Speed Racer

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts

• Egura
    replied
    Aš šiaip iš esmės, atvirai pasakius, pirksiu tik dėl to, kad leidyklą palaikyt ir, kad daugiau jokių amerimanga nebūtų leidžiama, aišku tai negalioja korėjietiškai mahnwa, ji man patinka.
    Art'as toks visiškai oldschooliškas, kažkotai man truputį primena
    Spoileris:
    Flinstonus
    ... na bet čia tik man tokios asociacijos kyla...
    Ir šiaip man nelabai prie dūšios shounen-sports manga... man ir "sports" anime nelabai...
    Jau turbūt žymiai labiau būčiau džiaugusis jei kokio Tarroto antrą dalį išleidę būtų :rolleyes:

Rašyti komentarą:

• Mouse[ON]
    replied
    nesvarbu ar skaitysiu ar ne, bet sita manga stoves mano lentynoje!

Rašyti komentarą:

• Kenshin_Rurouni
    replied
    na gal zinot kada knigynuose pasirodys?

Rašyti komentarą:

• Futari
    replied
    Paziurejau bandomuosius puslapius... Ne prie sirdies man tokia manga.

Rašyti komentarą:

• Miglaja
    replied
    Jau zinau apie sia manga tik nzn ar verta bus pirkti Beto labai dziaugiuosi kad Lietuvoje vis dideja lietuvisku mangu pasirinkimas

Rašyti komentarą:

• HajiHaji
    replied
    turbut skaitant sita manga mane apimtu nostalgija, nes tai pirmasis anime, kuri esu mates, nors tuo metu sito ir nezinojau, man buvo gal seseri : }

Rašyti komentarą:

• anpas
    Guest replied
    30 pirmųjų puslapių iš "Speed Racer" manga komikso - nemokamai!

Ilgai lauktą legendinio Japonijos komiksų meistro Tatsuo Yoshidos komikso SPEED RACER (prisimenate kultinį animacinį filmuką?) pirmąją dalį iš trijų jau galite rezervuoti interneto parduotuvėje LEVEL.lt už 9,99 Lt – mažiausiai trimis litais pigiau ir mažiausiai savaite anksčiau nei bus artimiausiame knygyne. Labai įdomu: Jūs galite visiškai nemokamai atsisiųsti pirmus 30 komikso puslapių (linkas žinutės apačioje)!

Na, o jeigu rezervuosite komiksą spustelėję ant Speedo šalmo žemiau iki šios savaitės ketvirtadienio ryto, tai gausite jį tiesiai į namus dar šią savaitę.

Kas yra manga? Tai originalūs japoniški komiksai, kaip ir pridera Rytuose, skaitomi verčiant iš dešinės į kairę. Pirmoji Lietuvoje sukėlusi manga revoliuciją, leidykla OBUOLYS tęsia pažintį su geriausiais japonų komiksais pristatydamą SPEED RACER.

Tai daugiau nei 600 puslapių greičio, veiksmo ir nuotykių! Nesvarbu, ar Tu darysi pirmą ratą, ar nostalgišką sugrįžimą, nepaprasti lenktyninko Spydo nuotykiai privers sušukti kiekvieną:

Go, Speed Racer, go!

Informacijos šaltinis: LEVEL.lt dienoraštis.
    Prisegti failai

Rašyti komentarą:

• Egura
    sukūrė giją Speed Racer

Speed Racer

"Pirmą kartą leidykla OBUOLYS serijoje MANGA LIETUVIŠKAI! pristato pasaulinę sensaciją – legendinio Japonijos komiksų meistro Tatsuo Yoshidos mangą SPEED RACER.

Tai daugiau nei 600 puslapių greičio, veiksmo ir nuotykių! Nesvarbu, ar Tu darysi pirmą ratą, ar nostalgišką sugrįžimą, nepaprasti lenktyninko Spydo nuotykiai privers sušukti kiekvieną:

Go, Speed Racer, go!"

Iki pasirodymo liko Lietuvoje tik pora dienų.

https://www.level.lt/lt/knygos/speed...go-go-i-dalis/
    www.obuolys.lt

Na ką laukiam pasirodymo
Working...