Rašytojų turnyras 2013: Etapas #3

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • cobabara
    Super mega ultra rašytojas

• 2009 03 17
    • 998

Na, pagalvokim - pirmus abu kartus dalyvavai, tad nebent tavo nepaprastai prasta atmintis, turėtum prisiminti, kad darbai būna įdėti į pirmą postą. Kadangi prieš paklausiant, tris kartus rašei šitoj temoj, pačią temą tikrai taip pat esi suradusi ir žinai apie jos egzistavimą. O pirmame poste tiek paryškintai, tiek padidintu šriftu parašyta, kad darbai siunčiami iki rugsėjo pirmos. Suprantu, kad pirmą kartą per vėlai galėjai apsilankyt forume ir praleist tą temą; suprantu, kad tam tikri dalykai yra sunkiau randami [kaip pvz kažkas ieškojo bendros lentelės, į kurią užsižioplinusi iškart nedaviau nuorodos]; bet kai ieškoma antro etapo temos, aiškiai net nepabandžius patikrinti atitinkamos forumo skilties [tokiam nesusigaudymui reiktų apskritai su jokiu forumu nesigaudyt], arba kai klausiama "kur darbai", kai informacija apie juos yra čia pat, tai kaip man dar reaguoti į tokius klausimus?

Man nėra "sudėtinga tiesiog padėt surast kažkokią informaciją", kaip tu sakai, nes aš ją mintinai žinau, o tam ir esu čia, kad visiems viską išaiškinčiau; bet man yra sudėtinga suvokti, kaip galima šitiek nesistengti tos informacijos susirasti pačiai.
    Urameshi, Iemon-dono!

Comment

• CemyCemy
      Rimtas forumo narys

• 2009 06 25
      • 141

Klausiu tik išimtinais atvejais O.o Įsiminė tik iki kito sekmadienio, tad tikriausiai dėl to ir susimaišiau. Atsiprašau jei esu per daug išsiblaškius šiam puslapiui

Comment

• sylvanies
        Naujokas

• 2013 02 12
        • 18

Hmmm... pirmakursių sindromas - viskas po akimis, bet nesifokusuoja. Don worry, daugumai taip pasitaiko

Beje, daugiau į temą - jeigu po konkursų staiga užplauktų nenugalimas noras įmesti darbus šiom temom (šiaip, įdėjų pasidalinimui), tai nebūtų nusižengimas?

Comment

• CemyCemy
          Rimtas forumo narys

• 2009 06 25
          • 141

Dėkui, kad supranti T.T
          O turi kažkokių darbų? O.o Jei leis, būtinai parodyk!

Comment

• sylvanies
            Naujokas

• 2013 02 12
            • 18

ne, neturiu. ir šiaip neberašau. bet maža kas - gal dar kam netikėtai užkris tušas ant plunksnos

Comment

• cobabara

• 2009 03 17
              • 998

Autorius sylvanies
              Hmmm... pirmakursių sindromas - viskas po akimis, bet nesifokusuoja. Don worry, daugumai taip pasitaiko

Beje, daugiau į temą - jeigu po konkursų staiga užplauktų nenugalimas noras įmesti darbus šiom temom (šiaip, įdėjų pasidalinimui), tai nebūtų nusižengimas?
              Tai tokiu atveju, manau, reiktų tiesiog į Fanfiction skiltį juos įdėti, ten bet kokiam idėjų pasidalinimui platforma.
              Urameshi, Iemon-dono!

Comment

• cobabara

• 2009 03 17
                • 998

Primenu, kad darbams liko dvi dienos.
                Urameshi, Iemon-dono!

Comment

• cobabara

• 2009 03 17
                  • 998

Taigi taigi kaipgis, darbai įkelti į pirmąjį postą, balsavimas taip pat paskelbtas.

Deja, šį kartą darbų perpus mažiau - tik 5. Žinoma, skaitytojai greičiausiai džiaugsis kiekybės sumažėjimu, nes nereiks tiek daug skaityti, bet man asmeniškai tikrai liūdna. Tema kaip tik atrodė tokia, kuriai idėjų rašymui sugalvoti tikrai galima ir ne taip sudėtingai. O galbūt kažkokie ruošimaisi rugsėjo pirmajai sutrukdė? Kad ir kaip bebūtų, situacija tokia, kokia yra.

Balsavimas, kaip visada, truks savaitę. Norėčiau, kad balsuodami atkreiptumėte dėmesį ne tik į bendrą kūrinio kokybę, bet ir temos išpildymą jame. Taip pat labai kviečiu komentuoti ir išsakyti konstruktyvią kritiką.
                  Urameshi, Iemon-dono!

Comment

• sylvanies
                    Naujokas

• 2013 02 12
                    • 18

Hm. Mhm. Mhmhmmmm..... (čia kaip tie psichiatrai, niuniuoja, pacientų klausydamiesi), am gonna be a beatch tonight

Balsuoju už Nr. 5 Povandeninį pasaulį, kuris, mano nuomone, vienintelis atskleidė temą. Tiek patį beprotnamį (per personalą), tiek veikėją, tiek jo problemą.

O apie kitus:

Pirmasis - tai poezija, kurią galbūt galima būtų priskirti prie beprotybės, bet labiau primena šiek tiek melancholišką monologą. Durnanamio horizonte nematyti. Kyakka.

Hexel twas, detektyvas. Dalį teksto buvo galima paversti intriga, kurios akivaizdus trūkumas. Patarimas - paskaityti daugiau detektyvų, norint apie juos rašyti (o ne tik kokio nors puzaro krikšto tetą). ir kažkaip pritrūko bent vieno tikro bepročio, ar nors normalaus šizofreniko.

Vaiduokliuks. Gal būtų ir nieko, bet pati pabaiga - srsly? Tai vaiduoklis pajudino kedes, langus patrankė ir kitą, o paskui gal jo nebuvo? Tai reikėtų apsispręsti. Kitas dalykas, kiek žinau, ligoninių pacientai gauna vienutes, kad jeigu kažkas naktį nesusivaidentų ir jie vienas kitam galvos neperskeltų. Na, bet detalės nėra esmė - tiesiog trūko kažkokios konsistencijos, imho.

Beprotnamis. Tai istorija, oukei. Beeetttt... fantastika yra fantastika tada, kai su realybe turi tvirtesnį sąryšį. Dabar momentas, kai surekama laivo įgula iš bepročių. Laivas, pilnas bepročių, tiesiog nesugebėtų normaliai išplaukti iš uosto, nes psichiškai nestabilūs žmonės net nepajėgtų vykdyti sudėtingų įsakymų (o pakelti bures nėra toks jau paprastas dalykas). Arba įgula turi skaitytis kaip tiesiog patrakusi, šiek tiek trenktą, gal. bet tai skiriasi nuo bepročio. Labiau vertėjo paversti vią įgulą bepročiais kelioninio reiso metu, pvz - surijus kokių apsikrėtusių/prakeiktų afrikos bzdžionių smegenis, ar kažką tokio. Ir kaip siaubo istorija irgi nepraeina, trūksta svarbių elemenentų, kurie keltų nors kokią baimę pasakojime. Nebent tai buvo kažkoks kitas pasakojimo tikslas, kurio neįžvelgiau.

Comment

• Heinrich
                      Naujokas

• 2013 02 04
                      • 16

Gaila, kad mažai kūrinių.. Na, bet greičiau viskas bus perskaityta, gal ir balsai labiau pasiskirstys, o ne nusistovės vienoje vietoje. Bet šįkart gal pakomentuosiu visus kūrinius, kaip man jie atrodo. Ir dar truputį pakritikuosiu sylvanies postą, nes jis labai subjektyvus kažkoks man pasirodė Reikėjo biškį apmąstyti tuos kūrinius, visgi nuo įdėjimo iki tavo posto tepraėjo 50 min, tai vargu ar ten užtenka laiko ir perskaityti(atskirai šitam laiko tikrai užtenka), ir gerai apgalvoti, o vėliau mintis dar ir užrašyti..

Kolkas dar nebalsuoju apmąstysiu viską, o favoritus arba suprasite, arba ne iš to, ką toliau parašysiu ^^:

1. Keturios Sienos:
                      Spoileris:
                      Autorius sylvanies
                      Pirmasis - tai poezija, kurią galbūt galima būtų priskirti prie beprotybės, bet labiau primena šiek tiek melancholišką monologą.
                      Nesutikčiau su tuo, nes šią poeziją visų pirma, ne "galbūt" būtų galima priskirti prie beprotybės, o čia tikrai didžiulė beprotybė. Galima suprasti, kad lyrinio subjekto siela yra suvaržyta: "Keturios sienos/Ir siela grandinėm sukaustyta...". Į kalėjimą ar kokias nors represijas tai visai nepanašu, o tos keturios sienos gana akivaizdžią asociaciją sukuria. Tiesa, gal kiek trūksta to tokio užtikrinimo, kad tai ne šiaip išprotėjusio žmogaus padrikos mintys, bet viskas vyksta beprotnamyje, taigi gal kaip ir sakė sylvanies truputį trūksta temos išpildymo, nors eilėraščiu sunku perteikti aplinką. Gal netinkama tema buvo eilėraščiui, šiaip nežinau, nelabai esu pasikaustęs eilėraščių rašyme

2. Beprotiškai geras planas
                      Spoileris:

Autorius sylvanies
                      Hexel twas, detektyvas. Dalį teksto buvo galima paversti intriga, kurios akivaizdus trūkumas. Patarimas - paskaityti daugiau detektyvų, norint apie juos rašyti (o ne tik kokio nors puzaro krikšto tetą). ir kažkaip pritrūko bent vieno tikro bepročio, ar nors normalaus šizofreniko.

Kažkodėl nemanau, kad buvo stengtąsi sukurti detektyvą, kurio čia bandai ieškoti. Čia kaip ir labiau pamokėlė(ir tai gana akivaizdžiai išsakoma kūrinio pabaigoje), kad žmogus neturėtų nuvertinti aplinkos, pasiduoti pirmajam įspūdžiui (šiame kūrinyje tai bepročiai - kaip jie vadinami "psichais, šizikais" ir t.t, kurie vėliau išduoda šio kūrinio veikėją.). Būtent tą pamokėlę pabandyta išreikšti beprotnamio pagalba.. Beprotnamis yra, bet kaip kiekvienas interpretuoja tą išreiškimą, kuris turi būti, jau kita kalba.. Ar tiesiogiai norėta ligonių pamatyti, bet temoje lyg ir neminėta, kad būtent apie ligonius reik rašyti. Gal kiek keista planą rašyti į dienoraštį, bet šiaip tai ir parodo, tos žudikės visišką situacijos nevaldymą, nesupratimą ir neįvertinimą.

3. Vaiduoklis
                      Spoileris:

Autorius sylvanies
                      Vaiduokliuks. Gal būtų ir nieko, bet pati pabaiga - srsly? Tai vaiduoklis pajudino kedes, langus patrankė ir kitą, o paskui gal jo nebuvo? Tai reikėtų apsispręsti. Kitas dalykas, kiek žinau, ligoninių pacientai gauna vienutes, kad jeigu kažkas naktį nesusivaidentų ir jie vienas kitam galvos neperskeltų. Na, bet detalės nėra esmė - tiesiog trūko kažkokios konsistencijos, imho.
                      Na bent man pasirodė, kad tai paprastas, linksmas ir šmaikštus kūrinėlis. Ir nereikia čia ieškoti logikos - esmė yra šmaikščiai papaskoti ligonio išgyvenimą. Kadangi pasakotojas nebuvo objektyvus, mes nežinome, ką girdėjo daktarai. Juk visgi atėjo tik du iš jų, bet ne visa ligoninė. Gal Pacientas ir pagalvojo, kad visa ligoninė girdi, o gydytojai tik ėjo pro šalį? Štai čia ir slypi ta vieta, kurioje reikėjo apmąstyti viską. Gal toks kaip minusas tai kad šiuo kūrinėliu nebandyta kažko pasakyti, toks paprastas epizodas ir tiek. Trūko, pavyzdžiui, to paaiškinimo, kodėl vaiduoklis visgi jį apgavo?

4. Beprotnamis laive
                      Spoileris:

Autorius sylvanies
                      Beprotnamis. Tai istorija, oukei. Beeetttt... fantastika yra fantastika tada, kai su realybe turi tvirtesnį sąryšį. Dabar momentas, kai surekama laivo įgula iš bepročių. Laivas, pilnas bepročių, tiesiog nesugebėtų normaliai išplaukti iš uosto, nes psichiškai nestabilūs žmonės net nepajėgtų vykdyti sudėtingų įsakymų (o pakelti bures nėra toks jau paprastas dalykas). Arba įgula turi skaitytis kaip tiesiog patrakusi, šiek tiek trenktą, gal. bet tai skiriasi nuo bepročio. Labiau vertėjo paversti vią įgulą bepročiais kelioninio reiso metu, pvz - surijus kokių apsikrėtusių/prakeiktų afrikos bzdžionių smegenis, ar kažką tokio. Ir kaip siaubo istorija irgi nepraeina, trūksta svarbių elemenentų, kurie keltų nors kokią baimę pasakojime. Nebent tai buvo kažkoks kitas pasakojimo tikslas, kurio neįžvelgiau.
                      Na čia tikrai sutinku, kad gal kiek perdėjo žmogus rašydamas, kad visa įgula buvo surinkta iš bepročių. Mano nuomone, reikėjo rašyti šį kūrinį kaip iš kokio seno pasakotojo lūpų (na žinote, kaip senovėje jaunuoliams pasakodavo seneliai įvairias istorijas), panaikinti tas datas, tikslumą ir t.t. Tuomet ir ta bepročių įgūla neatrodytų taip baisiai, nes kai visas kūrinys atrodo gana istoriškai ir tiksliai, o vis dėlto laivo įgula surenkama vos ne kaip per pasaką, susidaro tam tikra priešprieša. Tačiau šiaip įdomi istorija, smagu perskaityti, neprailgsta. Beje, pabūsiu grammar nazi, bet "kliksmas" - "klyksmas"

5. Povandeninis pasaulis
                      Spoileris:
                      Taip, šiame kūrinyje beprotnamio idėja turbūt išpildyta net ir pačiam išrankiausiam žmogui, o ir pats veiksmas nenuobodus, maloniai akiai aprašytas ir gražiai sudėliotas. Žinoma, galima įkyriai kibti prie žmogaus, kad vieno ligonio prašymu niekas nestatys sporto aikštelių, bet tai nėra svarbu mano nuomone. Tačiau prie ko norisi prikibti tai, pavyzdžiui, aš nesuprantu, ką norėta pasakyti tuo, kad paskirtas naujas daktaras? Juk pats veikėjas pasako, kad kasdien turi pasakoti tą patį, tai koks skirtumas, kokiam daktarui jis tai darys. Realiai iš pirmo žvilgsnio tai atrodo kaip bereikalinga detalė. Galėtų būti truputį daugiau apie tas medūzas, nes irgi gali kitas įpaišyt kaip bereikšmę detalę, nors kaip suprantu lyg ir susidaro įspūdis, kad medūzos aplimpa seseles, kurios jam draugiškos, bet gal čia tik šiaip netikęs pastebėjimas.

Comment

• black_leja
                        AZ rėmėjas

• 2009 11 16
                        • 1079

Nusivyliau kad dalyviu per pus mažiau, bet pasidaziaugiau kad pateikti kurineliai buvo atlikti daug kokybiskiauir sklandziau nei preis tai. Na stai pateikiu savo nuomone apie kiekviena kurineli.

1. Keturios sienos
                        Spoileris:
                        Kazkas naujo rasytoju turnyre, taciau kambario sienos truputi per plati savoka galbut rikejo ideti koki budvardi kuris nurodytu kad veiksmas tikrai vyksta beprotnamyje. Pvz.: baltos keturios sienos ar pan...

2. Beprotiskai geras planas
                        Spoileris:
                        Užkliuvo žargonas, bet cia mano asmeniniskumai. Pradzioje norejosi numesti skaityti del intrigos nebuvimo ir nuspejamumo, bet veliau ivykiai pasisuka kita linkme, kas maloniai nustebino.Labai patiko pats siuzetas, nors persokimas nuo vieno asmens prie kito truputi per staigus todel atsiranda painiavos. Mano favoritas del idomios sitaucijos pateikimo beprotnamio fone, noreciau tesinio.

3.Vaiduoklis
                        Spoileris:
                        Labai patiko detalus aplinkos aprasymas. Bet tuo viskas ir pasibaige. Pati istorija nesuzavejo ir kazkaip viskas vyko per greitai, tekstas irgi neuzkabino, nors savo vaikisku paprastumu gali suzaveti, taciau tokie kurineliai ne mano skoniui. Malonu kad kurinelis atliktas tvarkingai, niekas labai nekrito i akis. Lengvai ir maloniai susiskaite.

4. Beprotnamis laive.
                        Spoileris:
                        Galbut idomus temos perteikimo budas, taciau perskaicius tema as isivaizdavau kad viskas turi vykti durnyne (beprotnamyje), todel temos ispildimui duodu minusa. Labai nepatiko pasakos begalo ideja, kai pradzia kartojasi kelta karu, patiko mokslinis prieskonis tekste. Tikriausiai labiausiai nepatikes kurinelis.

5. Povandeninis pasaulis
                        Spoileris:
                        Ar galiu paklausti kur dingo mano senasis gydytojas? – paklausiau apsižvalgęs.
                        Tvarkingai atliktas kurinelis, tik cia uzkliuvo zodziu pasikartojimas, pakliausiau galima buvo pakeisti tarkim pasiteiravau. Na pats siuzetas irgi idomus, kazkiek itrauke, bet po to atsibodo. Labai patiko kaip gilinamasi i vidini ligonio pasauli, santykiai su aplinkiniais, poziuris i supancia aplinka ( nors pritarsiu heinrich: sporto aiksteliu pastatymo del vieno ligonio biski yra absurdiska), bet sis kurinelis neturejo dideles intrigos arba kulminacijos viskas ejo viena vaga ir pasibaige net neprasidejas, jei tai butu knyga sutinku puiki izanga, bet kaip atskiras kurinys neteko nemazai zavesio.
                        Society is a market where we sell our souls

Comment

• Miesto_Druidas
                          the journeyman

• 2010 08 17
                          • 1515

Tikėjau kokio tai darbų antplūdžio, šįkart deja to nėra. Apie temų iškėlimą į pagrindinį puslapį aš jau nekalbėsiu, jau su tuo matyt įgrysau. Bet jei rengėjai yra suinteresuoti su naujų žmonių verbavimu, jie turėtų tą daryti. Tas pats galiotų ir dailininkų konkursui.
                          Užsimaniau kažką pakomentuoti, komentuotojas iš manęs nekoks kai kalba ateina apie literatūrinius rašinukus, pats konkursui irgi nieko dar nerašęs (minčių buvo, bet su įgyvendinimu kaip visada problemos) tad atsiprašau, jei kam nepatiks ar neįtiks ar kas nesuprasit tai ką parašiau.
                          Visi kūriniai pasirodė gana lygiaverčiai, na kai kur vienu kitu minusu daugiau, bet smagu, kad nepasiduodat ir kad rašot.
                          1 Darbelis.
                          Spoileris:
                          Nemėgstu poezijos, ir nesu jos gerbėjas, ir apskritai nemėgstu šio žanro interpretuoti ir kapstytis, kągi autorius juose norėjo pasakyti, nes mano supratimas greičiausiai bus labai paviršutiniškas ir neatitinkantis realijų. Man šitas kūrinys labiau primena žmogaus, kuris yra arti savižudybės slenksčio, mintis. Jaučiasi lyg jį būtų visi išdavę ar prieš jį susimokę (trys skatikai (?)), jį išnaudoję (gyvybės syvų čiulpimas) ir panašiai. Tikrai neskamba, kaip bepročio mintys, nors ką dabar gali žinoti kas jų galvose sukasi ir kas išvis yra beprotis. Bet šiaip įdomus bandymas. Tik norėtųsi išgirsti autoriaus gal kokį paaiškinimą po konkurso, ką jis/ji turėjo omeny naudodama kai kuriuos elementus kūrinyje.

2 Darbelis.
                          Spoileris:
                          Įdomios dviprasmiškos mintys kilo skaitant. Išties kaip paversi ir pažiūrėsi taip veikėją galima traktuoti. Kitąvertus jei jos planas būtų buvęs rimtas į dienoraštį ji minčių neužrašinėtų nes tai bent jau pagal mane labai prastas alibi, maža kas. Taip pat ar sodina už polinkius vogti (kleptomaniją) į beprotnamį? Tada neitin aišku koks laikotarpis vyrauja šiame kūrinyje, jei dabartiniais laikais, tai abejoju ar įtikima. Bet nesvarbu, keisčiausia tai rašymo stilius. Teisingai aš supratau, kad pirma dalis tai iš merginos/moters apsimetėlės moters pusės pasakojama, o antra tai iš jos taikinio? Tada, bent jau merginos aš antroj daly neatpažinau. Kieta šnipė/samdoma killer'ė nusirito iki kokios paaugliukės charakterio ir leidosi paprastai suviliojama, kaip žiauriai primena anime, lyg tais kažkur kažką matyto . O šiaip parašyta šmaikščiai, smagiai, gan detaliai. Nujaučiu kas iš anksčiau dalyvavusių jį parašė, bet visada kad jau tiek darbo įdėta ir laiko sugaišta tai pagarba.

3 Darbelis.
                          Spoileris:
                          Man rodos net nereikėjo paskutinio sakinio, leisk skaitytojui pačiam padaryti išvadą ar susigalvoti galimus jos variantus, juk jie čia tokie akivaizdūs. Smagus rašymo stilius, labai paprastas, bet sakyčiau gan efektyvus temos atskleidimas. Į detales gilintis neverta. Autoriui pagarba.

4 Darbelis.
                          Spoileris:
                          Kažkas tokio kaip įvadas kokiai rimtai istorijai ar filmo scenarijui ar pan. pasirodė. Bet kaip legenda tai be svorio. Ta prasme, buvo žmogus surinko įgulą, išplaukė į jūrą ir nuskendo, dabar kur atseit jis nuskendo vaidenasi.... ir viskas? Tikrai norisi kažko daugiau, kur kas daugiau, suteikit turtingesnį foną savo istorijai, kažką ko nebūtų galima pasakyti - o tai jau šimtąkart girdėta. Kitąvertus pagarba už šiokį tokį research ir net pačiam įdomu buvo atrasti tokią graikų deivę (Lyssa). Taip pat labai jau norėjosi gale išvysti kiek kitokią pabaigą, juk pagr. veikėjas tikrai gal nebuvo visiškai nuprotėjęs, jei jau sugebėjo uždėti tokį vardą laivui (žinių visgi reikia) ir išplaukti į jūrą (irgi žinių reikia ir nekvailos įgulos). Taip kad tikrasis visos šios istorijos motyvo atskleidimas būtų buvęs labai įdomus ir pagirtinas, aišku jei toks motyvas buvo autoriaus mintyse.

5 Darbelis.
                          Spoileris:
                          Šiaip sakyčiau gana šauniai parašytas dialogas, kuris sukėlė dviprasmiškų minčių. Labiausiai dėlto, kad neitin logiškai nuskambėjo gydytojo ir paciento dialogas. Kažkaip visas eiliškumas atrodė nelogiškas, lyg daktarui visiškai nusispjaut ir jis klausia betko - "Ar galite komunikuoti su plaukiojančiais gyvūnais?". Taip pat buvo keista, kodėl pacientas tiek ilgai laikomas įstaigoje ir nėkiek nemokomas adaptuotis su savo "keista aplinka" jei jam jau tiek ilgai laiko niekas nepadėjo problemos atsikratyti. Na ir galų gale kai į istoriją įvedama priežastis - pinigai, tikrai norėjosi šyptelti. Ar tik ne šiandieninę gydymo sektoriaus situaciją nori autorius pašiepti. Na vienaip ar kitaip smagus rašinėlis.

Comment

• cobabara

• 2009 03 17
                            • 998

Autorius Miesto_Druidas
                            Apie temų iškėlimą į pagrindinį puslapį aš jau nekalbėsiu, jau su tuo matyt įgrysau. Bet jei rengėjai yra suinteresuoti su naujų žmonių verbavimu, jie turėtų tą daryti. Tas pats galiotų ir dailininkų konkursui.
                            Apie temos iškėlimą į pagrindinį puslapį aš taip pat jau nekalbėsiu, nes esu jau pakankamai išsamiai išreiškusi nuomonę šitu klausimu va štai čia. Galiu tik pridėti, kad jeigu net pasikartojančių rašytojų mažėja, reiškia, tikrai ne skelbime ir prievartiniu kišimu į gerklę esmė.

Tuo labiau, kad tu pats visuose trečiuose etapuose iš anksto davei suprast, kad dalyvausi, bet darbo nė vieno nematau. Tai tik patvirtina mano komentarą - tu net ir žinodamas, ir planuodamas dalyvauti, nieko nedarai, tai kas iš to kišimo?
                            Urameshi, Iemon-dono!

Comment

• Miesto_Druidas
                              the journeyman

• 2010 08 17
                              • 1515

Autorius cobabara
                              Apie temos iškėlimą į pagrindinį puslapį aš taip pat jau nekalbėsiu, nes esu jau pakankamai išsamiai išreiškusi nuomonę šitu klausimu va štai čia. Galiu tik pridėti, kad jeigu net pasikartojančių rašytojų mažėja, reiškia, tikrai ne skelbime ir prievartiniu kišimu į gerklę esmė.

Tuo labiau, kad tu pats visuose trečiuose etapuose iš anksto davei suprast, kad dalyvausi, bet darbo nė vieno nematau. Tai tik patvirtina mano komentarą - tu net ir žinodamas, ir planuodamas dalyvauti, nieko nedarai, tai kas iš to kišimo?
                              Nu jo kaip ir tiesa, spoileris nes jau nebenoriu erzint su savo tokiais "skundais"
                              Spoileris:
                              čia negirdint kodėl kiti ne(be)dalyvauja nelabai ir padarysi išvadas, šiam užimtam ir skubėjimo pilnam pasaulį daug kas užsimiršta ir nepakliūna į akiratį retai lankantis forume (na kitų atvejų, aš tai, taip, čia dažnai lankaus). Bet dėjai į pagr. puslapį buvo po 10 dalyvių, dabar nedėjai - 5.
                              Bet ne nieko neprikišu taip greičiausiai ir būtų buvę ar taip, ar taip, nesipykstam dėl tokių menkniekių . Dėl dalyvavimo, na kažkaip susimąstydavau, bet priėjus prie bandymo rašyti ar net pamačius kitų rašliavas viskas tuo ir baigdavosi, tad tų planų labai ir neturėjau, bet jo, kaip ir kaltas esu . Tos idėjos kol kas neatsisakau, bus kaip bus.
                              Paskutinis pakeitimas nuo Miesto_Druidas; 2013-09-02, 18:40.

Comment

• cobabara

• 2009 03 17
                                • 998

Autorius Miesto_Druidas
                                čia negirdint kodėl kiti ne(be)dalyvauja nelabai ir padarysi išvadas <...> dėjai į pagr. puslapį buvo po 10 dalyvių, dabar nedėjai - 5.
                                Seriously??? Tamstą reiktų su analizavimo pagrindais supažindint. Į naujienas buvo dėta du kartus, nedėta vieną. Visų pirma, iš vieno karto negalima spręsti, tik spekuliuoti. Pora iš tokių spekuliacijų: kadangi du etapai jau buvo, kai kurie autoriai gali būti daugiau ar mažiau nepatenkinti ar tai vertinimo sistema, ar gauta kritika, ar dar kažkokiu susijusiu aspektu, dėl kurio jaučia, jog neverta leisti laiko dalyvaujant. Šis sekmadienis buvo rugsėjo pirmoji - nors daug kur švenčiama buvo šiandien, o ne vakar, vis tiek natūraliai yra kažkoks pasiruošimas mokslo metams - tiek moksleiviams, tiek studentams; tuo labiau, kad studijos kartais prasideda šiek tiek anksčiau.

Taip, galbūt mano įtariamos priežastys ir nėra teisingos, ir kaip ir sakai, tiesiogiai neišklausinėjusi dalyvių tikrai nežinosiu dėl ko būtent dalyvavimas krenta, bet aš bent jau, priešingai negu tu, neįsikalu vienos priežasties ir neprikaišioju jos kiekvieną kartą, rašydama komentarą. Ir beje, net jeigu dėl visko ir kaltas vien tik dėjimas į naujienas, ar tikrai jis toks naudingas, jeigu tai atneša daugiau dalyvių, bet tokių, kurie dalyvauja tik vieną kartą ir net balso neatiduoda?
                                Urameshi, Iemon-dono!

Comment

Working...