Jeigu tai yra jūsų pirmas apsilankymas, būtu gerai apsilankyti mūsų FAQ. Norėdami rašyti forume, turite užsiregistruoti. Jei norit tiesiog peržiūrėti, tai eikite į forumą.
Didesne varsija deviantarte
Deja originaliu man nupiest vis nepavyksta, tai siame darbe esancia Miku perpiesinejau (kopijavau).
Taigi, tai mano dievaite Hatsune Miku, ja nupiesiau su "Easy paintool Sai", o bg padariau su photoshop CS3 (istiesu bg lb lb tingejau daryt XD). Pabandes naudot Sai isties gan nusivyliau, galbut as tiesiog nemoku jo ussint, taciau man jis kazkaip nelipo :/
Esu naudojusi SAI(kol nepasibaige trial). Man jis labiau patiko nei PS.
O siap tiems ,kurie tik pradeda piesti digital art siulau isbandyti svetaine iscribble.net , tegaki arba oekaki.
Na, kadangi neseniai grizau prie painting, tai pat ir nusprendziau pagaliau ateit i sita zona, tai imesiu pora labai senu digital paintingu.
Daryta pries beveik metus Misa from Death Note
Spoileris:
Tai yra vienas pirmuju mano digital piesiniu, kuris man nelabai patinka - nors istiesu desimtys valandu priverte ji atrodyt gan padoriai, bet anyway, del savo senojo pc negalios iki pat siu dienu negalejau nieko kito padaryt, taigi netolimoje ateityje pagaliau pradesiu daryt naujo lygio workus.
And also truputi failtastic Ikaros is Sora no Otoshimono vectorius. Kuri dariau pries mazdaug pusmeti. (Tai buvo pirmasis vectorius, pirmasis kartas kai as absoliuciai ijungiau illustrator)
Comment