Penktas bandymas: Atspindys

Collapse
X
 
  • Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • cobabara
    Super mega ultra rašytojas



    • 2009 03 17
    • 998

    Penktas bandymas: Atspindys

    Nors ir nelabai daug paklausos sulaukdavo šitie konkursai, bet nusprendžiau pabandyti atgaivinti. Juk už pabandymą niekas per galvą neduos, tiesa? Tikiuosi, kad šįsyk susilauks daugiau dalyvių ir susidomėjimo.

    Tema:
    Atspindys


    Bandžiau sugalvoti temą, kurią būtų galima interpretuoti ir panaudoti įvairiai - nuo panašių šeimos narių iki filosofinių pamąstymų apie savo paties atspindį gyvenime, nuo fizikinių diskusijų apie šviesą iki visko, kas gali nutikti, žiūrint į veidrodį.


    Taisyklės:

    Kalba. Tik lietuviškai. Pasitarėm ir nusprendėm, kad vis dėlto čia Lietuva, forumas lietuviškas, tad ir puoselėkim savo kilmę ;] Tekstams su dideliu kiekiu klaidų taip pat bus sugalvojamos sankcijos, reikalui esant. Suprantu, kad ne visi puikiai mokam šitą kalbą, bet bent jau rašybą worde pasitikrinkit. Taip pat būtinai naudojam lietuviškus rašmenis. Jokių šveplumų [o apie w/y/oo dalykus išvis nešneku] – komentaruose tegul rašo kas kaip nori, bet rašto darbai turi būt tvarkingi.

    Tipas. Visi žanrai, svarbu, kad būtų kūryba, t.y., vadinamas non-fiction neleidžiamas, visa kita - galima.

    Apimtis. Nuo 100 iki 1500 žodžių. Suskaičiuoti, manau, sunku nebus – worde atitinkama funkcija tikrai yra, o jeigu ką, galima ir internete pasiieškoti žodžių skaičiuoklių.

    Darbai siunčiami man elektroniniu paštu dunamez@gmail.com iki liepos 29-tos dienos 21 val. - ankstesniuose konkursuose standartinis terminas būdavo savaitė, tad ir dabar panašiai. Tekstą prisegti kaip atskirą failą – word [priimsiu ir doc, ir docx], notepadu, rtf ar dar kokiais nors panašiais failų tipais, kurių nežinau. Jeigu naudosit kažkokį formatavimą, tekstą iš anksto paruoškit pagal AZ BB kodą. Kitų spalvų ar įmantrių šriftų nelabai leisiu, bet toks dalykas kaip italics kartais tikrai reikalingas.

    Laiške taip pat turi būti paminėti jūsų AZ nickas bei kūrinio pavadinimas. Be to, būtų šaunu, jeigu laiško temoje bent jau "AZ" parašytumėt ar kažką panašaus, kad atskirčiau.

    Jeigu yra kokių nors klausimų ar panašiai – rašykit čia arba PM.

    Nuspręskit, ką rašysit, o tuomet pasidalinkit
    Urameshi, Iemon-dono!
  • cobabara
    Super mega ultra rašytojas



    • 2009 03 17
    • 998

    #2
    Gavau tik vieną darbą, bent planuojančių dar rašyti bus?
    Urameshi, Iemon-dono!

    Comment

    Working...