ummm. Hueko Munde, kaip ir pusė Shinigamių. Grįžo tik Ichigo, todėl, kad jis nebuvo matęs Aizeno iliuzijų ir turėjo persvarą prieš jį
Bleach Manga (Naujausieji skyriai pirmajame pranešime (407))
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Spoileris:
Poto kita evoliucijos forma Adjuchas
Spoileris:
Spoileris:
Spoileris:
poto galiausiai arrankar ,kurie galingiausi iš ju buvo pasirinkti Aizeno
Spoileris:
Ir tokie kaip ulquiorra kuris turėjo dvi resurrection formasSpoileris:
Spoileris:
buvo vadinami vasto lorde kiek supratau taip yra vadinama galingiausia holow evoliucijos forma taip pat kaip ir ichigo kai jis pavirto i tokį
Spoileris:
Spoileris:
nors čia nesuprasi kaip kūrėjai čia sugalvojo, bet pagal viska turėtu but taip, kaip suprantu...👍 2Comment
-
Spoileris:ankstyvi 420 ch spoileriai yra sick. ichigo nauja forma yra virtimas paciu zangetsu.👍 2Comment
-
Visų pirma aš darau tai, kas man patinka ir kas mane „veža“ ir tik antroje vietoje yra tas faktas, kad man už tai moka pinigus...
Legendary ninja of nine tails...Comment
-
Nu bet kaip jis sake, po to Final Getsuga tipo prarandamos visos galios, o tai paaiskina kaip jo tevas buvo prarades savo galias,nes kai jis susitiko Ishidos teva, tas nustebes paklause ar pasake: O tavo galios gryzo. Tai toks jausmas jei istikro praras visas galias, tai kita arc bus kaip jis jas atgauna ar kas pns (tikiuosi, kad ne )
Pats chapteris tai nzn vidutinis gal, kazkaip per mazai veiksmo dbr, tikiuosi nepadarys kovos,kad va vienas pora belekokiu veiksmu, kitas taip pat ir viskas baigiasComment
-
Neblogas skyrius Kubo, sakyčiau, pasidarė čia sau saugų variantą: jei jis norėtų baigti Bleach, tai čia būtų viskas tinkama - Ichigo netenka galių ir viskas teka senąja vaga (ar kaip ten jis sugalvotų), o jei Kubo norėtų tęsti mangą su naujomis kovomis ir pan, kaip Aramis minėjo, lauktų naujos treniruotės ir t.t. ir pan. It's a win - win situation.Comment
-
Comment
-
Ech... o taip laukiau... taip laukiau sito chap... ir taip nuvyle... net nezinau ka pasakyti, tikejaus kad po final getsuga panaudojimu ichigo mirs, o dabar.. bet anyway neber kovos o tik savo pavidalu ir super power rodymas liko... nu greiciau ta happy enda roditu
Comment
-
Jie turi sustoti keisti pavidalus....
Seriously...kažkoks mary-sue battle.
Taip žiūrint, atrodo , kad shinigami galios pas Ichigo nedings , net ir paaukotos.
Su tokiom jėgom....Manyčiau tokiu tempu dar ilgai lauksime Bleach pabaigos, ką žinai gal Aizen dar kartą pasikeis.http://yumihoriku.deviantart.com/
BLACKOUT
http://blackoutlt.deviantart.com/gallery/ be sure to visit our page~Comment
-
Atsimeni kaip Ishida "aukojo" savo Quincy galias? ;]👍 1Comment
-
Visų pirma aš darau tai, kas man patinka ir kas mane „veža“ ir tik antroje vietoje yra tas faktas, kad man už tai moka pinigus...
Legendary ninja of nine tails...Comment
Comment