Bleach Manga (Naujausieji skyriai pirmajame pranešime (407))
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Jis leido tą smūgį. Užtai ir veidas jo toks rimtas. Aizen net nepajudėjo. Kol kas jis visu kūnu nejudėdamas lyg ir nesugebėjo generuoti smūgių. Bet jaučiu greitai tas Daunas įsikiš, kur kalbėti nemoka...Comment
-
Comment
-
Kolkas Vizardai nieko gero neparode, o diedukas su binding technikom jau nk ir neparodys XD
Spoileris:
Kolkas Vizardai sucks, o dar ir be kaukiu pradejo kovot, pries Gillianus "parode" visa savo galia, o su Top Espadom paprastau kovot ruosiasi, protai ...Comment
-
-
Mes su drauge aptarinėjom, kaip čia tą Barabaną nugalėjus (abi labai jo nemėgstam, tad taip vadinam.xD), jei niekas jo negali paliesti. Galvojom, galvojom ir priėjom prie išvados, kad vienintelė idėja būtų Amaterasu, bet kad Sasukė gi neatlėks į Bleach'ą.xD Taigi, gal kas turi kokių kitokių idėjų kaip susidoroti su tuo Barabanu?:3 Būtų įdomu sužinoti daugiau variantų.👍 1Comment
-
pagal mane, tai to barabono, kaip čia jį vadini, likimas aiškus. manau, kad jam grės kažkas panašaus, ką padarė Kuchiki Byakuya, su tuo, kuris daug akių turėjo. tiesiog sustabdė jo magiją, savo Kidou, nes aceit, jos ten panašios. tai tas didžiulis padarys kai ką panašaus. bent taip aš spėju.Comment
-
pagal mane, tai to barabono, kaip čia jį vadini, likimas aiškus. manau, kad jam grės kažkas panašaus, ką padarė Kuchiki Byakuya, su tuo, kuris daug akių turėjo. tiesiog sustabdė jo magiją, savo Kidou, nes aceit, jos ten panašios. tai tas didžiulis padarys kai ką panašaus. bent taip aš spėju.
Spoileris:Comment
Comment