Nelabai dauk as mangu esu skaites gal kokes 7 ;D, Bet man asmeniskai geriausios yra dvi mangos Naruto ir Death note.
Geriausia manga (v2)
Collapse
X
-
žinoma, kad best of the best: Kyou Kara Ore Wa !!!!
Dieviška manga, ją skaityti tiesiog vienas malonumas... myliu to Autoriaus humora.
Bet gaila, kad dar nedaug chapterių yra išversta į en kalbą, o manga 1988 metų, atrodo tokia sena, bet tokia nuostabi.Paskutinis pakeitimas nuo 1eimis; 2010-06-29, 20:45.Kyou Kara Ore Wa ! the best <3👍 1Comment
-
Skaičiau DAUG mangų. Jau nuo seniau patinka Naruto, Bleach ir KHR, tačiau labiausiai kol kas užkabino Pandora Hearts. Nelabai žinoma manga, tačiau paskaityti tikrai verta; kabina galima sakyti iš karto, istorija baisiai paini, tačiau ne tokia, kad nesuprastum. Skaitydama jaučiuosi tarsi žiūrėčiau serialą 'Dingę' ('Lost') - praleisk vieną detalę ir pasimesi.
Visi veikėjai originalūs, kaip ir istorija. Drabužiai nuostabūs, o vaikinai - tikra duoklė merginos akims (bishies... ). Anime man patiko, bet palyginus su manga - FAIL. Taigi 'Pandora Hearts' - kol kas geriausia manga man.Comment
-
man geriause skaityta manga buvo arkos angelai^^ gera istorija siuzetas not borring veikejai gan originalus man tai buvo pats aukso viduriukas (sita manga).Comment
Comment