Yaoi manga

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Bagy
    Bagy-san

• 2008 05 24
    • 289

Aš siūlyčiau dar paskaityti "Cut" ". "Wild Fangs", "Kneel down and kiss my boots" "Kanga ne Spoon"
    Jie visi skirtingu žanru, bet jei man labai patinka.

Comment

• saulute1993
      manga gerbeja
      • 2007 08 19
      • 42

Autorius Bagy
      Aš siūlyčiau dar paskaityti "Cut" ". "Wild Fangs", "Kneel down and kiss my boots" "Kanga ne Spoon"
      Jie visi skirtingu žanru, bet jei man labai patinka.
      o is kur galima parsisiusti Kneel down and kiss my boots nes to vienintelio nesu skaiciusi?
      I like yaoi is that bad? yaoi mangos puslapis lt http://totally-yaoi.blogspot.com/

Comment

• Bagy
        Bagy-san

• 2008 05 24
        • 289

Tiesą pasakius aš neatsimenu iš koio saito aš jį gavau.

Comment

• dattebayo
          random fangirl syndrome

• 2007 11 18
          • 207

Autorius saulute1993
          o is kur galima parsisiusti Kneel down and kiss my boots nes to vienintelio nesu skaiciusi?
          http://www.bebo.com/PhotoAlbumBig.js...mId=7258177896
          Pasiseke tau, nes turiu issiseivinus linka.
          I'm AWESOME, huh?
          nesu Kneel Down and Kiss my Boot fane, nes esu per daug isranki ir per daug kabinejuosi prie piesimo. patiko tik KINKY ideja

Comment

• Bagy
            Bagy-san

• 2008 05 24
            • 289

o kokios Mangaka piešimo stilius tau patinka?

Comment

• dattebayo
              random fangirl syndrome

• 2007 11 18
              • 207

Autorius Bagy
              o kokios Mangaka piešimo stilius tau patinka?
              we're getting offtopic here uoj, tingiu pavardziu ir pavadinumu ieskot kiek atsimenu tokia bobulka Yukiru Sugisaki (nupaise Dn Angel) taip nieko paisydavo... tik kad va visokias nesamones. Nors jos sukurtas Dark'as vienas megstamiausiu mano personazu Dar Kentaro Yabuki (Black Cat). Dabar tik sitas 2 pavardes atsimenu... Ir dar aisku keli nerealus Doujin'u Mangakai.

Comment

• saulute1993
                manga gerbeja
                • 2007 08 19
                • 42

Man patinka Minami Haruka, NITTA Youka, NITTA Youka, KOIDE Mieko mano megstamiausi
                I like yaoi is that bad? yaoi mangos puslapis lt http://totally-yaoi.blogspot.com/

Comment

• Dioma
                  The angry one
                  • 2007 06 27
                  • 10

Siūlau Ayano Yamane, Nangoku Banana ir Kazuma Kodaka darbus. Visos pasižymi dailiais veikėjais <3

Comment

• vilkduobe
                    *

• 2008 07 22
                    • 30

Autorius saulute1993
                    Jeigu jums patinka yaoi kur vienas veikejas pusiau kate\zmogus kaip loveless taij siulau paskaityti MISHIMA Kazuhiko manga Love Neco.
                    Hmmm, šiaip jau Ritsuka nebuvo katė/žmogus.. xD

Norėjau pasiteirauti, ar, jeigu kas nors skaitėt, Yami no matsuei manga verta dėmesio?

Comment

• Jogarasu
                      Narys

• 2008 08 14
                      • 90

Sorano Kairi - Monochrome factor. skaitau - patinka.(ps.anime dar geresnis))))
                      Spoileris:

Comment

• saulute1993
                        manga gerbeja
                        • 2007 08 19
                        • 42

Autorius vilkduobe
                        Norėjau pasiteirauti, ar, jeigu kas nors skaitėt, Yami no matsuei manga verta dėmesio?
                        verta , geras ir anime buvau kazkur radusi, biski per daug fantastikos kitur bet gerai anime trumpesnis ne tiek daug seriju taij rinkis kaip darysi

Comment

• vilkduobe
                          *

• 2008 07 22
                          • 30

Autorius saulute1993
                          verta , geras ir anime buvau kazkur radusi, biski per daug fantastikos kitur bet gerai anime trumpesnis ne tiek daug seriju taij rinkis kaip darysi
                          Anime mačiau. Kažkur perskaičiau, kad manga žymiai geresnė, bet netrukus teko išvysti priešingą atsiliepimą. Tad nusprendžiau pasiteirauti dar sykį čia ir nuspręsti, ar verta manga skaityti, ar ne. xD

Comment

• dattebayo
                            random fangirl syndrome

• 2007 11 18
                            • 207

Autorius Jogarasu
                            Sorano Kairi - Monochrome factor. skaitau - patinka.(ps.anime dar geresnis))))
                            Spoileris:
                            Mua's opinion :
                            karta ieskodama visokiu shonen ai ir yaoi aptikau pavadinima Monochrome Factor. labai suintrigavo, taigi puoliau i youtuba ir emiau ziuret pirma epa. pirmas 10min patiko, o paskui prasidejo visas fantasy n' sh*t. paisymas man asmeniskai nelabai patiko, o pats story line'as kazkoks pigus ir nuvalkiotas... paskui kad tuo isitikinciau paziurejau dar kelis ep'us ir nuomone nepasikeite. dabar galvoju ar bandyt skaityt manga ar ne, juk jei nepatiko anime tai manga nebus geresne?...

Comment

• Jogarasu
                              Narys

• 2008 08 14
                              • 90

vilkduobe VERTA VERTA... man labai patiko, nors man mazai kas patinka... tad visiems siulau. jausmas toks neaiskiai pakiletas, nes mano megiamas ir dievinamas piesimo stilius. tik vol.1 naaa.... geriau sapesti patiems
                              keli pavai
                              Spoileris:

dattebayo. tai individualu, man asmeniskai fantasy ir shonen ai miksai patinka (yami no matsuei - ne isimtis). story linea's ,nzn, man patinka, tikiuosi anime dar nustebins, nes ne viskas atrodo dar isejo (originalo kalba 12 seriju is kuriu tik 8 ziurejau su vertimu) manau anksti sprest.
                              Paskutinis pakeitimas nuo Jogarasu; 2008-08-17, 22:32.

Comment

• Bagy
                                Bagy-san

• 2008 05 24
                                • 289

Jai kas neskaitet paskaitykit "Ijimetaihodo Aishiteru"

Comment

Working...