Rašytojų turnyras 2013: Etapas #2

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • cobabara
    Super mega ultra rašytojas

• 2009 03 17
    • 998

Autorius CemyCemy
    Nebūtina įvardyti teisėjų, tik jie galėtų tau parašyti savo nuomonę, o tu juos įvardytum skaičiais, tad manau dėl to konfidencialumas išlieka ^^ Bet darykit kaip jum lengviau, nes vis dėlto turit ir savo gyvenimus, o ne tik prie pc sėdit
    Irgi variantas, bet negi jūs skaitot tik teisėjų nuomones? Manau, kad jeigu kritika yra normaliai ir argumentuotai išdėstyta, nesvarbu, kas ją parašė. Ir apskritai, jeigu ją parašė teisėjas, nebūtinai tai bus teisinga ir būtina atsižvelgti. Manau, autoriams yra tiesiog svarbu atsirinkti, kurią kritiką jie nori priimti, o kurią ne; arba kuri jiems atrodo naudinga, o kuri ne.
    Urameshi, Iemon-dono!

Comment

• CemyCemy
      Rimtas forumo narys

• 2009 06 25
      • 141

Realiai tai skaitau visas kritikas, o jei būtų atskirai teisėjų, tai tik dėl įdomumo ^^

Comment

• Aurimasak
        Rimtas forumo narys

• 2009 12 14
        • 168

Nemanau, kad pernelyg didelis kiekis kritikos išeis į naudą. Kaip ir sakė cobabara - reikia atsirinkti kritiką kurią nori priimti, o kurios ne. Nors aš, asmeniškai, priimu konstruktyvią kritiką, o ne kritiko personal preferences. Kaip pavyzdys - cobabaros komentaras apie mano kūrinį. Ji sakė, jog aš temą priėjau kiek kitaip (ne geriu prieš blogį, bet manipuliacija.), tačiau nors tema nebuvo pernelyg atvira, aš interpretavau tai šiek tiek savaip. Vienu ar kitu atveju - niekas čia nėra neteisus. Tačiau komentaras apie tai, jog perlenkiau lazdą, norėdamas palikti intrigą - aš su juo sutinku, šiek tiek persistengiau. : P
        Anyway, point is - nėra būtina žinoti komisijos kritiką. Manau pakanka tiek, kiek žmonės jos čia parašo.

Comment

• Heinrich
          Naujokas

• 2013 02 04
          • 16

Vau, labai nustebino, kad laimėjau. Tik šiandien grįžau, tai tik šiandien galiu parašyti čionais savo nuomonę. Esu dėkingas komisijai, kuri mane timptelėjo ir dėkingas tam vieninteliam balseliui, kurį gavau : D. Tikiuosi labai nenuvyliau kitų, nes laimėjau gana kontraversiškai, bet visvien - laimėjau ir džiaugiuosi

Dėl balsavimo sistemos, aš galvojau, o ką jeigu komisija galėtų vertinti ne tik vienintelį, bet kelis patikusius kūrinius? Tarkime turėtų 3 balus iš viso ir galėtų juos paskirstyti kaip nori: trys vieninteliam kūriniui arba du balai vienam ir vienas kitam, arba trys kūriniai po 1 balą?

Comment

Working...