God damit prigavai..... na gerai gerai, keletą kartų naudojau bucket toolą, labai tingėjau kruopščiai spalvint, vistiek ir su tuo bucket toolu iš kitos pusės gerai žiūrisi Aš jau labai nekantri esu ir negaliu tiesiog prie vieno darbo užtrukt daugiau nei mano kantrybė leidžia, o kaip jau pasiekiu savo limitą tai akys mirguliuoja
Kompiuterinė paišyba
Collapse
X
-
God damit prigavai..... na gerai gerai, keletą kartų naudojau bucket toolą, labai tingėjau kruopščiai spalvint, vistiek ir su tuo bucket toolu iš kitos pusės gerai žiūrisi Aš jau labai nekantri esu ir negaliu tiesiog prie vieno darbo užtrukt daugiau nei mano kantrybė leidžia, o kaip jau pasiekiu savo limitą tai akys mirguliuojaSu mielu noru palaikau ir prisidedu prie puikių idėjų arba ne.Comment
-
jei tik seip stumi laika, tuomet geriau nerodyk viesaiSu mielu noru palaikau ir prisidedu prie puikių idėjų arba ne.Comment
-
Nejaugi taip baisu? Matai, buvo kam ir patiko ši mano teplionė, o šiaip ne veltui spoilerį uždėjau, kad kitų neišgąsdinčiau su savo baisia kūryba, todėl ir gali nežiūrėt mano keverzonių Na jei aš paišyčiau nuogus vyrus tai irgi manau niekam nerodyčiau, o čia pas mane paprastas anime vaikinukas, nenumirsit jei pamatysit.Comment
-
2. jeigu ir su paintu bileka nupiesi visados atsiras kam patinka, nors jie patys nesupras kas ten, ir kalbes is mandagumo ar dar kokio biesoSu mielu noru palaikau ir prisidedu prie puikių idėjų arba ne.Comment
-
O kodėl gi ne? xD
Ko jūs prie žmogaus prisikabinot. Jeigu jis mano kad jo darbas vertas čia dėti, reiškias jis vertas, kad ir koks blogas ir negražus jis būtų. Suvarėt visus, jūsų manymu, darbo trūkumus ir viskas...Ne, reikia maišyti jį su purvu...
Labai miela, kad tu patenkintas bet kokiu savo darbu. Bet turėk omeny ir kritiką
Deja, aš nesu apdovanota tokiu privalumu, dauguma mano darbų man yra tikras siaubas...Comment
-
Pc duoda neribotas galimibes o jus kashkoki tai minimalizma paishot ........... nu jaigu jus ten nepaishot su KIDPix arba Paintu. [LOL]I Just Wanted An Excuse To Kill As Many People As I Could !!!👍 1Comment
-
-
seip as sita tema kurdamas turejau omeny kita ideja, jog viskas nupiesta butu savo paties ranka, o ne iskarpyta is pickuSu mielu noru palaikau ir prisidedu prie puikių idėjų arba ne.Comment
Comment