Jeigu tai yra jūsų pirmas apsilankymas, būtu gerai apsilankyti mūsų FAQ. Norėdami rašyti forume, turite užsiregistruoti. Jei norit tiesiog peržiūrėti, tai eikite į forumą.
šitas man suėjo visai. Toks paprastutis, nors ir nejaponiškas piešinukas. Ir kiti pašiepiantys piešiniai visai įdomus savo tema, ar kur mačiau raumenų štrichavimas toks tamsus, bet tiems pabaisoms tinka. Kas nepatiko, kad tų animistiškų mergaičių akutės tokios tuščios, tas visai nesužavėjo, jas reiktų gilias piešt bet gyvas. Na bet piešk, norėčiau pamatyt darbą kuris ilgai truko ir išpieštas neblogai.
Maybe on Earth, Maybe in the Future sigpic Kurokawa idėjinis lyderis Lėtai keičiu slaptažodžius
Arna'o darbai gal ir ne tiek gražūs vizualiai, bet nupiešti tikrai gerai (pripažinkim, nupieštų taip ne kiekvienas). Grožis kaip supratau čia ir nėra esme. esme pati ideja.
Nu man asmeniškai labiau patinka vizualinis grožis, todėl Arna'o piešiniai man nelabai lenda į dūšią (čiesno gavaria, tai man labai retai azoniečių "fanartai" įlenda į dūšią). Šiaip vienas pirmūjų piešinių šioj temoj mane beveik privertė verkti: kavaina animiešna mergaitė, o Arna iš jos padaro stiervaną alkoholikę, prostitutę žiauru...
Bet tarp čia esančių piešinių buvo ir man patikusių. Vieni patiko už idėją, kiti už humorą. Kitavertus Arna piešiniai bent jau originalūs ir visai įdomu į tokius netradicinius 'fanartus' pažiūrėt. Norėtūsi pamatyti ir daugiau tavo darbų Arna'i
Veidas, išraiška, katana ir rankų padėtis labai fainai atrodo kažkaip kietai ir tuo pačiu tarsi kawainai. Kažkoks abejingumas, šaltumas, agresija tos mergaitės veide katana labai dera. Vienais aspektais labai gerai atrodo. Bet va tie trusikai ir p*pai... Kažkaip norėtūsi kad tos mergaitės figūra būtų biškį sportiškesnė. Kažkaip kliūva man jos figura. Biškį vaizdą gadina ir tie neužapvalinti p*pai. Ir tie trusikai kažkaip vulgariai atrodo.
Aš tai būčiau piešes figūra kitaip, ir gal biškį santūriau bei kukliau. Bet... tiek aš apie tai ir išmanau...
Kas liecia, veida, kojas ir ypac krutis, tai jos atrodo nerealiai, bet va problema biski su klubais... galima buvo biski daugiau isriskinti ir pavaizduoti bambike ir atrodytu isvis sexy... bendrai paemus visai nieko
Tos pirmesnes, tai kairysis klubas su kazkokiu kampu keistu manau linija einanti nuo liemens geriau atrodytu jei butu apvalesne, o anta panele, tai su labai super figura, man patinka.... Abi jos kawaii ir aplamai grazus darbai maloniai ziurisi, tik gal dar krutine keistokai nupiesta...
Comment