Rock-san art ^^;
Collapse
X
-
-
Na, stalo koja yra siek tiek kreivoka, bet as tik galiu zemai galva lenkti. negaliu pasakyti, kad mano talentas pries tavo lygus 0, bet, nors ir lankau meno mokykla(daile), suprantu kiek daug man dar reikia tobuleti...Paskutinis pakeitimas nuo bleach; 2009-03-30, 00:34.Comment
-
amm ten ne stlo koja ;DDDD ten pagal viska kolona kazkokia joa zn kad kreiva pastebejau kai ejau i gala buvo per velu viska taisyt nu bet dzin man sunkiai sekas su tiesiom linijom xDDComment
-
Aaa! Mane tos akys tikrai labai gąsdina. Kodėl jos taip šviečia... O_O Šiaip, savotiškai atrodo, net nežinau ką ir daugiau komentuot (visokias proporcijas ir netikslumus palieku tai išmanantiems ). Ai va, piešei pagal nuotrauką, ar gyvai pozuojant?Comment
-
Wow. Nuostabus darbai. Nera zodziu. Kad man Dievas toki talenta butu pametejas. Papaisau ir as retkarciais, bet su tapybe nesiseka susidraugauti.Širdies tvenkiniai, džiaugsmo bangos.Comment
-
damm akys kreivos visad pamatau trukumus tik kai nufotkini darba ;DDD
Atsakymas piesiau pagal foto ^^
seni eskiziniai piesinukai kuriuos radau savo senajame lietuviu sasiuvinyje ;DD
na va as gryzau xDD cia buvo uzsakyti piesinukai draugas paprase kad nupiesciau tai cia piesiau pagal orginalus nes jis pats butent tokius norejo ^^Paskutinis pakeitimas nuo zio; 2009-08-08, 00:10.Comment
-
Pavydziu tokio talento (tik akis ir veida dar pasimokink geriau piesti tada tavo darbai bus sedebrai)👍 1Comment
-
Rock-san turiu pasakyti -turi talentą ^^ mane sužavejo tavo piešiniai, nuostabiai gražūs portretai jei būtu vertinimai iš manęs tikrai gautum 5/5.Norečiau ir aš taip piešti ir turiu klausima: Kiek laiko piešiai , kad išsitreniravai iki tokio lygio?Run, live to fly, fly to live, do or die.
Won't you run, live to fly, fly to live, Aces high!
sigpic👍 1Comment
-
-
Comment
Comment