Jeigu tai yra jūsų pirmas apsilankymas, būtu gerai apsilankyti mūsų FAQ. Norėdami rašyti forume, turite užsiregistruoti. Jei norit tiesiog peržiūrėti, tai eikite į forumą.
Nieko nesumasčiau daryt, tiesiog noriu sužinoti, ar būtų žmonių, kurie norėtų daryti bendrą užsakymą. Kuo didesnis siuntinys, tuo pigiau ir dar taikomos įvairios uolaidos.
Btw: kiets avataras...
2Btw: nepamirskit šiandien persukti laikrodžių atgal...
Mmmm... žmonės, įsiklausykit - aš dar nesiruošiu nieko daryt, tik noriu sužinoti jūsų nuomones tokiu dalyku.
Saitas neturėtų būti problema, gal turi ką pasiūlyti?
Man tai daug kas neaisku
1) Tipo dedates babkes kad nusipirktumet kazkoki mangos paketa?
2) kokios bent apytiksliai yra kainos?
3)(sitas svarbiausias)Kokia butent manga planuojate pirkt?
4)Tarkim mane tai sudomino,kokiu budu ir kam tureciau duoti pinigus?
5)Tai kad pardavineti mangas lietuvoje kazkas dar tik planuoja
2Niekshas:
1. Mes planuojame susimesti į krūvelę ir užsisakyti mangos.
2. Priklauso nuo saito, tarkim archonijoje kainos už volumą sviruoja nuo 5-10 $.
3. Kas ką norės, ir ko kam reikės.
4. Tarkim viskas gerai - aš, arba žmogus atsakingas už visa tai, tau parašys pm dėl kitos informacijos.
5. Nieko nesupratau. mes gi siunčiamės sau, o ne pardavinėti.
Tikiuosi niekur nesusimoviau ir viską gerai parašiau...
eto.. maciau te pora booksu apie anime, tai tokius ti gal i uzsisakyciau, o del mangos, tai as deja ish tu swolochiu kurie scanlatintus volumus skaito.
"Some kind of frickin brainwashed cat from mars
with a sick idea of world domination"
Manga uzsakinejant reikia labai gerai viska apgalvoti. Vargu ar visi gali sau leisti uzsakineti daug volumu turincia manga, todel geriau jei jau esi perskaites ir patiko taip smarkiai, kad nori tureti ir popieriuje. Tokia gali po truputi susirinkti, kad ir per kelis metus jei ne dar leciau. ^^ mano sarase yra pora, kuriu noreciau, bet jas nelengva gauti tai jei imciau tai artbook, o cia ir sunkiau rasti kas patiktu oh dar yra one shotai
Comment