o kodėl tokia liudna?
Kompiuterinė paišyba
Collapse
X
-
Siaip kaip su kompu padaryta tai puiku, ne neisivaizduoju kaip reikejo ir kiek laiko reikejo idet i sita darba (as cia apie Blooded)Comment
-
Visai gražiai žiurisi. Išskyrus visas tas identiškas pasikartojančias plunkstas ir kvadratines akis. Bet čia jau mano proto kaltė. Bet šiaip. Plunksnos, daug baltos ir truputis mėlinos. Tai man patinka ir todėl gražu.Comment
-
Lust: nezinau, ko cia galetu trukti, bet bent pirma kart gyvenime man pavyko perteikti vaizda susikurta mintyse ant kompo ^^
Evil of Darknesz: Na, si piesini, is tikruju palyginus, greit nupiesiau..
kypshius: ji ir turi but liudna, nes sios veikejos praeitis buvo labai liudna.. na veikeja yra mano isgalvota ^^
Eisas Kuperis: akys siaip ir turi but kampuotos, nes toks sios merginos stilius, na ji turi but tokia issiskirianti.. o plunksnas butu beviltiska visas nupiest vis kitokias XDDThe Path of Excess leads to the Tower of WisdomComment
-
nu mano nuomone siek tiek istempas i sonus visas piesinys, padarius resize ir sumazinus width'a iki 728 pix (tiek pat kiek dabar yra i auksty) ziurejosi geriau.
o siaip tai nuo kada pas moteris (aisku jei cia moteris) klubai yra siauresni uz pecius. ir kojos kazkaip per trumpos. siaip del spalvinimo, tai as truputi siurkstesniu shade'u megejas, tai man seseliai per daug svelnus. ir siaip ant sukneles ar ko ten truksta seseliu. overall jei butu islaikytos kuno propocijos, ir jei plunksnos butu minkstos, tokios kaip likes darbas, o pati figura butu kietesniu liniju ir seseliu, tokiu kokios dabar yra tos skraidancios plunksnos, tai darbas ziuretusi visai netgi neblogai.Comment
-
Sumasciau, kad jau pats laikas pabandyt ka nors su flashu padaryt, koki puse metu pc guli, o net nesugebejau instaliuost ^^'
Tai vat, truputelis flashinio fanarto, nebauskit per labai x.x nespejau dar prie jo priprast xD
->Spausti cia<-Comment
-
Kawaii, mano pacios beveik visu paisalu detales ar netgi viskas daryta su Flash... Dievinu ta programa, nors daug kas jos nemegsta, kai reikalai prieina prie piesimo...
Working underground.Comment
-
Sumasciau, kad jau pats laikas pabandyt ka nors su flashu padaryt, koki puse metu pc guli, o net nesugebejau instaliuost ^^'
Tai vat, truputelis flashinio fanarto, nebauskit per labai x.x nespejau dar prie jo priprast xD
->Spausti cia<-Comment
-
Aciu ^^" Rodos ilgesniam laikui pasiliksiu prie flasho, labai jau geros kokybes paveiksliukai iseina ^^ nera sunku, nuo photoshopo ne per labiausiai skiriasi, na aisku, neskaitant animavimo. Gal ir ji kada isbandysiu, o seip su flashu laaabai daug gerio galima padaryt x))Paskutinis pakeitimas nuo Lust; 2007-08-13, 12:58.Comment
-
-
Tas su sesele Mil ne mano, jis priklauso teruchan xD http://teruchan.deviantart.com xD daviau tik kaip pavyzdi xDComment
-
-
-
Hehe taip ir maniau, kad kazkas ne taip, zmogus pries pora dienu pradejes Flash naudotis taip nenupiestu
Working underground.Comment
Comment