Hehe,issisuko Kubo neblogai sumastes Aizen su seal uzdaryt,tokiu atveju gales veliau gryzti sustiprejes arba patys shinigami susilpnes jo atzvilgiu. Nors man butu buve idomiau kad Aizen uzkaltu ir veliau koki nauju piktuka ikistu,pvz Urahara gerai tiktu
Bleach Manga (Naujausieji skyriai pirmajame pranešime (407))
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
perskaiciau snd ryte, galvojau gal cia kas netaip, gal as dar apsimiegojes ar ka ir ne taip perskaiciau....
Ichigo final getsuga forma, 1 move, kuris nieko nepadare, ir viskas.... Jokios normalesnes kovos, o ir Ichigo nei hollow mask, nei pacio hollow irgi kovoj net nebuvo...
Aizen tai isvis tik keiteisi ir galiausia isvada, kad dar susilpnejo po tu keitimusi... Su savo kardu isvis net nekovojo, taip pagalvojus isvis per visus 421 chapteris, jis tik kokius ~6 skirtingus veiksmus dares...Comment
-
Apskritai tai pats Aizeno personažas LAABAI jau nuobodus padarytas. Pats KUBO jį tokį stiprų padarė, kad jam vaizduotė kaip matau neišvežė ką su juo daryt. Patys pagalvokite, veikėjas valdo vien su shikai visus tuos 5 senses. Nei vienas ten iš charų, ar tai Vizards ar Gotei 13 negali jo net paliesti, ir visas šitas "tu manęs net paliesti negali" toks nuobodus žiūrėt, jokio fun. Aizenas nieko nedaro tik stovi ir visus kapoja miražiniu kardo mostu. JO BANKAI tai išvis neįsivaizduoju koks turėtų būt, kad už shikai galingesnis būtų( KUBO kaip matau irgi to įsivaizduot negalėjo). Tai prigalvojo naujovių, kaip va kažkokia perfect being. Po to kai kažkur dingo Aizeno Kyoka Suigetsu galios tai nemačiau nieko blatno iš Aizeno pusės, tik FAIL.👍 2Comment
-
skaiciau ir nesupratau kas daros 1 smugis ir fsio aizen leisgyvis ichigo be galiu zdz nei veiksmo nieko nesuprates dar 2 kart skaiciau ir vistiek nesupratau WTF?!
Comment
-
Matau daugumas prastai skaitet paskutinius chapterius...Ichigo tikrojo pavidlo kardas juk paminejo , kad technika toki galinga , kad ja panaudojus prarandi visas galias , kitaip tariant tu virsiji pacius galingiausius , bet tik tuo momentu...kaip sakoma akvilentiniai manai- is fullmetal alchemist...o kas del Aizeno jam ir nereikia bankai formos , juk minejo, kad kas nors karta jo karda pamato , tas aktivuoja ji tik priejus prie Aizen , princepe jo savybes kaip bankai....Dar kas man uzkliuvo , kad minimas dvasiu karalius , apie kuri beveik niekada niekas nieko neuzsimine.Comment
-
Kad Aizen pagrindinis tikslas buvo, gal dar ir yra, nes visgi jis tik sealed, nuzudyti ta dvasiu karaliu, is sito chapter gaunas, kad jie jo valdomi ir nenori priesintis, bet va tipo Aizen protingesnis, sustrestis, stipresnis ir t.t uz kitus nusprende pasipriesint, bet jam kolkas nieko neisejo
Speju apie ji uzsiminta tik pavirsutiniskai, nes tikriausiai su juo gal ne kita, bet dar kita arc bus susijusComment
-
nu jo, taip susinervaves buvau dėl tokios prastos kovos, kad nė neatkreipiau dėmesio į tą dvasių karalių o.O taip išeitų, kad dar bleach nesibaigs... ech teks toliau skaityt ir tikėtis, kad dar labiau nenusivažiuos
Comment
-
Comment
-
Comment
-
Tikiuosi anime bent šiek tiek idomiau bus ar irgi tik pasirodymai ka jie moka...Čia mes su draugu kaip tik apie tai neseniai šnekėjom šia tema...
Dabar aš tau parodisiu galinga mirtina smūgį...
O dabar aš tau parodisiu galinga mirtina smugį...
O dabar aš pasikeisiu ir tapsiu dar galigesnis...
O geras tu dar ir taip mokį ?...
Dabar aš tipo mirsiu poto supyksiu pasikeisiu ir tapsiu dar galingesnis už tave...
Dabar aš vėl parodisiu labai galinga smūgi kad tu net i kelnes pridėsi...
Tu negali dabar jo rodyt nes jau baigėsi serija...
Ai nu tada kitoj serijoj parodisiu nuo pat pradžiu ....
Tu negalėsi rodyt kitoj serijoj nuo pat pradžiu, nes mes puse serijos rodysim ta ka rodėm šitoj serijoj,
ir tik tada tu parodisi ka man parodisi...Poto bus 30 seriju faileriu ir tada mes vėl rodisim vienas kitam ka sugebam...
__________________________________________________ _______________________
Coll fight reminds me matrix...
👍 2Comment
-
idomu kas dabar bus kai ichigo sukrito... gal inner hollow pagaliau pasirodis... ot buf sick jei jis pradetu visus pwnint ir butu evil ending ^^
Comment
-
Comment
Comment