irgi irfanview naudoju, cia kaip minejo View/Display options gali isbandyt ivairius nustatymus ir skaityt kaip patogiau. Dazniausiai skaitau fullscreen'e bet kartais kai noris is arciau paziopsoti, tai daraus Fit to desktop width. Dar geras dalykas yra irfanview thumbnails, nereikia blaskytis su exploreriu po skirtingus aplankus kai skaitai is karto po kelis volumus, na kazkas panasaus yra ir acdsee, na bet juo jau naudojaus gal pries 5 ar daugiau metu
Manga Skaitymo Soft
Collapse
X
-
-
Haha, nesuptanu pusės viso to ką prirašėt Paskutinio pusmečio atradimas: COMIX . paspaudi 'manga mode' ir skaitai ligi valiai nežinau ar viena tokia atsilikus buvau bt ankščiau man reikdavo išpakuot archyvus ir tai žiauriai užknisdavo.
geresnio softo net nesinori ieškot, nes net nežinau kas būtų geriauComment
-
Haha, nesuptanu pusės viso to ką prirašėt Paskutinio pusmečio atradimas: COMIX . paspaudi 'manga mode' ir skaitai ligi valiai nežinau ar viena tokia atsilikus buvau bt ankščiau man reikdavo išpakuot archyvus ir tai žiauriai užknisdavo.
geresnio softo net nesinori ieškot, nes net nežinau kas būtų geriauComment
-
tarkim pas mane: viso 60GB. 30GB muzika, 15GB anime ir kita. Plius kompe yra windai, kurie vieta tikrai nesikuklina. Prie to dar galima pridėt visas mano naudojamas programas.
Dėl tų 15-20GB ....tokio bullshito dar negirdėjau.Comment
-
Comment
-
ipratau skaityt per toki ekrana (A4 formata atitinka) tai popierines lietuviskos mangos kazkaip mazokos atrodo bet vis tiek kazka paciupineti vis smagiauComment
Comment