Nuomonės dėl mangos užsakymų

Collapse
X
 
  • Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • dementia

    #76
    Autorius Egura
    gavau savo mangas is amazono :-)
    pora volumu (4, 5) fushigi yugi genbu kaiden... shoujo manga... ... tiesiog patinka Yuu watase darbai... ir kai si manga tapo licenzijuota, jokiu scanlation po 3 volumo neradau, tik keleta spioleriu...
    Vienas volumas apie 23lt kainavo... dar + tiek pat shipingas isejo, tai man vienas volumas 41lt gavos... jai buciau viena uzsakyma darius tai uz sipinga dar daugiau suplojus buciau
    Kad kiek man teko uzsakinet, tai shipingas mazdaug tas pats gaunas ar uz 1, ar uz 5 volumus. Visada geriau apsimoka iskart daugiau uzsisakyt.

    Comment

    • pittass
      Naujokas
      • 2005 09 03
      • 20

      #77
      kreditines reik? visa laika su debetine perkuosi ir problemu nematau.... nu nebent lietuviskos debetines kazkokios naglos labai.... su lietuviskom nebandziau...

      ir apskritai ebay dar nusivilt perdaug neteko, svarbiausia perskaityt viska kas parasyta aprasyme ir jei jau esi labai paranojiskas pirk tik is tu zmoniu kurie turi didelius reitingus (1000+ pardavimu su 95%+ positive atsiliepimais)

      Comment

      • Egura
        Super mega ultra rašytojas


        • 2007 05 17
        • 684

        #78
        Manau, kad reikia kreditinės, man su savo lietuviska diabetine kortele net skrydžio elekroninio bilieto nepavyko įsigyt... nors kaip ir buvo parašyta, akd su visa electronu galim atsiskaityt, kadangi visus atributus turi, bet su lietuvišku ne....echh...

        perkant t iš amazono, mes naudojomes visa virtuonu, viskas puikiai.

        Comment

        • Airiz
          מיד





          • 2004 01 09
          • 1656

          #79
          Autorius pittass
          kreditines reik? visa laika su debetine perkuosi ir problemu nematau.... nu nebent lietuviskos debetines kazkokios naglos labai.... su lietuviskom nebandziau...

          ir apskritai ebay dar nusivilt perdaug neteko, svarbiausia perskaityt viska kas parasyta aprasyme ir jei jau esi labai paranojiskas pirk tik is tu zmoniu kurie turi didelius reitingus (1000+ pardavimu su 95%+ positive atsiliepimais)
          su LT debetkem pirkt neeina, nes jos ne kreditkes priimtu tarptautiniu mastu.
          Pervedu pinigus kai kazko reikia ir nera vargo

          Comment

          • Zaria_klp
            Uždirbu vidutiniškai
            • 2006 12 13
            • 20

            #80
            stai ka pasakysiu - nusipirkau mangos internetu. viska praejau nuo nulio, todel kai ka galiu papasakoti 'is patirties'. turbut svarbiausia norint pirkti yra pinigai. ju reikia tureti daug. antras dalykas - turekite kortele, kuria galima atsiskaityti internetu. na cia yra nelabai daug variantu jei esi moksleivis ar studentas - visa virtuon. tai labiau paslauga nei kortele, nes gauni tik numeri (kurio ir reikia perkant), pirkimo metu pinigai nuskaitomi is saskaitos banke. kortele rodos 20lt metams, vilniaus banke. hansa banke sunkiau. jie siulo arba tikra Visa/MasterCard kortele arba Ego (MasterCard) kortele. abi tinka atsiskaitymui, bet jos gavimas susijes su uzdarbiu, kuris dazniausiai turi buti daugiau nei 600lt. nors nesu tikras del smulkesniu salygu.

            nors gal truputi del tu smulkesniu salygu. su tevu parasais galima daugiau nei su savo nepilnametyse ar mazu uzdarbiu. jei tevai neturi dar tokiu korteliu pasiulykit isigyti. visuose bankuose pirma karta naudojantis tokiomis paslaugomis jos buna nemokamos. jei ir turi saskaita, bet naudojasi tik atsiskaitymui uz buta internetu - galima pasiulyti isigyti kreditine kortele. vaikui galimybe pirkti manga internetu, tevams papildomas saltinis greitai pasiskolinti pinigu.

            turint kortele galima iskart pirkti. daznas puslapis siulo atsiskaityti PayPal sistema. todel ten uzsiregistruoti rekomenduotina (kainuos viena doleri, bet jis gris po pirmo pirkimo).
            Taigi, kaip kad ir norejau, internete ieskojau Planetes mangos. radau JustManga.com neperbrangiai. beda tik kad ne visos penkio knygos buvo, o tik trys. maza to tik padarius uzsakyma po triju dienu atsiunte zinute kad nera dar vienos knygos, kuri lyg ir buvo kai uzsakinejau. teko laukti dar pora dienu. veliau kai jie issiunte man teko tik laukti, bo pigiausias budas siusti (13$, ~34lt) yra nesekamas. tiems kas baisiai turtingi gali uzsisakineti skubu UPS siuntima, kuri galima kasdien tikrinti ir zinoti kurioje pasaulio dalyje yra siuntinys. po 15 dienu po issiuntimo gavau lapeli del pasto siuntos ir nuejau atsiimti. nustebau i rankas gaves storoka voka. taip - voka. uzsisakinejau tai tris knygas. na bet pradraskes ji radau mazo (mazesnis nei puse A4 lapas) formato knygutes. priedo buvo inmesta trys saldainiai. guminuku tipo. skanus. suvalges pagalvojau, o ka jei as gyvenu aliaskoj ir iki manes keliautu pora menesiu.. saldainiai tiesiog sugestu. arba jei kas butu prispaudes mano voka. knygos butu suteptos zelatinine mase.

            Atsiskaitinejau per PayPal sistema. paspaudus uzsakymo mygtuka gal po poros minuciu saskaitoje pamaciau kad pinigai jau rezervuoti nuskaitymui. bet juos nuskaite gal tik po savaites. gavosi truputi maziau nei simtas litu. pagalvojau kad kitas pora knygu gal rasiu dar pigiau.

            pagalvojau ir tuo viskas baigesi. kazkokis stebuklas bet pasirodo tu trukstamu daliu nera ir kituose puslapiuose. todel ejau tiesiai i amazon.com ir ten radau ko reikia. bet siek tiek brangiau. gal litu ar pusantro pavertus i vietinius pinigus. beda buvo su siuntimu - jis buvo beveik dvigubai brangesnis nei is justmanga.com (11£, ~56lt). ir antra beda trukme buvo taip pat dviguba, virs menesio. visa suma is amazones gavosi truputi virs simto litu. tad nznau kaip cia padrasinti kitus, bet pats nelabai tikejausi uz penkias mazo formato knygutes sumoketi du simtus litu. o ka daryt tiems kurie noretu tureti keliasdesimties volumu manga?

            gal ir kiti galetu pasidalinti savo pirkimu scenarijumi. gal yra kitu budu sutaupyti? kiek ziurejau kainorascius tai pirkti keliese nelabai veiksminga. didejant siuntinio svoriui dideja ir kaina. o kai kurie puslapiai pardavineja vienetais, kad yra dar blogiai. gal tik pirkti per viena zmogu yra paslauga jam. pvz justmanga perkant duoda tokiu tai tasku. uz juos veliau galima visokiu niekuciu gauti. bet cia jau daug daug pinigu isleidus.. tad tiek siam kartui. parasykit ka nors protingo. peace V.
            Juokis, ir su tavimi juoksis visas pasaulis. Verk, ir tu verksi vienas.

            Comment

            • Blood_Wolf
              ...whatever...
              • 2006 10 28
              • 112

              #81
              Na del sladainiu cia tai idomiai sugalvota xD As uzsakyma pasidares bet turbut manga gausiu tik si sastadieni jei LT pastas nenuspres kad ten drugs ir nesudegins dar neatidare arbe nesugalvos pasilikti x_x turbut mano manga naudojama kaip staltiese x_x

              Comment

              • Blood_Wolf
                ...whatever...
                • 2006 10 28
                • 112

                #82
                Gavau > visus savo siasis volemus. MAn su atsiuntimu tai kainavo apie 68$ tik kad reikejo laukti menesi kol atsiunte.

                Comment

                • shemica

                  #83
                  Blyn, davai organizuojam ką nors, man mama sąskaitos nenori atidaryt (o be to ji ir serga, tai negali toli nuo namų vaikščiot...). Ir be to, abejoju, ar net jei ir su tėvų sutikimu nepilnamečiui atidaryta sąskaita, jam galima ką nors iš intiko pirkt. Ten apribojimai kažkokie, sakė, yra... Aš turiu pinigų, tik susitinkam ir užsakom Man reikia manga ir man reikia kieno nors banko sąskaitos! Be to, nauda visiems, juk kai daugiau užsakai, pigiau bus pašto išlaidos.

                  Comment

                  • Airiz
                    מיד





                    • 2004 01 09
                    • 1656

                    #84
                    Na siuo metu laukiu aukcionu pabaigos, nes uzsakes viena graju kuriuo niekur neradau parsiust, laikrodi (atseit Shveicarishka) , laukiu atkeliaujancios Hellsing detuves, emm..dar mastau prigriebt pilna Evangelion kolekcija, nes nekazin ka turejau, prastos kokybes ripus.
                    Sutaupyt..na kazin ar sutaupysi, kaip sake kuom daugiau imsi urmu, tuom svoris dideja. Tad lieka moket tik, o moket dazniausiai verta, nes pas mus tokio pasirinkimo nera.

                    Comment

                    • nassa
                      infuckincreadible...
                      • 2007 03 13
                      • 5

                      #85
                      Na su tais siuntimais tai tikra bėda. nejau neturit draugų anglijoj, vokietijoj, na kokioj japonijoj?
                      Buvau Vokietijoj, dideliuose, bet nebūtinai, knygynuose yra galybė mangų, nuo pirmo iki naujausio volumo. ten ir užsisakyt galima. viena apie 6 eurus kainuoja [apie 21 LT]. jei kas nors gyvena ten, gali atsiųst, arba dar geriau į autobusą įdėt kaip siuntą. atsiskaitymas paprastesnis, nes tarkim, tam kas yra užsienyja pinigus pervesti galima ir turint paprastą LT kortelę.
                      aš taip ir ketinu daryt, nes kažkodėl pagailėjau tų eurų būdama Vokietijoj..
                      na Vokietijos pavyzdys todėl, kad aš vokiškai skaitau. manau tai būtų įmanoma ir iš Anglijos ir gal net iš Japonijos ar USA parsigabent.

                      2 Zaria - o tu nežinojai, kad manga yra A6 formato??
                      Paskutinis pakeitimas nuo nassa; 2007-09-08, 16:59.
                      mano susi

                      Comment

                      • shemica

                        #86
                        Autorius nassa
                        Na su tais siuntimais tai tikra bėda. nejau neturit draugų anglijoj, vokietijoj, na kokioj japonijoj?
                        Buvau Vokietijoj, dideliuose, bet nebūtinai, knygynuose yra galybė mangų, nuo pirmo iki naujausio volumo. ten ir užsisakyt galima. viena apie 6 eurus kainuoja [apie 21 LT]. jei kas nors gyvena ten, gali atsiųst, arba dar geriau į autobusą įdėt kaip siuntą. atsiskaitymas paprastesnis, nes tarkim, tam kas yra užsienyja pinigus pervesti galima ir turint paprastą LT kortelę.
                        aš taip ir ketinu daryt, nes kažkodėl pagailėjau tų eurų būdama Vokietijoj..
                        na Vokietijos pavyzdys todėl, kad aš vokiškai skaitau. manau tai būtų įmanoma ir iš Anglijos ir gal net iš Japonijos ar USA parsigabent.

                        2 Zaria - o tu nežinojai, kad manga yra A6 formato??
                        Oi atleisk, bet ne visi mes turim tokių pažinčių! Ne visi mes čia tokie turtingi, kad galėtume linksmai važiuot į svečias šalis. Bilietas ir viza kainuoja. Jei rašai ką nors, tai siūlyk, o ne girkis, kiek tu turi draugų Vokietijoj, kurie tau gali atsiųst ką tu nori.

                        Comment

                        • Lax..
                          reLaxed




                          • 2005 12 24
                          • 516

                          #87
                          Nebūtina visko čia išpūsti ir vertinti tiesmukiškai. Tai tiesiog dar vieno mangos prasimanymo būdo pasiūlymas...

                          Comment

                          • nassa
                            infuckincreadible...
                            • 2007 03 13
                            • 5

                            #88
                            Nu aš ir pažinčių neturiu, ale kai nori tai viskas įmanoma.. nenorėjau aš čia girtis ar pan. :P
                            iš vokietijos tai galėčiau parvežt, bet tai kas skaito vokiškai?
                            mano susi

                            Comment

                            • Zaria_klp
                              Uždirbu vidutiniškai
                              • 2006 12 13
                              • 20

                              #89
                              teisingai - tai tik dar vienas budas kazkaip gauti mangos. kokis tai sureagavimas shemica (sir or madam) stiprokas gavosi. va.. ir dar tada pastebesiu kad kai ko ankstesni pasisakymai nelabai issamus. jei jau rasot kad turit ar turesit ar zadat tureti tai pilnai su visom smulkmenom. as tai parasiau savo zinute su viltim kad permokejau ir pataisys zmones mane ir parodys kita kelia kaip pigiau. tada bendrinsimes ir vienysimes, galetume per kieno nors viena pazystama parsigabent tai ko norim.

                              ne tik A6 formato gi bunas. kartais centimetru didesni ar mazenis, B5 ir B6.. na cia siaip buvo mano nuostaba isreiksta - tiek pinigo uz kazka tokio mazo dydzio. ne deimantas gi ^^
                              Juokis, ir su tavimi juoksis visas pasaulis. Verk, ir tu verksi vienas.

                              Comment

                              • pumyte7777
                                Narys
                                • 2007 12 31
                                • 37

                                #90
                                Autorius nassa
                                Na su tais siuntimais tai tikra bėda. nejau neturit draugų anglijoj, vokietijoj, na kokioj japonijoj?
                                Buvau Vokietijoj, dideliuose, bet nebūtinai, knygynuose yra galybė mangų, nuo pirmo iki naujausio volumo. ten ir užsisakyt galima. viena apie 6 eurus kainuoja [apie 21 LT]. jei kas nors gyvena ten, gali atsiųst, arba dar geriau į autobusą įdėt kaip siuntą. atsiskaitymas paprastesnis, nes tarkim, tam kas yra užsienyja pinigus pervesti galima ir turint paprastą LT kortelę.
                                aš taip ir ketinu daryt, nes kažkodėl pagailėjau tų eurų būdama Vokietijoj..
                                na Vokietijos pavyzdys todėl, kad aš vokiškai skaitau. manau tai būtų įmanoma ir iš Anglijos ir gal net iš Japonijos ar USA parsigabent.

                                2 Zaria - o tu nežinojai, kad manga yra A6 formato??
                                Nemaunau kad is japonijos gera mintis....pagalvok kiek zmoniu cia moka japoniskai

                                Comment

                                Working...