Kompiuterinė paišyba

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Dark-Tarou
    I'm a woman on a mission

• 2008 07 14
    • 486

Na, taip kaip tai nėra Anime fan artas ir, kad piešinys yra visiškai digital, tai nusprendžiau jį įdėti čia :]

http://dark-tarou.deviantart.com/art...sser-112328134
    /// http://dark-tarou.mybrute.com

Comment

• Likimo_Kalvis
      YOSH!!!

• 2006 08 26
      • 378

Autorius Dark-Tarou
      Na, taip kaip tai nėra Anime fan artas ir, kad piešinys yra visiškai digital, tai nusprendžiau jį įdėti čia :]

http://dark-tarou.deviantart.com/art...sser-112328134
      is esmes tai gerai atrodo, tik desiniojo orko dantys biksi ne vietoj, ir kardo rankena galetu but ne is tos paciso medziags kaip ir asmenys
      Paskutinis pakeitimas nuo Likimo_Kalvis; 2009-02-25, 13:53.
      Su mielu noru palaikau ir prisidedu prie puikių idėjų arba ne.

Comment

• Sheeva

Oho kaip jūs čia visi gražiai piešiat, reikėtu ir man tą Plančetę (Lietuviškai) isigyti. . Bandau aš su photoshopu mokytis, bet nelabai gaunasi.O labai jau blogai su photoshop 7,0 ?

Comment

• Likimo_Kalvis
          YOSH!!!

• 2006 08 26
          • 378

Autorius Sheeva
          Oho kaip jūs čia visi gražiai piešiat, reikėtu ir man tą Plančetę (Lietuviškai) isigyti. . Bandau aš su photoshopu mokytis, bet nelabai gaunasi.O labai jau blogai su photoshop 7,0 ?
          jeigu pieismui, tai nuo 7 jau nelabai ir prasmes turi kuris.

P.s. lietuviškai yra "planšetė"

Comment

• -Agi*
            2pm
            • 2009 03 04
            • 13

Um..Lankausi ce pirma karta ir labai sudomino kurybinis kampelis, todel noreciau ideti ce kelis savo darbus. ;D Butu labai malonu sulaukti kritikos ir patarimu;]

JinHwa

Comment

• Kea
              Rašytojas

• 2008 10 06
              • 203

Įdomus reikalas su tomis planšetėm, kiek varčiau bms tinklapį tai jie labai mažas atsargas jų šiuo metu turi, bent jau tokio modelio kuriuo aš susidomėjau (tiksliau tariant to modelio apskritai dabar neturi ) (beje čia imant Vilniaus bms'us), bet šiaip nėra ko stebėtis, jos mūsų šalyje kol kas neturi itin didelės paklauso ir norint nusipirkti pirmiausia reikia užsisakyti ir dar ko gero gerokai palaukti kol atkeliaus į parduotuvę, žodžiu sunkus reikalas.

MyAnimeList

Comment

• Likimo_Kalvis
                YOSH!!!

• 2006 08 26
                • 378

Autorius Kea
                Įdomus reikalas su tomis planšetėm, kiek varčiau bms tinklapį tai jie labai mažas atsargas jų šiuo metu turi, bent jau tokio modelio kuriuo aš susidomėjau (tiksliau tariant to modelio apskritai dabar neturi ) (beje čia imant Vilniaus bms'us), bet šiaip nėra ko stebėtis, jos mūsų šalyje kol kas neturi itin didelės paklauso ir norint nusipirkti pirmiausia reikia užsisakyti ir dar ko gero gerokai palaukti kol atkeliaus į parduotuvę, žodžiu sunkus reikalas.
                seip nezinau, jeigu neesi kazkoks plasetes profesionalas kur tau reiktu kazkokiu ispudingu plansetes matmenu ar dar ispudingesniu funkciju, nora pilnai gali patenkinti, kad ir tas bms'as. Siauliuose pirkau savaja ir radau tai ko man reikejo, tiesa tai buvo beveik pries metus, bet siustis ne tiek ilgai ir uztrunka, man prekes atsiuncia per 2/4 darbo dienas. Pradziai pilnai uztenka ir kokio bamboo fun ar kazko tokio iki 400Lt, A6 dydzio. Kiek man teko su jom dirbti tai patogiausia dirbt su A6, na dar A5 gal nieko ir toliau tik LCD plansete, o tie tarpiniai tai kazkaip perdaug erdves suteikia ir ji nelabai isnaudojama.

Comment

• Dark-Tarou
                  I'm a woman on a mission

• 2008 07 14
                  • 486

-Agi*: Piešiniai išties įdomūs ir tvarkingi :] Būtų malonu pamatyti daugiau tavo kūrybos
                  /// http://dark-tarou.mybrute.com

Comment

• Likimo_Kalvis
                    YOSH!!!

• 2006 08 26
                    • 378

nu nezinau, man tai jie nera tvarkingi. Biski smoothin'us mnau butu galima geresni rezultata isgaut. Ir dar del tvarkingumo, geriau nutrink tuos islindimus is linearto, atrodo kai demes.

Comment

• WingedSheep
                      avis.

• 2007 11 14
                      • 49

Jo, blur'as arba smudge'as padėtų. Gražiai sulies ir vat. Hm.. ir jei jau taip taip galėtumei kiek labiau užbaigti pirmąjį darbą. Ne iki galo nuspalvinta, tiesiog brūkštelta.. vat. Na, bet jeigu čia esmė buvo veide, tai super. ;P
                      Velvet Revolution.

Comment

• -Agi*
                        2pm
                        • 2009 03 04
                        • 13

Labai aciu uz patarimus;] Manau jie tikrai padejo. Um..tai tada idesiu dar viena darba ir labai tikiuosi ,kad vel pasakysit kas negerai ir kur dar tureciau padirbeti

JinHwa

Comment

• Hellsing_lover
                          Purinsesu no Darukuneso

• 2007 02 15
                          • 1318

Na, mano toks pirmas pastebėjimas: pagal tai, kaip yra sukryžiuotos jos kojos, ta antra koja atrodo kaip nukirsta, mat, mano manymu, jos ten dar tikrai turėtų matytis apačioje

Prieina Alucard'as su savo plačiakrašte skrybele prie Raudonkepuraitės ir sako: So, who's the the Little Red Riding Hood now?

Comment

• Likimo_Kalvis
                            YOSH!!!

• 2006 08 26
                            • 378

krutines lasta tai tikriausiau didesne, net negu vyro atroda tokia istempa, veidas galetu buti israiskingesnis, pabandyk paziureti kuo vienos medziagos skiriasi nuo kitu, o dabar viskas pagal ta pati principa (seseliai ir highlightai), atrodo kaip is vienos medziagos padaryta. Dar desines kojos zemiau kelio pritruko, turbut nusipjove is gero gyvenimo daugiau tokias smulkes klaidles, koks highlights ne ten ar koks seselis perdidelis.

Comment

• Kea
                              Rašytojas

• 2008 10 06
                              • 203

Autorius Likimo_Kalvis
                              seip nezinau, jeigu neesi kazkoks plasetes profesionalas kur tau reiktu kazkokiu ispudingu plansetes matmenu ar dar ispudingesniu funkciju, nora pilnai gali patenkinti, kad ir tas bms'as. Siauliuose pirkau savaja ir radau tai ko man reikejo, tiesa tai buvo beveik pries metus, bet siustis ne tiek ilgai ir uztrunka, man prekes atsiuncia per 2/4 darbo dienas. Pradziai pilnai uztenka ir kokio bamboo fun ar kazko tokio iki 400Lt, A6 dydzio. Kiek man teko su jom dirbti tai patogiausia dirbt su A6, na dar A5 gal nieko ir toliau tik LCD plansete, o tie tarpiniai tai kazkaip perdaug erdves suteikia ir ji nelabai isnaudojama.
                              Na matai, būtent šiuo metu bms nėra to ko man reikia, o reikia visai nedaug tik wacom bambo one planšetės, kuri kainuoja iki 200 lt, beje yra A6 formato, o dėl formato jau domėjausi, kad toks patogiausias ir jo pilnai pakankamas, o dar ir pigesnis, tad man šis variantas ir tinka. Beje kalbėjau apie užsakymus, kai parduotuvė parsiunčia prekę iš savo tiekėjų.

MyAnimeList

Comment

• Likimo_Kalvis
                                YOSH!!!

• 2006 08 26
                                • 378

Autorius Kea
                                Na matai, būtent šiuo metu bms nėra to ko man reikia, o reikia visai nedaug tik wacom bambo one planšetės, kuri kainuoja iki 200 lt, beje yra A6 formato, o dėl formato jau domėjausi, kad toks patogiausias ir jo pilnai pakankamas, o dar ir pigesnis, tad man šis variantas ir tinka. Beje kalbėjau apie užsakymus, kai parduotuvė parsiunčia prekę iš savo tiekėjų.
                                mano tokia plansete tik as uz ja brangiau mokejau, nes + programa buvo Ir seip lietuvoj tik trustai ir wacomai, daugiau kazko ipatingo ir nerasi, nebent pavienius tokius. O del piesimo tai pradejes su plansete piest pastebejau, kad su ranka nebelabai kas gaunas

Comment

Working...