hmm - kodel dažniausiai ne color mangos ?

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Mildziux
    tebunie meska!

• 2003 07 25
    • 35

Nu ne, cia gi kaip filmai, vienas kitas siuolaikinis filmas buna nespalvotas, ir man labai tai patinka... tik mazvaikiai ir panasi publika tokio anime neziuretu, nes tai turetu buti rimtas daiktas...
    Girls don't like boys, girls like cars and money...

Boys will laugh at girls when they're not funny...

Comment

• Fusion

man nespalvotai tai daug graziau atrodo......... jeigu taip pieshia reishkia taip ir turi booti

Comment

• Fusion

.

Comment

• Majo

as kazkada paisiau spalvota manga. tai jau patikekit, atrode pakankamai baisiai. va taip. tiesiog seselius sunkiau paisyt nes spalvu daugiau. o taip tai negrazi turbut manga butu spalvota. nors gal ir nieko. nzn. juk as rankose niekada ir nelaikiau tikros manga, tik "naminius", tai gaila.
          tai va.

Comment

• daumiz

manga zhymiai geriau atrodo nespalwotai o jei butu in COLOR tai pabandykite ysiwaizduoti koki BLAME! jau taip reikia idemiai zhiureti kol supranti kas nupaisyta o jei spalwota butu tai jau tikrai AMEN

Comment

• Mildziux
              tebunie meska!

• 2003 07 25
              • 35

Nors gal CLAMP kartais ir noreciau, kad manga butu nuspalvinta, nes mane is proto varo tokie piesiniai, kur daug daug daug chaotisku liniju ir nesuprantu, kas ten turi vykti. Gerai, Sakura grazu, suprantu, Tsubasa irgi gal nieko (didzioji dalis nupiesta graziai ir aiskiai), bet va X ir Rayearth... puse piesiniu - purvinas chaosas. Turbut reikia moketi japoniskai ir suprasti, kas ten parasyta, ar ne... X ir RE fainiau spalvotai...

Bet visos kitos mangos spalvotos atrodytu pasibaisetinai. (XD nuspalvinta "Kasablanka"...)
              Girls don't like boys, girls like cars and money...

Boys will laugh at girls when they're not funny...

Comment

• daumiz

jo jei norit pamatyt tikrai chaotishka manga tai blin paskaitykit blame!

CHAOSAS TIKRAJA TO ZHODZIO PRASME

bet manga wisai zjb

Comment

• Rune
                  Narys
                  • 2002 04 10
                  • 7

mhm,kai actionas prasideda blame tai tikrai chaosas..

Comment

• daumiz

jo net ne chaosas kose makalose ir seip ta manga baisiai sunku suprast blin kai as dar junior at manga tai man reikia po 2-3 kartu woluma skaityt kol isikertu

Comment

• yuna

Aš visad būsiu už spalvas. spalvos tik pagražintų ir taip pilką tą mangą
                      esu mačius kelis puslapius spalvotos mangos, tik neprisimenu pav, bet tikrai gražiau atrodo.
                      manau, tėra viena priežastis - taupumas, o ne gražumas.

Comment

• Doom4s
                        Narys
                        • 2005 01 23
                        • 31

Manau manga yra pieshiama tokia tam, kad pritraukti skaitytoja prie storyline'o,
                        ir neleisti jam ten perdaug ja grozetis... taip pat nespalvota parodo artistu meistrishkuma
                        that's all IMO..

Comment

• Berserker

Na spalvos tik tam, kad butu galima isivaizduoti kaip charakteriai atrodo, taip pabreziama ju isvaizda, supanti aplinka...; tai pagyvina manga
                          Juoda/balta daugiau pasako apie manga, pati kureja > pieseja, negu spalvoti paveiksleliai

Comment

• Bonita

emmm nius mano manymu nespalvota manga daug geriau, nes tada labiau ties siuzetu susikaupi vat bet geriausiai tai kaip bleach mangoj...isspalvinti geresni kadrai ir tiek, kurie labai pagyvina kurini ir leidzia atsigaut akims nuo to juoda-balta formato siaip jauciu jei i rankas mano patektu visiskai spalvota manga, tai siuzetas nebutu pirmoj vietoj, nes smegeneles tiesiog uzsiblokuotu ties nuostabiu spalvinimu

Comment

• KazE
                              Forumo vilkas
                              • 2003 09 22
                              • 139

-_- spalvota manga

manga nespalvota, nes spalvota uztruktu tris kart ilgiau daryt -_- , manga = knyga = juodos avys baltos lankos -_-

zodziu viskas l.gerai su tokia manga kokia yra
                              http://img361.imageshack.us/img361/5696/sig9vf.png
                              "While we�re living | The dreams we have as children | Fade away

Comment

• Jabatan
                                kaprizas

• 2002 04 07
                                • 71

klausimas ar spalvota manga isvis yra manga
                                Everything is everything

Comment

Working...