Dailininkų turnyras 2013/2014 - 2 etapas

Collapse
X
 
  • Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Draconica

    Dailininkų turnyras 2013/2014 - 2 etapas



    Štai ir žadėtasis antrasis šio konkurso etapas.


    LAIKAS
    Šio etapo laikas prasideda nuo šiandienos (t.y. 2013 08 05) iki 2013 08 31. Balsavimui bus skirtas 2013 09 01 - 2013 09 07 laikas.

    BALSAVIMAS

    kaip ir pirmame etape laimėtoją spręs Anime Zonos lankytojai įprasta balsavimo sistema, kurie seniems lankytojams puikiai žinoma, o naujokams bus greitai perkandama. Kaip minėjau pagrindinėje temoje - dalyvavusieji užsidirbs balų finalui. Taigi kuo anksčiau pradedama dalyvauti - tuo didesnė galimybė laimėti!

    SĄLYGOS

    Sąlygos galioja tos, kurios išvardintos pagrindinėje turnyro temoje.Po paskelbtos datos darbai į šį etapą priimami nebebus!

    KITA INFORMACIJA

    Mane visada galima pasiekti šioje arba pagrindinėje gijoje. Taip pat asmenine žinute (AŽ a.k.a. PM). Prizai bus skelbiami ir dovanojami kai viskas bus sutarta su idėjiniu guru - Augiu.

    TEMA

    Antroji tema kol kas taip pat bus ganėtinai paprasta (nors čia labiau nuo žmogaus priklauso). Šio etapo tema - keli žemiau duoti paveikslėliai, kurių įkvėpti turite sukurti kažką savito. Panašios detalės ar koncepcija galimi.
    PAVEIKSLĖLIAI



    DARBAI
    1. The Nephilim
    Spoileris:

    2.
    Spoileris:

    3.
    Spoileris:

    4.Per Aspera
    Spoileris:
    21
    1
    0%
    4
    2
    0%
    1
    3
    0%
    8
    4
    0%
    8

    The poll is expired.

  • Draconica

    #2
    Primenu, kad liko 6 dienos iki darbų pristatymo.

    Comment

    • Draconica

      #3
      Rytoj paskutinė diena pristatyti darbus. Laikas iki 00:00.

      Comment

      • Draconica

        #4
        Paskutinis priminimas, darbams pristatyti liko vos dvi valandos!

        Comment

        • Draconica

          #5
          Prasideda antro atepo balsavimas, kuris vyks 7 dienas. Paminėsiu, kad balsuojantys turėtų ne tik pagal grožį vertinti, bet ir pagal pateikimą, temos atitikimą ir t.t. Na o dalyvaujantiems sėkmės!
          P.S. tiesa, labai apmaudu, kad dar keletas žmonių, kurie sakėsi dalyviausiantys savo darbų vis dėl to ir nepristatė.

          Comment

          • heawenangel
            Rimtas forumo narys

            • 2012 04 16
            • 169

            #6
            Peržiūrėjęs pavyzdinius 7 paveiksliukus, susidariau tokį įspūdį, kad tema yra gyvūnai kurie atrodo jog tuoj ims ir prabils
            Spoileris:
            todėl atidaviau balsą už trečią darbą, nors mano mėgstamiausias yra pirmasis. O mano nuomone geriausiai atliktas yra ketvirtasis

            Nors tuose pavyzdiniuose vyravo ir daug fantastiškos, stebuklingos, mėlynos spalvos, dėl kurios aš nesu įsitikinęs dėl tikrosios piešimo temos, bet prabalsavau kaip prabalsavau .

            Comment

            • black_leja
              AZ rėmėjas


              • 2009 11 16
              • 1079

              #7
              Balsavau uz 2, dark, mysterious, man labai patiko. Taip pat atlikta naudojant pritaikant parodyta technika, idomi temos interpretacija.
              Society is a market where we sell our souls

              Comment

              • arna
                emptiness

                • 2006 06 20
                • 1064

                #8
                Subjektyvūs pastebėjimai:

                Savo balsą atidaviau 1-am darbui. Patiko jo idėjinis paprastumas ir aiškumas. Be galo gražiai padarytas miškas, tiksliau jo spalvinis sprendimas. Yra ir trūkumų: pvz. arklys per daug susilieja su juodu planu; ir tos juodos kiek daugoka; arklio sparnai, karčiai nelabai išdirbti. Patį piešinį yra kur tobulinti ir manau įgudusiose rankose jis gerai sužibėtų.

                2-as darbas. Aiškiai perteikta tam tikra (autorės/io) nuotaika, tačiau pats darbelis netelpa į šio konkurso etapo užduoties rėmus. Bet darbas gražus: truputį šiurpus, truputį baugus, truputį melancholiškas, liūdnas.. Gaila tik, kad nelabai į duotą temą. P.s.: pats kūnas atrodo kiek "medinis/plastmasinis".
                3-ias darbas. Jei pavaizduotas gyvūnas iš savo snukelio nebūtų toks fotografiškai panašus į elniuką/stirniuką ar šuniuką-šakaliuką, darbelis gerai žiūrėtusi. Kodėl? Čia aiškiai matyti stebūklingas gyvis, jo aura ir tam tikrų vietų švytėjimas... o dar tie drugeliai.. gražu. Tačiau per daug realistiškai perteiktas, tiksliau perpieštas. Autoriui(-ei) reikėjo labiau pasitikėti savo vaizduote.
                4-as darbas. Ką šitas begemotas veikia dykumoje? Pats darbas įdomus, tik truputį mirga. Dangus spindi nuo paslaptingų šviesos šaltinių ar kažkokių tai mistinių atspindžių (kas visai įdomiai atrodo); tačiau kai dangaus skliautas vaizduojamas toks įvairūs ir nepastovus, kas tada vyksta su dykuma? čia turėtų atsispindėti įvairūs sudėtingo dangaus šešėliai. Tuo tarpu matome vientisą, homogenišką dykumos atspalvį su monotonišku šešėliniu tonu kuris krenta nuo įpatingai ryškaus mėnulio ir jo "spindulių"!!!. Matosi, kad autorė(-ius) su vaizduote, kad turi kompiuterinio raštingumo, tačiau galėjo labiau iškrapštyti ir padirbėti prie detalių ir visumos. Dabar mėnulis - sau, dangus - sau, dykuma - sau, begemotas - sau.. Nėra vientisumo.

                Comment

                • Miesto_Druidas
                  the journeyman



                  • 2010 08 17
                  • 1515

                  #9
                  Balsavau už pirmąjį, nuostabiai, paslaptingai ir labai žavingai atrodo. o šiaip juk niekas neliepė piešti gyvūno "portreto", prašė būti įkvėptiems, o įkvėpimas toks jau dalykas, kad gali gautis visai skirtingas darbas nei tie užduoties paveikslėliai. Pirmasis nuo to pilnai nenuklydo, bet dar ir savaip tai pateikė.

                  Comment

                  • Draconica

                    #10
                    Balsavimas baigėsi lygiosiomis! Kol kas autorių dar neskelbsiu, jie bus paskelbti po trečiojo etapo, kuris bus pradėtas jau rytoj. Sveikinu laimėtojus/as!

                    Comment

                    • black_leja
                      AZ rėmėjas


                      • 2009 11 16
                      • 1079

                      #11
                      woot nors mano darbelis nesipuikuoja tarp laimetoju, bet vistiek dziaugiuosi gavus 4 balsus, nes tai mano pirmasis darbelis piesimo su pc, o irl net normalaus stik ppl nenupiesciau tikriausiai, labai aciu uz balsavusius.
                      Society is a market where we sell our souls

                      Comment

                      • Draconica

                        #12
                        Na, tavo darbas tikrai tiek technika, tiek kontekstu išsiskyrė iš kitų darbų, gal todėl žmonėm buvau sunkiau jį įsprausti į tuos rėmus, kuriuos aš pateikiau kaip užduotį. O šiaip visi darbai puikūs.

                        Beje, paminėsiu visiems ketinantiems dalyvauti ir tuo pačiu priminsiu, nes jau buvau tai anksčiau minėjusi - trečiasis etapas bus paskutinis, kur viską lems tik AZ lankytojų balsavimas. Ketvirtasis etapas jau turės anoniminę komisiją, kuri taip pat pateiks ir anoniminius, bei konstruktyvius komentarus, bei pastabas apie darbus.

                        Comment

                        Working...