Rock-san art ^^;
Collapse
X
-
Draugei aš nedovanočiau ant paprasto lapo pieštą kažką. Aišku čia tik mano nuomonė. Be to jei gebėjimai leidžia ar būtinai piešti anime? Pasitelkus fantaziją galima tą objektą ( kad ir Lucy) labiau sužmogint, nejau žengt nuo standartų bus nusikaltimas? Tas vien "užsiciklinimas" ties anime kaip piešimo stiliumi nieko gero neduoda, nes nemačiau gyvenime ne japonų dailininkų anime darbo, kuris būtų tikrai vertas dėmesio, ką jau kalbėti apie AZ. Geriau daryti tą ką sugebi geriausiai.
---->Tamsa, spalvinimas nespalvinimas, o kopijavimas tik it liks tokių, nes kaip spalvint matosi originale ( čia bendra sąvoka, niekam asmeniškai šiuo atvejų netaikoma)Paskutinis pakeitimas nuo Airiz; 2009-09-23, 22:17.Comment
-
-
ok ilgai tikrai ilgai cia nieko jau nekeliau xDDD, damn tuos mokslus ^^;, na nieko stai pristatau keleta savo darbu padarytu per pastaruosius menesius, aisku cia nera mano orginalus darbai tik kopijos, bet vistiek stengiaus istobulint savo tapybos technika tai stai ka turiu ^^.
Nr.1 Full metal alchemist (dovana savo merginai)
Nr. 2 vienas is sand people genties "Naruto", nepamenu jo vardo xD, cia merginos broliukas paprase tai nupiesiau xD
Ir Nr.3 dar viena nedidele dovanele mano merginai Mikuru Asahina chibi ^^, gan greitas darbas taigi nieko ispudingo ^^;
Comment
-
ok ilgai tikrai ilgai cia nieko jau nekeliau xDDD, damn tuos mokslus ^^;, na nieko stai pristatau keleta savo darbu padarytu per pastaruosius menesius, aisku cia nera mano orginalus darbai tik kopijos, bet vistiek stengiaus istobulint savo tapybos technika tai stai ka turiu ^^.
Nr.1 Full metal alchemist (dovana savo merginai)
Nr. 2 vienas is sand people genties "Naruto", nepamenu jo vardo xD, cia merginos broliukas paprase tai nupiesiau xD
Ir Nr.3 dar viena nedidele dovanele mano merginai Mikuru Asahina chibi ^^, gan greitas darbas taigi nieko ispudingo ^^;
Comment
Comment