Jeigu tai yra jūsų pirmas apsilankymas, būtu gerai apsilankyti mūsų FAQ. Norėdami rašyti forume, turite užsiregistruoti. Jei norit tiesiog peržiūrėti, tai eikite į forumą.
Nikas, netolygu kaip tu tą mangą skaitai. Jei nusipirkęs mangos, tai visai normaliai, bet jei skaitai per kompiuterį, tuomet akims labai kenkia ir labai skauda jas, jos greit pavargsta. Kadangi mūsų Lietuvėlė labai skurdi, kalbant apie mangą, tad aš šiuo atveju kalbėjau apie mangą, kurią skaitome kompiuteriu. Atsiprašau, jei kas nors ne taip mane supratote.
Kai dar nebuvau išmėginus mangos,galvojau:
Kaip ją skaityt?
Juoda balta.
Koks įdomumas..
ir pnš xD.
Ir štai skaitau. Ir neturiu labai prie ko prikinti. Jokių pučiančių vėjelių,ar įtemto susižvalgymo po 10 minučių ir etc. Greitai,efektyviai ir sėdi patenkinta. Šiaip iškart kiek sunkoka,bet poto įsivažiuoji ir vienas malonumas ;]]
manga man labiau uz anime patinka, kad gericiau perskaitai, gali buti graziau nupiesta, idejos autoriaus kuriama istorija (pvz claymore manga dar kuriama, o anime jau baigta), man kazkodel labiau patinka i juoda krauja ziuret(mangose) nei į tikrovišką raudoną (anime), gal tiesiog pripratau, man patinka nespalvotas vaizdas , nes tada gali savo spalvu truputi prikurt, o per anime kartais blogai parenka.
Nerandu as toj mangoj isvis pliusu.+ tas gal kad buna kartais manga ir po anime ziurejimo dar manga perskaitai ta prasme kita storyline.
Minusai :
1.Nespalvota
2.Keistas skaitymo budas (nesuprantu kokia is to nauda)
3.Reikia pirkt daug tu mangos knygeleliu -nemazai atseina
Nerandu as toj mangoj isvis pliusu.+ tas gal kad buna kartais manga ir po anime ziurejimo dar manga perskaitai ta prasme kita storyline.
Minusai :
1.Nespalvota
Del pirkimo knygeliu: juk yra pilna kur gali online skaityt!!!
Minusai :
1.Nespalvota
Su viskuo nesutinku!
1.Jai nepatinka nespalvoti komiksai, skaityk donaldus...
2.Perskaicius bent viena manga visiskai priprantama.
3.Nieko pirkt nereikia jai pinigu gaila, gali atsisiusti arba read online
Comment