Jeigu tai yra jūsų pirmas apsilankymas, būtu gerai apsilankyti mūsų FAQ. Norėdami rašyti forume, turite užsiregistruoti. Jei norit tiesiog peržiūrėti, tai eikite į forumą.
Geriausiu laikau Masashi Koshimoto, nes jis labai gražiai piešė pirmasias dalis... ir kuria labai įdomias istorijas bei veikėjus...
Nors aisku daugiau be jo ir Akiros ne ka ir zinau ~~
Geriau siaubinga pabaiga, nei siaubas be pabaigos.
Gainax dar giĄ (Furi Kuri, NGE etc.)! Gaila, kad dažnai nepasidomiu mangakom, bet tikrai daug jų labai gerų yra, o anime jau tik stiliaus bruožai išlikę būna.
We ate your shoes !! Along with other household items....
Kyujyo Kiyo(Trinity blood)
Hiromu Arakawa(Fullmetal Alchemist, A bat in a blue sky)
Naked ape(DOOLS)-tai kūrybinis duetas
Tsugumi Ohba ir Takeshi Obata(Death Note)
Man vis dėlto mangoje labai svarbus piešimas. Nesuskaičiuosiu kiek jau drop'inau mangų dėl piešimo,todėl ir neskaičiau labai daug jų.
O mano mėgstamiausių autorių(dailininkų sąrašiukas nėra didelis): Fujisawa Tohru (Great Teacher Onizuka, Kamen Teacher) Ikeda Akihisa (Rosario + Vampire) Umezawa Haruto( Bremen)
Daug kas jau minėjo, bet Ohba & Obata team'as xD Kol kas tik du jų projektai yra, bet death note - detektyvinis šedevras, o bakuman - labai geras slice of life žanro atstovas. Abu kūriniai tokie skirtingi, bet vis tiek vienodai aukštam lygy, kad šitą team'ą laikau geriausiais vien dėl to, jog, man rodos, kad ir ko jie imtųsi, vis tiek gerai padarys xDD
Antroj vietoj būtų Kentarō Miura (visi, kas skaito berserk supras, kodėl) ir Miyazakis (Nausicaa vienintelė jo normali manga, bet jos kokybė tai ohoho visom prasmėm).
Comment