su photoshopu tai reikia daug darbo ir talenta turet
Kompiuterinė paišyba
Collapse
X
-
-
Comment
-
Comment
-
Su mielu noru palaikau ir prisidedu prie puikių idėjų arba ne.Comment
-
Comment
-
kadangi priminet sena tema, tai va, naujesnis darbas:
lineart: MAnga studi EX
color: PS CS2
(nieko ipatingo, bet bent slyksciai neatrodo)Su mielu noru palaikau ir prisidedu prie puikių idėjų arba ne.Comment
-
Comment
-
Su mielu noru palaikau ir prisidedu prie puikių idėjų arba ne.Comment
-
ech, kad aš mokėčiau su kompiuteriu taip piešti, moku tik su ranka, ir taio tik realistinius dalykus :P reikia pasimokinti :P beje, kokią jūs programą naudojat?
man tas monstras visai nieko, tik pernelyg mėlynas, bado akis, bet aplinka tokia pat ryški, tai viskas lyg ir normaliai atrodo :PComment
-
ech, kad aš mokėčiau su kompiuteriu taip piešti, moku tik su ranka, ir taio tik realistinius dalykus :P reikia pasimokinti :P beje, kokią jūs programą naudojat?
man tas monstras visai nieko, tik pernelyg mėlynas, bado akis, bet aplinka tokia pat ryški, tai viskas lyg ir normaliai atrodo :PSu mielu noru palaikau ir prisidedu prie puikių idėjų arba ne.Comment
-
Spoileris:
Myliu traditional art taip pat kaip ir digital. Užsiėmiau digital art'u rimtai kai įsigijau planšetę (o tai gal prieš kokį menesį) ir net negalvojau, kad taip juo susižavėsiu.
Photoshop 9.0 valandų neskaičiavau. Šiuo metu lanai susidomėjau OpenCanvas programa kuri yra išties palengvinanti darbą (ypač dažų imitacija). Laukiu jūsų kritikos dėl šito piešinio. Juk kritika padeda žmogui tobulintis, o man dar toli iki perfecto ;DComment
Comment