Starrko tai neaisku ko jis 1 espada buvo, juk nieko lb gero neparode, ir lengvai ji uzmuse(bent jau tikrai lengviau negu 2nd espada)

Comment

• Tabeko
                Ring Ding Dong~

• 2009 02 01
                • 290

Gal vargšelis nespėjo parodyt kažkokių super gebėjimų ir mirė?:/
                Anyway, mano nuomone, juk jis kovėsi su galingesniu kapitonu ir dar turėjo žaisti pagal jo taisykles, tai jam laisvės kaip ir nebuvo.......

Comment

• Aramis

Autorius WiliuX
                  man tai del Starrko tai neaisku ko jis 1 espada buvo, juk nieko lb gero neparode, ir lengvai ji uzmuse(bent jau tikrai lengviau negu 2nd espada)
                  Why? Jį užmušė Kapitono komanderio mokinys. Taigi nieko nuostabaus, kad neatsilaikė.
                  Juk espadų ir kapitonų jėgos turėtų būti apylygės+juk ir puolė kai Starko dėmesys buvo nukreiptas.
                  3vs.1 ir 2vs.1 šiek tiek skiriasi

Comment

• Reshef
                    Bitter sweet

• 2008 10 03
                    • 307

Jau galvojau Aizenas prades sitam chapteri visus is eiles kapot, bet neeee, dar butinai turejo prikist ta lepsi-vaika, kuris yra tik kazkoks owerpovered Idiot, nevirskinu tokiu charu.

Comment

• Tabeko
                      Ring Ding Dong~

• 2009 02 01
                      • 290

Yup. >< Bet nieko, pamatėm Mashiro in action ir dabar dar bus Kensei in action >w<
                      Na, jie man ne iš mėgstamiausių herojų, bet vis vien įdomu.x] Cuz' there will be lotsa action *.*
                      Anyway, Aizen'as baisiai pasikėlęs. Ką aš žinau, ar jis toks tikrai yra, bet nuo jo elgesio peršasi mintis, kad jis laiko save stipresniu už visą Soul Society kartu paėmus. Nors... Tikriausiai per daug nenustebčiau, jei taip ir būtų. >< This is Aizen, ya'know...

Comment

• SaimonasSako
                        Manga >>> Anime

• 2008 03 13
                        • 164

Gal kas gali man primint, šitoj mangoj yra kas nors iš "geriečių" mirę kada nors?
                        Dar neskaitei Berserk??? Tada nežinai kas yra TIKRAI GERA MANGA!!!
                        NEDELSK - CLICK TO READ IT!
                        sigpic

Comment

• Aramis

Autorius SaimonasSako
                          Gal kas gali man primint, šitoj mangoj yra kas nors iš "geriečių" mirę kada nors?
                          Rukios sesuo, tas Rukios būrio vado pavaduotojas, Ichigo motina, tie du shinigami kur lydėjo Orihime
                          Beje, manga neblogai pasistūmėjo. Pora smūgių ir chptr baigtas. Nice. Tokiais tempais Bleach užteks~20 metų, iš kurių ~5 metus truks ši arka.
                          Paskutinis pakeitimas nuo Svečias; 2009-10-09, 16:10.

Comment

• SaimonasSako
                            Manga >>> Anime

• 2008 03 13
                            • 164

Autorius pilkasis_kardinolas
                            Rukios sesuo, tas Rukios būrio vado pavaduotojas, Ichigo motina, tie du shinigami kur lydėjo Orihime
                            Beje, manga neblogai pasistūmėjo. Pora smūgių ir chptr baigtas. Nice. Tokiais tempais Bleach užteks~20 metų, iš kurių ~5 metus truks ši arka.
                            Aišku, taip ir galvojau kad niekas iš "rimtesniu" kanopų nėra užvertęs, vadinasi ir Hiyori išgyvens
                            sigpic

Comment

• Tabeko
                              Ring Ding Dong~

• 2009 02 01
                              • 290

Taigi atlėks ta super-regeneration-powered Orihime ir išgydys Hiyori.x]
                              Tik man įdomu, kokiu būdu Ichigo ketina nusigaut į real world, jeigu jis trapped in Hueco Mundo?O.o
                              Oh well, sometimes we all forget the logic.
                              Paskutinis pakeitimas nuo Tabeko; 2009-10-10, 13:51.

Comment

• SaimonasSako
                                Manga >>> Anime

• 2008 03 13
                                • 164

What is this logic you speak of? (Bleach = Plot holes)
                                sigpic

Comment

Working...