Bleach Manga (Naujausieji skyriai pirmajame pranešime (407))

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Adwims
    Naujokas

• 2010 04 08
    • 23

Man tai kyla toks itarimas kad hougyoku ilindo i Ichigo ir dabar bandys ji transformuot,ir matysim kokia nors iner self battle del controles ar pan,kad ivaldytu kita lygmeni

Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

Klausimai: kas? kur? kaip? kodėl? ir iš kur? Maniakas?

Comment

• Tryer
      Narys

• 2009 09 27
      • 77

Na, kadangi Ichigo prarado savo Shinigami galias, tai būtų logiška, jog be jų Ichigo nebegali kontroliuot Inner Hollow, vis delto abejoju, ar paprasti žmonės gali jį sukontroliuot

Comment

• Aramis

Autorius Tryer
        Na, kadangi Ichigo prarado savo Shinigami galias, tai būtų logiška, jog be jų Ichigo nebegali kontroliuot Inner Hollow, vis delto abejoju, ar paprasti žmonės gali jį sukontroliuot
        Paprasti žmonės jo net neturi, bet ichigo toks nebuvo ir nebus.
        Kadangi į ss grįžo visi antraplaniai veikėjai, prasideda nauja arka... Net neparodė kas Yammy užlenkė...

Comment

• dfsafsaf
          Beautiful Lies

• 2010 05 13
          • 261

Kas Yammy užlenkė tai aišku, tik va neparodė kovos prieš jį >.< Bet tai kai prie Yammy tas šuniukas atbėgo matos, kad jis nėra mires, tai su juo gal dar ne viskas baigta, visdėlto tipo stipriausias iš Espados, bet tai tokia ten ir kova su juo buvo...

Comment

• Reshef
            Bitter sweet

• 2008 10 03
            • 307

Žodžiu prasideda visų gaivinimas. Hiyori jei net sugebės suklijuot tai žiauru

Comment

• Aeval
              Rašytojas

• 2009 01 12
              • 256

Kazkaip man truksta visiskos uzbaigos. Taip ir nesupratau kaip Aizen blogieciu patapo, kokie jo motyvai. Mintis "jis blogas, nes blogas" netenkina. Norisi bent jau trumpai Aizen ir Gin istoriju, kuriu tera tik uzuominos. Gal kitoj arkoj papasakos bent ka daugiau?

Comment

• Tryer
                Narys

• 2009 09 27
                • 77

Ech, man tai užtektų geros pabaigos dabar (tarkim ta minėta evil ending, būtų tikrai kieta), o ne "lived happily ever after", nors žinoma dabar dar nebus pabaigos ir vėliau ar ankšiau bus tradicinė pabaiga. Gaila.

Comment

• Aeval
                  Rašytojas

• 2009 01 12
                  • 256

Nesvarbu kokia pabaiga, gera ar bloga. Jei neaiskus motyvai tai nera ir isbaigtumo. Net pasakose vaikams aisku, kodel pamote ragana skriaude naslaite. O cia apie Aizen planus rode daug, kalbejo dar daugiau, o ir liko nieks neaisku. Toks jausmas, kad labai skubejo pabaigt sita ir pradet kita istorija. Numete pagrindine kova, nudejo blogiuka ir...nubego toliau. Visa kita liko kabet kazkur anapus, Kubo pasamonej.

Comment

• Tryer
                    Narys

• 2009 09 27
                    • 77

Nežinau, man iš dalies patinka, kai ne viskas būna atskleista ir lieka šiek tiek paslapties, pvz: Kuom ten Ichigo toks ypatingas, jog Aizen'as žinojo apie jį nuo jo gimimo ir t.t. Antras dalykas, man asmeniškai jau geriau tas alegorinis vaizdavimo būdas, negu, vėliau parodytų mums, jog Aizenas buvo tiesiog "nesuprastas" ar kažką panašaus, nes like kiekvienas buvęs Ichigo priešas tampa vos ne geriečiu (Kenpachi, Byakuya, Grimmjow, Ulqiorra) ir tai šiek tiek užknisa.

Comment

• Aeval
                      Rašytojas

• 2009 01 12
                      • 256

Na, cia jau skonio reikalas, bet man cia toks "Norit Aizen mirties - turekites". Nebutina atskleist visu kortu, bet kai perskaitau iki pabaigos noriu zinot apie visa tai daugiau nei zinojau tada, kai istorija prasidejo. Kiekvienas asmuo turi kokius tai motyvus - meile, kerstas, pazadas ir pan. O pavertimas gerieciu... Hmm, cia jau mangakos fantazijos dalykas. Bet net turintys gera tiksla ir to siekiantys blogomis priemonemis blogieciai yra zavus ir spalvingi bei gali buti tikrai blogi ( pvz Pain is Naruto ).

Comment

• Yumenator
                        Motherbleeping Killjoy

• 2009 07 27
                        • 552

Manau , jei Ichigo kausis su Inner Hollow bus visiškas absurdas. I mean come on. Ichigo per daug prisikovojo ir su savo Hollow ,ir su Espada, ir su Aizen. Manga turėtų baigtis už keliolikos chapter'ių. Jei ne. Laukiam panašios mangos baigimo datos kaip ir Naruto...

http://yumihoriku.deviantart.com/

BLACKOUT
                        http://blackoutlt.deviantart.com/gallery/
                        be sure to visit our page~

Comment

• dfsafsaf
                          Beautiful Lies

• 2010 05 13
                          • 261

tai cia kazkas gi forume rase kazkurio chapterio diskusijoje, kad kazkur skaite, jog Kubo sake, kad po Aizen dar kelios arc tai tikrai bus

Comment

• Tryer
                            Narys

• 2009 09 27
                            • 77

Šiaip dabar man būtų sunku sugalvoti bad-ass priešą galigesnį už Aizeną, jis gi realiai stipriausias ir iš Hollow ir kartu iš Shinigamių...
                            O prikurs dar kokią nors naują rasę, tai iš vis bus absurdas... Realiausiai manau Ichigo vėl pasidarys silpnas( nes visgi jis prarado savo Shinigami galias, o jas laikui bėgant įmanoma atstatyt, ką įrodė Ichigo tėvas) , o ir jo arc-enemy bus kur kas silpnesmis (Captain level), kaip buvo per DB GT

Comment

• tobyy
                              Narys

• 2009 10 20
                              • 80

Bleach, 423 skyriaus aptarimas

Bleach 423 skyrius.
                              http://mangastream.com/read/bleach/37803223/1
                              Visų pirma aš darau tai, kas man patinka ir kas mane „veža“ ir tik antroje vietoje yra tas faktas, kad man už tai moka pinigus...
                              Legendary ninja of nine tails...

Comment

• denix2
                                Visa valdžia vaizduotei!

• 2008 04 20
                                • 350

Spoileris:
                                Arba dabar rauks i pabaiga...arba ichigo atgaus savo galias...
                                “I reject your reality and substitute it for my own.”
                                www.facebook.com/DenisO.art.

Comment

Working...