Jeigu tai yra jūsų pirmas apsilankymas, būtu gerai apsilankyti mūsų FAQ. Norėdami rašyti forume, turite užsiregistruoti. Jei norit tiesiog peržiūrėti, tai eikite į forumą.
Labai labai labai noreciau Higurashi no naku koro ni mangos. Pirkciau nesvarbu kiek kainuotu, o kalba nera labai svarbi bet kazkodel manau kad angliskai geriau skambetu...
Trinity blood, Dolls, Bakuman, gal dar Yasha, nes net scan`ų niekur nėr, bet labai jau gražus viršelis ir mano mėgstami autoriai, o apskritai tiek nedaug, nes labai jau retai kokia manga man išties patinka, pamečiau skaičių jau kiek esu metus dėl įvairių priežasčių.
Jei kam įdomu, tai mangos rusų kalba (pvz. Bleach, Death note, Doors of Chaos) galima įsigyt Homo sapiens knygyne, Vilniuje
siandien perskaiciau Houkago play, labai patiko todel butu visai fainai ne vien skaitmeniniu formatu turet sita manga, taigi noreciau Houkago play mangos su eng vertimu
Norėčiau, kad tai būtu belekokia nesupopsinta manga ir kaina tūrėtu būti ikandama. Šiaip LT kalboje pasistenksiu turėti tiek mangu kiek finansai leis (išskirus supopsintas, kaip DBZ ir naruto).
Manau visi mangu fanai turėtu ne tik internete skaityti, bet ir nusipirkti kelias LT kalba. Juk jei yra paklausa atsiras ir pasiula, žinoma kolkas skurdokas pasirinkimas, bet lauksime, gal asortimentas padidės. Šio klausimu esu optimistas nors į jį neesu linkes.
D.Gray-man
Bleach
Death note
NAruto
Gintama
Haruhi Suzumiya
Muhyo&Roji
SoulEater
yotsuba&!
Zombiepowder
lucky star
full metal alchemist
Rurouni Kenshin
inuyasha
07 Ghost
one piece
Visos kokiu norėčiau.
Man istikruju patiktu manga lietuviu kalba, nes nesu labai stipri anglu ar vokeciu kalbu zinove, beto butu gerai jei aplamai atsidaritu visoi lietuvoi mango pardutuveles, kur galetu rinktis mangu megejai (atsiprasau kad nerasau lietuviskom raidem, nes as sedziu prie svetimo kompiuterio ir cia nepazimetos kur yra lietuviskos raides, o as jau neturiu laiko ju ieskoti )
Comment