Jeigu tai yra jūsų pirmas apsilankymas, būtu gerai apsilankyti mūsų FAQ. Norėdami rašyti forume, turite užsiregistruoti. Jei norit tiesiog peržiūrėti, tai eikite į forumą.
Gal kas parekomenduotu kokių mangu su badass main veikėjais? dar būtu neblogai viena kita manga kaip Unbalance X Unbalance (uxu) kad kas parekomenduotu
Gal zmones padetumete surasti tikrai gera itraukianti detektyvini manga bet kad nebutu keli volumai o butu bent 12 nes jau igryso issikaitai pasineri i istorija ir setau nutruksta
Gal zmones padetumete surasti tikrai gera itraukianti detektyvini manga bet kad nebutu keli volumai o butu bent 12 nes jau igryso issikaitai pasineri i istorija ir setau nutruksta
Monster turėtu patikti.
There's nothing right in my left brain,
there's nothing left in my right brain.
Ha ham XD niekada gyvenime nebuciau pagalvojus, kad patiks tokio tipo manga ( vampire knight ) visada skaitydavau shounen tipo mangas - na dar gantz, ir pan XD tai gal zinot panasiu mangu i Vampire knight , bet su nelievu piesimu ir istorija - fantastinio tipo XDDDD DD
Paskutinis pakeitimas nuo Kanda; 2011-03-30, 00:51.
Nezinau ar kas jau klause, tingejau skaityt visus puslapius >.>
Man labai reikia fantasy, viduramziu tipo mangos, kur karaliautu magai ir karzygiai :} Dar labai reiktu kad kokia mergina butu mage ir aisku vaikinas su normaliais sarvais.
Is anksto dekoju.
Nezinau ar kas jau klause, tingejau skaityt visus puslapius >.>
Man labai reikia fantasy, viduramziu tipo mangos, kur karaliautu magai ir karzygiai :} Dar labai reiktu kad kokia mergina butu mage ir aisku vaikinas su normaliais sarvais.
Is anksto dekoju.
Ko nors panašaus į Watashi ni xx shinasai PLZ? Būčiau dėkinga
Hadashi de bara wo fume
Uwasa no Midori-kun
Billion dollar girl (ar kazkas pan.)
Love Celeb
Rockin' Heaven
Bokutachi wa shitte shimatta
Skip Beat
Forbidden Kiss
bishounen no oheya
Kitchen Princess
Honey X honey
kaichou wa maid-sama!
barajou no kiss
kiss dake ja kaesanai
ko akuma cafe
Kyou, Koi wo Hajimemasu
Moe Kare!!
Honey Hunt
Desire Climax
Rhapsody In Heaven
Strobe Edge
Two Beasts
Kimi ni Todoke
Boku wa Kisu de Uso wo Tsuku
Fall In Love Like A Comic
Tikekimes rasi kanors panasaus nepaminejai butent kuo panasaus tai sumeciau kas man rods panasu Sekmes ;P
Comment