Man tai kyla toks itarimas kad hougyoku ilindo i Ichigo ir dabar bandys ji transformuot,ir matysim kokia nors iner self battle del controles ar pan,kad ivaldytu kita lygmeni
Bleach Manga (Naujausieji skyriai pirmajame pranešime (407))
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Kadangi į ss grįžo visi antraplaniai veikėjai, prasideda nauja arka... Net neparodė kas Yammy užlenkė...Comment
-
Comment
-
Kazkaip man truksta visiskos uzbaigos. Taip ir nesupratau kaip Aizen blogieciu patapo, kokie jo motyvai. Mintis "jis blogas, nes blogas" netenkina. Norisi bent jau trumpai Aizen ir Gin istoriju, kuriu tera tik uzuominos. Gal kitoj arkoj papasakos bent ka daugiau?Comment
-
Nesvarbu kokia pabaiga, gera ar bloga. Jei neaiskus motyvai tai nera ir isbaigtumo. Net pasakose vaikams aisku, kodel pamote ragana skriaude naslaite. O cia apie Aizen planus rode daug, kalbejo dar daugiau, o ir liko nieks neaisku. Toks jausmas, kad labai skubejo pabaigt sita ir pradet kita istorija. Numete pagrindine kova, nudejo blogiuka ir...nubego toliau. Visa kita liko kabet kazkur anapus, Kubo pasamonej.Comment
-
Nežinau, man iš dalies patinka, kai ne viskas būna atskleista ir lieka šiek tiek paslapties, pvz: Kuom ten Ichigo toks ypatingas, jog Aizen'as žinojo apie jį nuo jo gimimo ir t.t. Antras dalykas, man asmeniškai jau geriau tas alegorinis vaizdavimo būdas, negu, vėliau parodytų mums, jog Aizenas buvo tiesiog "nesuprastas" ar kažką panašaus, nes like kiekvienas buvęs Ichigo priešas tampa vos ne geriečiu (Kenpachi, Byakuya, Grimmjow, Ulqiorra) ir tai šiek tiek užknisa.Comment
-
Na, cia jau skonio reikalas, bet man cia toks "Norit Aizen mirties - turekites". Nebutina atskleist visu kortu, bet kai perskaitau iki pabaigos noriu zinot apie visa tai daugiau nei zinojau tada, kai istorija prasidejo. Kiekvienas asmuo turi kokius tai motyvus - meile, kerstas, pazadas ir pan. O pavertimas gerieciu... Hmm, cia jau mangakos fantazijos dalykas. Bet net turintys gera tiksla ir to siekiantys blogomis priemonemis blogieciai yra zavus ir spalvingi bei gali buti tikrai blogi ( pvz Pain is Naruto ).Comment
-
Manau , jei Ichigo kausis su Inner Hollow bus visiškas absurdas. I mean come on. Ichigo per daug prisikovojo ir su savo Hollow ,ir su Espada, ir su Aizen. Manga turėtų baigtis už keliolikos chapter'ių. Jei ne. Laukiam panašios mangos baigimo datos kaip ir Naruto...
http://yumihoriku.deviantart.com/
BLACKOUT
http://blackoutlt.deviantart.com/gallery/ be sure to visit our page~Comment
-
Šiaip dabar man būtų sunku sugalvoti bad-ass priešą galigesnį už Aizeną, jis gi realiai stipriausias ir iš Hollow ir kartu iš Shinigamių...
O prikurs dar kokią nors naują rasę, tai iš vis bus absurdas... Realiausiai manau Ichigo vėl pasidarys silpnas( nes visgi jis prarado savo Shinigami galias, o jas laikui bėgant įmanoma atstatyt, ką įrodė Ichigo tėvas) , o ir jo arc-enemy bus kur kas silpnesmis (Captain level), kaip buvo per DB GTComment
-
Visų pirma aš darau tai, kas man patinka ir kas mane „veža“ ir tik antroje vietoje yra tas faktas, kad man už tai moka pinigus...
Legendary ninja of nine tails...👍 1Comment
-
Spoileris:Arba dabar rauks i pabaiga...arba ichigo atgaus savo galias...Comment
Comment