siulikite geras yaoi mangas gal kitiem gerbejams patiks bet jeigu neptinka taij prasau nerasynek nesamoniu
Yaoi manga
Collapse
X
-
Žymos: Nieko👍 1Bardakas, likes this.
-
rasyk kokias patinka jums manga shounen and yaoi tipo
YAOI------Šis žanras vaizduoja homoseksualius santykius tarp vyrų, dažniausiai tarp suaugusiųjų
Shōnen-ai, shonen-ai arba shounen-ai ------šie japoniški išsireiškimai naudojami kalbant apie manga ar anime, kuriuose aprašoma meilė tarp jaunų vyrų ar paauglių, taip pat tarp japoniškai vadinamų Bishōnen – gražių vyrų. Šis žanras aprašo romantiškus, bet neseksualius santykius tarp vyrų. Shonen-ai yra labai populiarus žanras Japonijoje, Rytų Azijoje, Amerikoje ir Vakarų Europoje, o pagrindiniai skaitytojai yra moterys bei mokinės.
na si informacija is wikipedijos
siulau jums kelias geras yaoi mangas taij Totally Captivated ir You're My Love Prize in Viewfinder ir dar Crimson Spell pabandykit gal patiks jei norit parasykit galiu atsiusti. Beje jie dar nepabaigti isleisti taij biski nervina laukti.Paskutinis pakeitimas nuo Bax; 2008-08-07, 00:20.I like yaoi is that bad? yaoi mangos puslapis lt http://totally-yaoi.blogspot.com/Comment
-
O galima kitaip?
Pvz Mangaka, Haruka Minami kuria oi kokius pošlus manga. Na pavyzdiui CHILD EPICUREAN arba Milk Taste Honey, Love Healing arba Love Pet.
ITSUKI Kaname Ne tokie pošli, bet jos darbai man irgi labai patinka Pvz. April 4th toks mielas net garudu žiūrėt. Mede Shireru Yoru no Junjou irgi geras.
Bet labiausiai dievinu MIYAMOTO KANO jos darbai mano akimis idealūs. Rules, Not/Love, Flowers. Aš ją dievinu.Comment
-
O galima kitaip?
Pvz Mangaka, Haruka Minami kuria oi kokius pošlus manga. Na pavyzdiui CHILD EPICUREAN arba Milk Taste Honey, Love Healing arba Love Pet.
ITSUKI Kaname Ne tokie pošli, bet jos darbai man irgi labai patinka Pvz. April 4th toks mielas net garudu žiūrėt. Mede Shireru Yoru no Junjou irgi geras.
Bet labiausiai dievinu MIYAMOTO KANO jos darbai mano akimis idealūs. Rules, Not/Love, Flowers. Aš ją dievinu.
man irgi patinka minami harukos darbai ir lb geri
Itsuki Kaname darbai kaip april 4 ir Wagamama dakedo Itoshikute lb geri patariu paskaityti
Siulau jums paskaityti sias yaoi mangas, kam patiko okane ga nai taij pakaitykit Totally Captived panasus siuzetas susije su yakudza. dar geri crimson spell ir Vien Finder. Cia mano megstamiausios.
ir del Doujinshi nelabai cia tinka nes pvz man lb nepatinka kaip perdaro naruto, bleach ir kitokius gerus anime personazus. Jie geri kokie yra bet kaij pamataij juos taip perdarytus kartais lb net sunervina . Na taij cia netinka doujinshi manga.Paskutinis pakeitimas nuo Bax; 2008-08-08, 00:15.I like yaoi is that bad? yaoi mangos puslapis lt http://totally-yaoi.blogspot.com/Comment
-
Comment
-
Na Junjou Romantica maciau tiktais anime, bet one manga skaiciau kazkokia yaoi manga..O__o Gaila kad neatsimeu kaip vadinas, bet ten is triju chapteriu, bet tokia kvaila kad siaubas...
Gal kas zino kur galima loveless rast parsisiust? xDComment
-
na as daug manga siunciuosi per www.mangatraders.com ir pati imetu ten failu bet dabar mane biski uzblokavo taij turiu laukti kol atsiblokuos. yra dar vienas geras saitas kur gali parsisiusti yaoi manga http://fayte.wordpress.com/ regintis nereikia ten rasite daug geru mangu kaip
Mangaka: Akama Hisaki
Mangaka: Akiba Touko
Mangaka: Amagi Reno
Mangaka: Chitose Piyoko
Mangaka: CJ Michalski
Mangaka: Dr. Ten
Mangaka: Eiki Eiki
Mangaka: Fujii Mitori
Mangaka: Fujii Sakuya
Mangaka: Fuwa Shinri
Mangaka: Fuyuno Ikuya
Mangaka: Fuyuno Jinko
Mangaka: Fuzuki Atsuyo
Mangaka: Gokurakuin Sakurako
Mangaka: Hasumi Toui
Mangaka: Hiaya Yuki
Mangaka: Higa Sakia
Mangaka: Higuri Yuu
Mangaka: Hiiro Reiichi
Mangaka: Himawari Souya
Mangaka: Honami Yukine
Mangaka: Honjou Rie
Mangaka: Ichijou Lemon
Mangaka: Ishimaru Hiroko
Mangaka: Kaen
Mangaka: Kaname Itsuki
Mangaka: Kanbe Akira
Mangaka: Kanzaki Takashi
Mangaka: Kiriyu Kiyoi
Mangaka: Kisaragi Hirotaka
Mangaka: Kominami Tatsuya
Mangaka: Koujima Naduki
Mangaka: Kousaka Tohru
Mangaka: Kujou Aoi
Mangaka: Kuon Mao
Mangaka: Kururin Rumiko
Mangaka: Maruya Kae
Mangaka: Matsumoto Temari
Mangaka: Matsumoto Yuuka
Mangaka: Mayama Jun
Mangaka: Minase Masara
Mangaka: Minimi Haruka
Mangaka: Miroku Kotoko
Mangaka: Mishima Kazuhiko
Mangaka: Miyazawa Yura
Mangaka: Momozuki Haruka
Mangaka: Murakam Maki
Mangaka: Nakamura Shungiku
Mangaka: Narazaki Souta
Mangaka: Nekota Yonezou
Mangaka: Nishimura Shuuko
Mangaka: Nitta Youka
Mangaka: Ochi Chifumi
Mangaka: Odagiri Hotaru
Mangaka: Ogasawara Uki
Mangaka: Ohya Kazumi
Mangaka: Oumi Shinano
Mangaka: Oyamada Ami
Mangaka: Rokuya Sanae
Mangaka: Sakura Bun7
Mangaka: Sakura Haiji
Mangaka: Sakuraga Mei
Mangaka: Sakuragawa Sonoko
Mangaka: Sakuragi Yaya
Mangaka: Sakurai Ryou
Mangaka: Sakurai Shushushu
Mangaka: Shimada Hisami
Mangaka: Shimizu Yuki
Mangaka: Shino Natsuho
Mangaka: Sugahara Ryu
Mangaka: Tachibana Kaimu
Mangaka: Takagi Ryou
Mangaka: Takaku Shouko
Mangaka: Takami Jiro
Mangaka: Takanaga Hinako
Mangaka: Takashima Kazusa
Mangaka: Tateno Makoto
Mangaka: Tatsukawa Kazuto
Mangaka: Tendou Mahiru
Mangaka: Tennouji Mio
Mangaka: Tohjoh Asami
Mangaka: Tsunoda Ryoku
Mangaka: Umezawa Hana
Mangaka: Yamakami Riyu
Mangaka: Yamane Ayano
Mangaka: Yamato Nase
Mangaka: Zaou Taishi
ne viskas yra englu kalba nemazai japonu bet panarsius randu yaoi mangos kur nera niekur kitur, na taij sekmes. panarsykitI like yaoi is that bad? yaoi mangos puslapis lt http://totally-yaoi.blogspot.com/👍 3Comment
-
geru yaoi mangu dar neaptikau. Loveless tik pirmi volumai patiko. Junjou romantica isvis $hoodaz. Okane ga nai gal ir nieko butu bet piesimas liewas ir tas Pimp'as nepatiko. O doujinshi kitas reikalas. skaiciau daug, bet Togainu no chi neprelenke niekas. Supa-hawt characters ir unreal paisymas. Deka siu doujinshi tapau Yaoi fane. and damn,... Akira is facken' sexeh...Comment
-
Jeigu jums patinka yaoi kur vienas veikejas pusiau kate\zmogus kaip loveless taij siulau paskaityti MISHIMA Kazuhiko manga Love Neco. Zandrai comedija ir yaoi. Na zinau tik viena saita is kur galima parsisiusti www.mangatraders.com . Siulau paskaityti sitos autores darbu lb geri.
loveless manga nezinau kur galima parsisiusti, zinau tik kur galima skaityti online http://www.thespectrum.net/manga_sca...manga_Loveless ten yra 9 volumai. Jeigu rasiu kur eina parisisiusti pranesiu.
Siulau parsisiusti dar viena gera yoai manga OVERDOSE lb geras man patinka ji paskaityti. skaiciau daygybe kartu ir neatsiboso.I like yaoi is that bad? yaoi mangos puslapis lt http://totally-yaoi.blogspot.com/Comment
Comment