Jeigu tai yra jūsų pirmas apsilankymas, būtu gerai apsilankyti mūsų FAQ. Norėdami rašyti forume, turite užsiregistruoti. Jei norit tiesiog peržiūrėti, tai eikite į forumą.
Tite Kubo - Pernelyg gražus personažų veido bruožų piešimas shonen mangai, kurio neturi nei Kishimoto, nei Eiichiro Oda. Hidekaz Himaruya - Labai mielas ir švelnus piešimo stilius, humoras susilieja su rimtumu, todėl manga labai greitai skaitoma. Yana Toboso - Personažų, jų drabužių ir aplinkos detalizavimas nustelbia visus manga autorius~
Akira Toriyama už dragon ballz Tite Kubo už bleach nors ten truputi ir yra apsurdiškumo ir minusu kurie kartais wtf. bet vistiek patinka man bleach.
Na ir žinoma Hoshino Katsura už d gray-man...
Big things have small beginnings There is no such thing as a perfect, but that doesn't mean we can not try to achieve perfection ...
Junji Ito. nuo tada, kai draugas atsiuntė Uzumaki, tapau priklausoma nuo jo darbų. Labai priimtinas piešimo stilius, ir tai, kaip jis vaizduoja tuos visus kraupius dalykus:3 Kas liečia siužetą, Uzumaki sužavėjo, po to skaitytas Gyo irgi buvo wow, o toliau jau nebe tokie įspūdingi darbai (kaip dažniausiai ir būna), nors dar būtų galima išskirt Tomie.
Hmm.. manau šiuo metu tik tiek, bet visai neblogai būtų atrasti ką nors panašaus, tai updeitinsiu vėliau.:3
Inoue Takehiko <- už Slam Dunk ir Vagabond mangas kurių gerbėjas esu. Laukiu kiekvieno naujo Vagabond chapterio.
Eiichiro Oda <- už neišsenkanti ir neretai stebnanti fantazijos ir komedijos genijų One Piece (prisimenu kai pirmą kartą animėj pamačiau sraigę naudojamą kaip telefoną čiut nuo kėdės nenugriuvau...) idomu skaityti ir jo mangą ir po to pamatyti kaip tą jo fantastinį pasaulį ir idėjas atgaivina anime.
Yoshiyuki Okamura <- neturiu net ką daug ir pasakyt, na nebet Hokuto no Ken ir Sanctuary jo darbu sarase, o šie darbai kalba patys už save.
Yazawa Ai- Nuostabi rašytoja ir dailininkė ji parašė mano mėgstamiausią Manga NANA. Ši rašytoja gali sužavėti savo kuremų veikėjų charakterių spalvingumu ir tikrai įdiomiu siužetu, kuris priverčia tave virpeti iš noro skaityti toliau. Ryu Geum Chel-Jo kūryba man patinka dėl, nes jis sugeba sukurti labai nuostabias kovos scenas, kuriose netrūksta nieko.Tai pogi jo kūriniai atrodo kad kalbetu apie senovės laikus, bet su labai moderniu 21a. priekoniu.
Ir yra dar daug rašytojų, kuriuos myliu, bet šie du vieni iš mano megstamiausių.
Masakazu Katsura- uz zetman ir jo romcom'us (DNA^2 and others..)
Kentaro Miura uz Berserk'a (meno kurinys tikras)
Tsugumi Ohba/Takeshi Obata uz Death Note ir Bakuman( nuostabios mangos)
Comment