O man atrodo, kad nieko nebus, nes per tiek laiko nieko nebuvo, nebus ir veliau. Jie ten vaizduojami kaip draugai greiciau nei kai loveriai. Pastaroji dalis gali buti suformuota fanu greiciau nei animas tai pasako.
Bleach Manga (Naujausieji skyriai pirmajame pranešime (407))
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
jeigu nieko nebutu buciau labai dekinga Tite Kubo~~ Nors ir mano OTP nebebus bet bent jau ir mano nemagstamiausio irgi nebushttp://yumihoriku.deviantart.com/
BLACKOUT
http://blackoutlt.deviantart.com/gallery/ be sure to visit our page~Comment
-
Pasakysiu ir aš savo nuomonę apie poras.XD
Ogi manau, kad nieko nei vieniem, nei kitiem neišeis, nes čia ne Romance anime. Čia kovos and so on svarbiausia. Taigi, tikėtina, kad baigsis tuo, jog taip niekas ir nesusiporuos.x]
Anyway, I'm for IchiHime all the way!!!XDComment
-
Romantika irgi nepamaišys, manga ims domėtis daugiau merginų.
O ir man trūksta romance.
Po prisipažinimo aš irgi už Ichigo+Orihime. Ji taip gražiai prisipažino savo jausmuose
So...Paskutinis pakeitimas nuo Svečias; 2009-09-29, 21:44.Comment
-
Na, poros labai galimos, luk kol kas kiek matau Tito nuėjo lengviausiu keliu - bando padaryti savo mangą kuo populiaresnę. Po SS arkos atsirado Aizen (super duper blogietis), dabar Vizards. Juk taip tiesiog siekiama didinti auditoriją.
Romantika irgi nepamaišys, manga ims domėtis daugiau merginų.
O ir man trūksta romance.
Po prispažinimo aš irgi už Ichigo+Orihime. Ji taip gražiai prisipažino savo jausmuose
So...
Pilki, sutinku su tavim. Klydau, biški.XD
Anyway, Rukia has Renji, so shaddap.xDComment
-
Juk espadų ir kapitonų jėgos turėtų būti apylygės+juk ir puolė kai Starko dėmesys buvo nukreiptas.
3vs.1 ir 2vs.1 šiek tiek skiriasiComment
-
Yup. >< Bet nieko, pamatėm Mashiro in action ir dabar dar bus Kensei in action >w<
Na, jie man ne iš mėgstamiausių herojų, bet vis vien įdomu.x] Cuz' there will be lotsa action *.*
Anyway, Aizen'as baisiai pasikėlęs. Ką aš žinau, ar jis toks tikrai yra, bet nuo jo elgesio peršasi mintis, kad jis laiko save stipresniu už visą Soul Society kartu paėmus. Nors... Tikriausiai per daug nenustebčiau, jei taip ir būtų. >< This is Aizen, ya'know...Comment
-
Gal kas gali man primint, šitoj mangoj yra kas nors iš "geriečių" mirę kada nors?Dar neskaitei Berserk??? Tada nežinai kas yra TIKRAI GERA MANGA!!!
NEDELSK - CLICK TO READ IT!
sigpicComment
-
Beje, manga neblogai pasistūmėjo. Pora smūgių ir chptr baigtas. Nice. Tokiais tempais Bleach užteks~20 metų, iš kurių ~5 metus truks ši arka.Paskutinis pakeitimas nuo Svečias; 2009-10-09, 16:10.Comment
-
Aišku, taip ir galvojau kad niekas iš "rimtesniu" kanopų nėra užvertęs, vadinasi ir Hiyori išgyvensDar neskaitei Berserk??? Tada nežinai kas yra TIKRAI GERA MANGA!!!
sigpicComment
-
-
What is this logic you speak of? (Bleach = Plot holes)Dar neskaitei Berserk??? Tada nežinai kas yra TIKRAI GERA MANGA!!!
sigpicComment
Comment