Manga pažiūrėjus anime

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Aurimasak
    Rimtas forumo narys

• 2009 12 14
    • 168

Šį kartą sutikčiau su Miyata nuomone - žiūrėti (skaityti) kažką, kai žinai visus istorijos posūkius nėra pats įdomiausias dalykas. Aš tikrai savęs neprisiversčiau to padaryti, net po trumpo laiko tarpo. Net ir dabar, praėjus geriems keliems metams po to kai mačiau Ergo Proxy, kurio tada dar taip gerai nesupratau ir nesistengiau įsigilinti, negalėčiau pažiūrėti (Nors kalbu apie rewatch, daugiau ar mažiau tas pats galioja ir gijos užduodamam klausimui). Aš žinau, kas įvyks po šio ar šio įvykio, todėl attention span krenta ir krenta stipriai. Tačiau net tada išimčių yra. Perskaitęs action mangą, turbūt pažiūrėčiau tos pačios mangos anime (Geriausias pvz. dabar - Shingeki no Kyojin), kadangi mangoje vis dar sunkiai gaudausi, kai prasideda kovos scenos ar kažkas panašaus - neturiu akies mangai, išgaudyti kas vyksta kovose man pakankamai sudėtinga. Taip pat buvo kalbėta ir apie vieną ar kitą chapterį, išsiskiriantį nuo anime - tokiu atveju, neskaityčiau visos mangos, o tik tą dalį, kuri yra kitokia. Jeigu manga turi kitokią pabaigą nei anime, pagriebčiau nuo to chapterio, kuriame veiksmas pakrypo kita linkme. Nors kartais kyla pagunda, kažką pažiūrėti iš naujo ar perskaityti tam tikro anime mangą, to nedarau, nes žinau jog man pabos.
    Paskutinis pakeitimas nuo Aurimasak; 2013-08-09, 19:18.

Comment

Working...