Kompiuterinė paišyba

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • biganimefan
    Vienišė manijakė

• 2008 03 20
    • 228

Tokie kompiuteriniai darbai man rodos turėtų keliauti į parašų zoną. Ten dirbama su nuotraukomis, daromi avatarai, nuotraukos, wallpaperiai, parašai, logai ir pan.

Keletas pastebėjimų už tai, kad čia visgi tokio stiliaus darbas, prie kurio dirbu:

1. Ichigo prastai iškirptas. Matosi baltas backgroundas tarp plaukų, aplink kūną.
    2. Juodas -raudonas - pilkas backgroundas netinka . Reikia , kad spalvos nesipjautų taip ryškiai tarpusavy, sumažink tonus 2-10 padalų ir suliek.
    3. Geltonas apvadas aplink pirmąjį ichigo išmeta jį iš visos nuotraukos.
    4. Tekstas nugrūstas kampe, nekrinta į akis, pakelk arčiau pirmoo Ichigo, suliek su backgroundu.

Comment

• WingedSheep
      avis.

• 2007 11 14
      • 49

Autorius Likimo_Kalvis
      seip as sita tema kurdamas turejau omeny kita ideja, jog viskas nupiesta butu savo paties ranka, o ne iskarpyta is picku
      O tai... juk yra dvi kitos temos 'pažengusių keverzonės' ir, rodos, 'pradedančiųjų'. o,O Tai kaip čia suprast.? Pasikartojanti tema ar tu norėjai kažką kitko tuom pasakyti.? Apšviesk Mus. x)))
      Velvet Revolution.

Comment

• Lax..
        reLaxed

• 2005 12 24
        • 516

Šiaip šitą temą reikia pervadint į CG ir visiems bus aišku :]

Comment

• wajjwa
          Sužavėta
          • 2008 03 30
          • 12

Hehe, atleiskit bet nežinau kur galima būtų paklaust. Bandysiu laimę čia. :3 amm, ruošiuosi pirkt tablet'ę "Wacom Bamboo fun A5" gal kas tokią turit? Gera? Verta pirkt? O.o būtų didelis ačiū jei patartumėt.
          Vampire Knight

Comment

• WingedSheep
            avis.

• 2007 11 14
            • 49

http://fc78.deviantart.com/fs38/f/20...ingedSheep.jpg miau. Šviežiena.
            Velvet Revolution.

Comment

• Spirit of Nightmare
              !,,!_ (-_-) _!,,!

• 2008 10 17
              • 209

Autorius WingedSheep
              Gražu... bet mėnulis neapvalus. Kažkoks kampuotas. Ir dešinysis delnas (žiūrinčiojo pozicija) truputį nekoks, nes pirštai trikampiai.

Jei mėgsti fantastiką (nesvarbu ar sci-fi ar fantasy) užeik čia

[2010.01.21 15:03:03] Rain Dragon: šiaip tu gi pradedantysis rašytojas, tai dalių trumpumas yra atleistinas~

Comment

• Dark-Tarou
                I'm a woman on a mission

• 2008 07 14
                • 486

Prie proporcijų nesikabinsiu, nes mene ne tas svarbiausia.

-Aš nepajaučiau erdvės tavo piešinyje. Tas fontanas lygtais yra toliau bet atrodo, kad skraido kažkur už veikėjo, negerai. Reikėtų fontaną padaryt ne tokį ryšku, nes manau jis tolokai nuo veikėjo jeigu toks mažas pavaizduotas (arba jis chibi? O__o)
                -Kraujas labai netikroviškai teka palei tą sieną, labai nelogiškai ir nepaiškinamai atrodo.
                -Per daug vienodas ir nuobodus grindinys - reikėtų pažaist su apšvietimu, šdešėliais.
                - Pats veikėjas kaip su Photoshopu pristatytas prie fono ir viskas. Aš turėjau omeny tai, kad fonas ir veikėjas tarpusavį nesusieti, sieja tik tas kraujas. Reikia kažką daryti su apšvietimu o t.y pastebėti, kad šviesa krenta jam už nugaros tai reiškias visa priekinė dalis turi būt labiau šešėlyje. Taip pat ant kūno jeigu užmestum baltos tokios švieselės lyg kristu jam ant plaukų ant drabužių nuo mėnulio, tai iškart jaustųsi, kad jis priklauso tai ervėj.
                - Laiptai kairėje yra kažkuo detalizuoti o prie jų esantis pastatas visiškai tuščias, susidaro neužbaigtumo įspūdis.
                -Mėnulis plokščias, nesijaučia jo apšvietimo.
                - Koloritas: nesiklijuoja man tas žalias rūkas ir debesėliai.

Susumavus: padirbėk su šešėliavimu, apšvietimu, taip pat su erdve.

Man patiko tai kad labai yra mįslingas piešinys. Su kokia prog pieši? Gal galėčiau tau mest kokiu triukų naudojimąsi ir pan. Šiaip kaip pradžiai tai pas tave net labai gerai išeina, tik svarbiausiai kuo daugiau praktikuokis ir viskas bus gerai
                /// http://dark-tarou.mybrute.com

Comment

• kypshius
                  Rašytojas

• 2007 04 17
                  • 254

Autorius wajjwa
                  Hehe, atleiskit bet nežinau kur galima būtų paklaust. Bandysiu laimę čia. :3 amm, ruošiuosi pirkt tablet'ę "Wacom Bamboo fun A5" gal kas tokią turit? Gera? Verta pirkt? O.o būtų didelis ačiū jei patartumėt.
                  perkelk klausimą į klausimų giją čia

Užkalė visus langus ir augina pingviną.

Comment

• WingedSheep
                    avis.

• 2007 11 14
                    • 49

Autorius Dark-Tarou
                    Prie proporcijų nesikabinsiu, nes mene ne tas svarbiausia.

-Aš nepajaučiau erdvės tavo piešinyje. Tas fontanas lygtais yra toliau bet atrodo, kad skraido kažkur už veikėjo, negerai. Reikėtų fontaną padaryt ne tokį ryšku, nes manau jis tolokai nuo veikėjo jeigu toks mažas pavaizduotas (arba jis chibi? O__o)
                    -Kraujas labai netikroviškai teka palei tą sieną, labai nelogiškai ir nepaiškinamai atrodo.
                    -Per daug vienodas ir nuobodus grindinys - reikėtų pažaist su apšvietimu, šdešėliais.
                    - Pats veikėjas kaip su Photoshopu pristatytas prie fono ir viskas. Aš turėjau omeny tai, kad fonas ir veikėjas tarpusavį nesusieti, sieja tik tas kraujas. Reikia kažką daryti su apšvietimu o t.y pastebėti, kad šviesa krenta jam už nugaros tai reiškias visa priekinė dalis turi būt labiau šešėlyje. Taip pat ant kūno jeigu užmestum baltos tokios švieselės lyg kristu jam ant plaukų ant drabužių nuo mėnulio, tai iškart jaustųsi, kad jis priklauso tai ervėj.
                    - Laiptai kairėje yra kažkuo detalizuoti o prie jų esantis pastatas visiškai tuščias, susidaro neužbaigtumo įspūdis.
                    -Mėnulis plokščias, nesijaučia jo apšvietimo.
                    - Koloritas: nesiklijuoja man tas žalias rūkas ir debesėliai.

Susumavus: padirbėk su šešėliavimu, apšvietimu, taip pat su erdve.

Man patiko tai kad labai yra mįslingas piešinys. Su kokia prog pieši? Gal galėčiau tau mest kokiu triukų naudojimąsi ir pan. Šiaip kaip pradžiai tai pas tave net labai gerai išeina, tik svarbiausiai kuo daugiau praktikuokis ir viskas bus gerai
                    Vajėzau. Dėkoju. taip taip, su šešeliavimais ir apšvietimais dabar kaip tik ir praktikuojuos. Kažkodėl man lengviausia žaist su apšvietimu kai šviesa krenta iš šono. Deja - čia padariau kitaip. Ir, kaip matau, tai buvo klaida. :} Na nieko, dabar žinosiu savo ribas ir kas kur ir kaip. Fontanas irgi trauma. O dėl erdvės.. tai pirmą kartą bandžiau tą perspektyvą. Tai kaip ir pirmas blynas. Ir mes visi žinom kokie tie pirmieji blynai būna. :} Na ir dar kartelį dėkoju už labai išsamią kritiką. Tikrai labai dėkinga. x)

O, būtų labai gerai jei pasidalintum patirtimi. Dabar piešiu su PaintTool SAI (nes fotožopa's sunervino. Be to ten labai daug visko yra ir aš tikrai labai mažai jo galimybių vartoju, kadangi neturiu kas man pravestų pamokėlę ar dar ką). x)
                    Velvet Revolution.

Comment

• WingedSheep
                      avis.

• 2007 11 14
                      • 49

Autorius Spirit of Nightmare
                      Gražu... bet mėnulis neapvalus. Kažkoks kampuotas. Ir dešinysis delnas (žiūrinčiojo pozicija) truputį nekoks, nes pirštai trikampiai.
                      Aha. Dėkui. :}
                      Velvet Revolution.

Comment

• Dark-Tarou
                        I'm a woman on a mission

• 2008 07 14
                        • 486

Autorius WingedSheep
                        Vajėzau. Dėkoju. taip taip, su šešeliavimais ir apšvietimais dabar kaip tik ir praktikuojuos. Kažkodėl man lengviausia žaist su apšvietimu kai šviesa krenta iš šono. Deja - čia padariau kitaip. Ir, kaip matau, tai buvo klaida. :} Na nieko, dabar žinosiu savo ribas ir kas kur ir kaip. Fontanas irgi trauma. O dėl erdvės.. tai pirmą kartą bandžiau tą perspektyvą. Tai kaip ir pirmas blynas. Ir mes visi žinom kokie tie pirmieji blynai būna. :} Na ir dar kartelį dėkoju už labai išsamią kritiką. Tikrai labai dėkinga. x)

O, būtų labai gerai jei pasidalintum patirtimi. Dabar piešiu su PaintTool SAI (nes fotožopa's sunervino. Be to ten labai daug visko yra ir aš tikrai labai mažai jo galimybių vartoju, kadangi neturiu kas man pravestų pamokėlę ar dar ką). x)
                        Pain tool Sai yra kaip tik ta programa kurią aš turiu pas save kompiuteryje bet nesinaudoju x] Šiaip pabvandyk nueit į www.deviantart.com. Pavyzdžiui http://www.deviantart.com/#order=9&q...l+sai+tutorial čia aš serach prašiau Pain tool SAI tutorial ir man daug ko išmetė xD Tai galėsi sau paieškot ko nors reikiamo. Bet siūlau nepalikti photoshopą, jo galimybės išties milžiniškos.

Comment

• WingedSheep
                          avis.

• 2007 11 14
                          • 49

Autorius Dark-Tarou
                          Pain tool Sai yra kaip tik ta programa kurią aš turiu pas save kompiuteryje bet nesinaudoju x] Šiaip pabvandyk nueit į www.deviantart.com. Pavyzdžiui http://www.deviantart.com/#order=9&q...l+sai+tutorial čia aš serach prašiau Pain tool SAI tutorial ir man daug ko išmetė xD Tai galėsi sau paieškot ko nors reikiamo. Bet siūlau nepalikti photoshopą, jo galimybės išties milžiniškos.
                          Tai dA šituos dalykus aš žinau žinau. x))) O photoshop'as man vis tiek kažkoks tamsus miškas. :/ Dažnai žmonių klausiu šio bei to, bet jie arba manęs nesupranta arba nenori išduoti savo metodų ar dar ką. o,O O pačiai viską blusinėti jau nusibodo. T,T
                          Velvet Revolution.

Comment

• Dark-Tarou
                            I'm a woman on a mission

• 2008 07 14
                            • 486

Autorius WingedSheep
                            Tai dA šituos dalykus aš žinau žinau. x))) O photoshop'as man vis tiek kažkoks tamsus miškas. :/ Dažnai žmonių klausiu šio bei to, bet jie arba manęs nesupranta arba nenori išduoti savo metodų ar dar ką. o,O O pačiai viską blusinėti jau nusibodo. T,T
                            Na, jeigu ko konkreciai reikes tai gali manes pasiklaust, gal ir galesiu padet.

Comment

• WingedSheep
                              avis.

• 2007 11 14
                              • 49

Autorius Dark-Tarou
                              Na, jeigu ko konkreciai reikes tai gali manes pasiklaust, gal ir galesiu padet.
                              ok, turėsiu omeny. ;oo
                              Velvet Revolution.

Comment

• AhouKarasu
                                Ikimasho~
                                • 2008 10 30
                                • 62

Autorius blueangel
                                dirbu su photoshop cs2....kartais su office picture manager...
                                1.darau eskiza(dazniausiai piestuku).
                                2.ryskinu kontura.
                                3.skanuoju.
                                4.dirbu su sopu.

yaoi
                                Spoileris:

elfas

berniukas...visi sako ,kad narkomanas...tiek to)))neuzbaigtas tiesa...tingiu^__^
                                Kaip graziai
                                Paskutinis pakeitimas nuo amidau; 2009-03-04, 17:34.
                                Shiawase da...

Comment

Working...