Taigi taigi kaipgis. Po ilgos (net ~9 mėnesių) pertraukos, grįžta rašytojų kovos. Bent jau vienam kartui, nors tikiuosi, kad ne tik. Kadangi į black_lejos norą suremti virtualias plunksnas niekas neatsiliepė, pasišoviau susiremti pati. Juk reikia rodyti pavyzdį, ar ne? Priešininke nuolat žavėjausi už tai, kad ne vienoje kūrybinėje plotmėje reiškėsi/kovėsi, mūsų AMV kova irgi nepavyko (prisipažįstu, dėl mano tingumo), tai bent jau kitokioj kūryboj galėsim pasilyginti ir smagiai stoti viena prieš kitą.
KOVOS INFORMACIJA
Pagrindinė idėja/tema: Saulė taip stipriai mylėjo mėnulį, kad kiekvieną naktį numirdavo, jog leistų jam kvėpuoti.
(The sun loved the moon so much that he died every night to let her breathe)
Žanras: pagal pasirinkimą
Apimtis: nuo 300 iki 1500 žodžių
Deadline: 2015-04-20
Tokios tokelės, kad black_leja darbo pristatyti laiku nespėjo. Geras taškiukas man, blogas taškiukas jai, vis dar minimali statistikos lentelė atnaujinta. Specialūs baudos taškai kol kas neįvesti, tai tik pralaimėjimo priskaičiuotas. Na, o savo istoriją įkeliu.
Darbai:
cobabara
Diena ir naktis
(415 žodžių)
Darbai:
cobabara
Diena ir naktis
(415 žodžių)
Spoileris:
KOVA BAIGTA!
Tokios tokelės, kad black_leja darbo pristatyti laiku nespėjo. Geras taškiukas man, blogas taškiukas jai, vis dar minimali statistikos lentelė atnaujinta. Specialūs baudos taškai kol kas neįvesti, tai tik pralaimėjimo priskaičiuotas.
Comment