Nu ne, cia gi kaip filmai, vienas kitas siuolaikinis filmas buna nespalvotas, ir man labai tai patinka... tik mazvaikiai ir panasi publika tokio anime neziuretu, nes tai turetu buti rimtas daiktas...
hmm - kodel dažniausiai ne color mangos ?
Collapse
X
-
as kazkada paisiau spalvota manga. tai jau patikekit, atrode pakankamai baisiai. va taip. tiesiog seselius sunkiau paisyt nes spalvu daugiau. o taip tai negrazi turbut manga butu spalvota. nors gal ir nieko. nzn. juk as rankose niekada ir nelaikiau tikros manga, tik "naminius", tai gaila.
tai va.Comment
-
Nors gal CLAMP kartais ir noreciau, kad manga butu nuspalvinta, nes mane is proto varo tokie piesiniai, kur daug daug daug chaotisku liniju ir nesuprantu, kas ten turi vykti. Gerai, Sakura grazu, suprantu, Tsubasa irgi gal nieko (didzioji dalis nupiesta graziai ir aiskiai), bet va X ir Rayearth... puse piesiniu - purvinas chaosas. Turbut reikia moketi japoniskai ir suprasti, kas ten parasyta, ar ne... X ir RE fainiau spalvotai...
Bet visos kitos mangos spalvotos atrodytu pasibaisetinai. (XD nuspalvinta "Kasablanka"...)Girls don't like boys, girls like cars and money...
Boys will laugh at girls when they're not funny...Comment
-
emmm nius mano manymu nespalvota manga daug geriau, nes tada labiau ties siuzetu susikaupi vat bet geriausiai tai kaip bleach mangoj...isspalvinti geresni kadrai ir tiek, kurie labai pagyvina kurini ir leidzia atsigaut akims nuo to juoda-balta formato siaip jauciu jei i rankas mano patektu visiskai spalvota manga, tai siuzetas nebutu pirmoj vietoj, nes smegeneles tiesiog uzsiblokuotu ties nuostabiu spalvinimuComment
-
-_- spalvota manga
manga nespalvota, nes spalvota uztruktu tris kart ilgiau daryt -_- , manga = knyga = juodos avys baltos lankos -_-
zodziu viskas l.gerai su tokia manga kokia yrahttp://img361.imageshack.us/img361/5696/sig9vf.png
"While we�re living | The dreams we have as children | Fade awayComment
Comment