Na, pagalvokim - pirmus abu kartus dalyvavai, tad nebent tavo nepaprastai prasta atmintis, turėtum prisiminti, kad darbai būna įdėti į pirmą postą. Kadangi prieš paklausiant, tris kartus rašei šitoj temoj, pačią temą tikrai taip pat esi suradusi ir žinai apie jos egzistavimą. O pirmame poste tiek paryškintai, tiek padidintu šriftu parašyta, kad darbai siunčiami iki rugsėjo pirmos. Suprantu, kad pirmą kartą per vėlai galėjai apsilankyt forume ir praleist tą temą; suprantu, kad tam tikri dalykai yra sunkiau randami [kaip pvz kažkas ieškojo bendros lentelės, į kurią užsižioplinusi iškart nedaviau nuorodos]; bet kai ieškoma antro etapo temos, aiškiai net nepabandžius patikrinti atitinkamos forumo skilties [tokiam nesusigaudymui reiktų apskritai su jokiu forumu nesigaudyt], arba kai klausiama "kur darbai", kai informacija apie juos yra čia pat, tai kaip man dar reaguoti į tokius klausimus?
Man nėra "sudėtinga tiesiog padėt surast kažkokią informaciją", kaip tu sakai, nes aš ją mintinai žinau, o tam ir esu čia, kad visiems viską išaiškinčiau; bet man yra sudėtinga suvokti, kaip galima šitiek nesistengti tos informacijos susirasti pačiai.
Man nėra "sudėtinga tiesiog padėt surast kažkokią informaciją", kaip tu sakai, nes aš ją mintinai žinau, o tam ir esu čia, kad visiems viską išaiškinčiau; bet man yra sudėtinga suvokti, kaip galima šitiek nesistengti tos informacijos susirasti pačiai.
Comment